Vai iepazīšanās ar pozitīvu iznākumu pēc 40 pastāv?

Labprāt uzzinātu, sava vecuma, sieviešu domas par iepazīšanos ar vīriešiem, veiksmes un neveiksmes stāstus, un vai vispār šajā vecumā vajadzētu sevi apgrūtināt ar vīrieša klātbūtni savā dzīvē, jo neko jau vairāk par problēmām, sievietes dzīvē, vīrietis nav spējīgs ienest? Vismaz kāda var kaut ko pozitīvu uzrakstīt, lai, ja ne pašas, tad citas laimei papriecātos līdz..:)

Chris1986  Tēma no sērijas: "Ko darīšu ar bingo laimētajiem miljoniem, ja nopirkšu loterijas biļeti?" :D Tāda mazticama teorētiska spriedelēšana, ka tādus un tādus es nevēlos, bet tādus un tādus vēlos. Nu, bet - velieties tak laimīgas, ja no tā labāk paliek! :DD

planerdelta  Bet palasot Tevi, nedomaaju,ka ar taadu domaashanu un attieksmikaads veeleesies Tevi savaa dziivee. Tu esi ljoti negatiiva, piezemeeta un nedaudz (khm, juutiigi sakot) negudra. Kam tad vajag negatiivu un depresiivu, probleemu maaktu maakoni?!

adamsone  Silts sāniņš vēsā laikā jau nekādi nav saucams par problēmu.;)

Chris1986  Interesanti, kāpēc kādam vīrietim būtu jāgrib uzlabot kādas sievietes materiālais stāvoklis vai piedāvāt izklaides, lai kliedētu viņas garlaicība? Tāpēc, ka viņai ir caurums? Tad tā sieviete noteikti nav izvēlējusies profesiju pēc aicinājuma :D

Pazistams  Lai nu tēmas autore uzrakst kas, viņasprāt, ir tas pareizasis, kas vīretim jāiens viņads dzīvē.
Ptorams, nav ne mazako šaubu, ka sākot dzīvot KOPĀ, izdevumi tiek apmaksāti kopīgi, nevis uzreiz viss automātiski uzkrauts uz virieša pleciem, un vēl prasa naudu septiņiem kažokiem ...
tāda sieviete tiešām nafig nav vajadzīga.
vārdu sakot - lai autore paskaidro savas domas.

sandra111  100%

Ljekainiitis  Pēc 40 kniebties ta joprojām gribas ... Un to tā arī viss cits seko :)

miracle  Nezinu, vai nosaukt par veiksmes stāstu to, ka esmu šeit iepazinusies vienlaikus ar 2 foršiem vīriešiem. Ideāls protams nav neviens, par prinčiem viņus nenosasuksi, bet loģiski, godīgi, ar normālu humora izjūtu, spējīgi materiāli nodrošināt ne sevi vien, utt.

Tikai nelaime tāda, ka viņu ir 2. Nezinu, kuru no viņiem izvēlēties :(

runner35  Līdzībās runājot, reiz es vēlējos kādu lietu ļoti, ļoti, bet nevarēju to atļauties. Tad, kad beidzot to varēju atļauties, tā man vairs nebija vajadzīga..

piekraste  koments 16.10....Ja ne visam nosauktajam un vēl, tad kam citam vēl vīrietis vajadzīgs??? Ielikt sekcijā, lai krāj putekļus ?? Man likās, ka vīrietis un sieviete veido tandēmu ar savien ( ko nu kurš var attiecībās ieguldīt ). Te nav runa tikai par materiālām lietām vien. Nu žēl, ka vīrieši tā domā par visām sievietēm. Bankomāts, šoferis...vibrators... :( Hm...Nedrīkst vīriešus likt tādā slodzē :) Ja mācēs pagatavot zupiņu, ar būs labi :)

jozolsen  Ar sievieti pēc 40....
Risināt sievietes problēmas un iegribas, par sūnainu dzimumaktiņu un štruntīgām kotletēm ar pārmetumu zāģiem uzticībā!!
Izteikts mazohistu trūkums..

Nate  Miracle- šādos gadījumos vai nu nedabū nevienu, vai kādu trešo.
40 gados vēl daudz kas iespējams abiem dzimumiem, bet ap 50 jau daudz kas mainās. 50+ gadīgas sievietes vēlas tikai galīgi veci večuki/sākot no 60./ Te protams runa par nopietnām attiecībām, ne seksu. Bet sakiet, ko mēs darīsim ar tādu savecējušu sirmgalvi? Priekš kam mums viņš būtu vajadzīgs. Neizskatīgs,trūcīgs un skops, katru kapeiciņu baidās izdot, jo jātaupa taču bērniem, kuriem pēc nāves atstāt iespējami lielāku summu. Tas nekas ka bērni tagad par večuku rūpēties negrib, nu jau labprāt pieciestu kādu tētuka bezmaksas kopēju .
Onkuļi 50+ sevi spogulī neredz, tādēļ skatus met uz jaunam meičām. Tikai jautājums, kam viņai latvju večuks, skops, nekopts, ar cauriem zobiem, neienesīgiem amatiem?
Nezinu kā citas, bet es jau sen negribu uzņemties rūpes par kādu veci. Ko viņš man var dot pretī? Neko. Kas viņiem interesē? Ja nu vienīgi sveši brunči un aliņš.

Piparkuka  Kas tad tas ir 40?!.... Pats labums vēl:)
Pat diezgan ideāls, ja ne ideālākais vecums.

Protams, ka ir iespējamas. Protams. Un tieši tad, tieši tad..... Pēc 35 tikai viss sākas, jo sieviete kļūst par Sievieti!:) Kas redz Vīrieti!

Piparkuka  kas ir nepareiz šajā teiktajā-

"Ja vīrietis nav spējīgs atvieglot sievietes dzīvi, tad vīrietis nav vajadzīgs vispār..."

Kā tad citādi??....

jasmina33  Viirietis sievietes dziivee var ienest jaunas emocijas, papildinaat dziives pieredzi ... un ne tikai... Veiksmiigu attieciibu gadiijumaa ir tik daudz pozitiivo emociju un notikumu, ka tos pat uzskaitiit nevar, bet, protams, var gadiities arii preteeji...
Bet skaitlim 40 ar to visu maz kaa kopiiga...

lode  Miracle,neesi kuce uz siena kaudzes- izliec abus te publiskai apskatei! Kuram būs lielāka piekrišana, to ņem ciet! :))))))))))

irgo  Mlš ka Sieviete vīrieša dzīvē ienākot trīsreiz
1. - kā māte
2. - kā mīļotā
3. - kā nāve.....
Palasot sieviešu komentārus šķiet ka vairākums ir no trešās sadaļas.
Man ir tikai viens jautājums, vai šīm sievietēm paskatoties spogulī bail nepaliek... .....nekā personīga.

jozolsen  Un tā ar vāvuļo gadu gadiem par mītiskajām iespējām savās illūzijās ,nerēķinoties ar realitāti..Vismaz labi drāzties būtu iemācījušās..

inito4ka  ....pastāv uzskats ,ka dzīve tik pēc 40mit sākas///// :)
šonakt lasot..... ok/// guļos zārkā un spļauju griestos :(

Postremo  problema peec tiem 40 ir istenibaa tur, ka neviens negrib ne grammu mainiities, piesliipeeties otram. Jo esam tak tik pareizi passi. Te pat nav strapiiba starp dzimumiem. Sievietei varbuut vajadzeetu mazliet vairaak paruupeeties par to, kaa izskataas , viirietim varaak buutu jaamak nopelniit, mazaak dzert utt. . Bet arii tas nav sskkeerslis. Kaa jau teicu, vai esma speejiigi piennemt otru cilveeku taadu, kaads vinns ir iisteniibaa ? Nee ! Jaakaccaa tak pravas :( Jaarej vienam uz otru. Arii te, oHo :((

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu