Viņam paveicās.

Mans paziņa (diemžēl alkoholiķis) šeit oho "noķēra" tiešām normālu sievišķi - tā ap 50 (pašam 57), inteliģentu dakterīti ar veselu personīgo māju piedevām. Pēc tam kad iepriekšēja bija čali izsviedusi no sava mitekļa, jo dzeršanas lēkmes bija piegriezušās, viņš mitinājās ar savu māti vienistabas dzīvoklītī un uzstādīja par mērķi tikt pie sievietes ar apdzīvojamo platību, un redz paveicās arī. Nokodējās (turēsies 6 mēnešus, tad atkal kārtējais korķis, bezdarbs, naudas trūkums). Parādīja man tā sievišķa bildi, pat māju bija safotografējis. Mani pārsteidza šī sieviete, kas pēc izskata inteliģenta, uz tāda alkaša uzķērusies un savā mājā ielaidusi. Šobrīd jau viņš izskatās normāls, gudri māk izrunāties un izplātīties, kaut pats nabags ar parādu nastu plecos. Man to drostaliņu žēl paliek un reizē arī brīnos - vai tas ir sieviešu naivums vai Mātes Terēzes sindroms vai katastrofāls vīrieša trūkums.

avenekazene  Vajadzigs tikai laiks, lai viss naktu gaismaa,,,bet kas zin, varbut pa 6 men.sis virietis pardomaa savu dzivi un ari ko izmaina uz labo pusi?Katram ir dota izvele ari no purva izkapt, ta , ka neskrien vien notikumiem pa prieksu!Gadijumi ir dazadi!

ChewbaccaTheWookie  Klasiska situācija Latvijai, tajā vecuma grupā vīriešu/sieviešu attiecība ir samērā katastrofāla, tāpēc arī šitā notiek. Paskatieties cik te Oho ir tā gadagājuma sieviešu kuras ir vienas, uzreiz viss būs skaidrs.
Bet tas ka džekam paveicās, tas ir nenoliedzams fakts un vēl nenoliedzamāks veiksmes fakts ir tas ka viņš tajā vecumā/´´jaunumā´´ vēl ir dzīvs, jo skarbā realitāte ir tāda, ka pie mums vīri ´´aiziet´´ kā saka spēka gados.

Chris1986  ChewbaccaTheWookie, a kas tad vainīgas, ka viņas visas tagad vienas - pašas tak bija lepnas, ka izlika savējos aiz durvīm vai aizgāja atpakaļ neskatīdamās, jo dabūs labāku. Nu, tagad par visu jāmaksā, arī par lepnību :D
Bet dakterīte, atšķiribā no vairuma, ir diezgan saprātīga un uz lietām skatās reāli. Labāk tāds nekā nekāds un vecumā kaķus turēt un aiz vientulības prātā jukt

jurasperle  Chris1986, tu to nopietni - "Labāk tāds, nekā nekāds"? ????Nedomāju, ka vāķīt alkoholiķi ir labākais vientulības kliedēšanas veids.

Chris1986  Jurasp., značit viņš vēl diezgan labs uz kopējā fona. Pasaki, kurš no vīriešiem tajā vecumā nedzer daudz par daudz? Manā draugu lokā - 1 no 10 varbūt. Ja tas dakerītes kadrs nav galīgs bomžs un viņam ir ilgstoši gaišie periodi un vēl kādas labas īpašības, tad dakterīte izsverot visus + un - atzina viņu par piemērotāko. Bijušā sieva var kost pirkstos un stāties bezcerīgo babuļu biedrībā :D
Ber vispār jau tas, kas vecumā 40+ 50+ 60+ notiek ar sievietēm ir tikai taisnīgs kosmosa likums - par lepnību un vīriešu tirsināšanu jaunībā. Tagad tie paši vīrieši var cimperlēties un tirsināt viņas, jo vnk ir viņu deficīts :D

limonija  Ko te lai saka? Īstermiņā varbūt paveicās abiem, ilgtermiņā - nevienam no viņiem. Arī tā mēdz dzīvē notikt.

DanaL  Man jau liekas, ka te, OHO, vientuļo vīriešu ir vismaz tik pat daudz, cik sieviešu tajā vecuma grupā. Tikai vieni, objektīvi izvērtējot un samērojot savu gribēšanu ar varēšanu, atrod sev piemērotu partneri, kamēr citi te regulāri ciniski izsakās par sava vecuma sievietēm, kaut patiesībā būtu gatavi da uz jebkādu variantu, ka tik ir kas viņus savāc un apčubina. Vēl dažs gadu desmitiem gaida, ka arī kāda no jaunākām būs tikpat dīvaina un uzķersies uz viņu, savāks un iecels saulītē uz visiem laikiem.

Kristine_78  Manuprāt tas čomiņš netur līdz veselīgajam dzīves veidam, palēnām tikai sanāks.Nevar tā, nokāpj no korķa un pārvēršas par supermenu.Vienmēr visam ir jābūt pakāpeniski ne?

jurasperle  Esmu dzīvojusi ar alkoholiķi un zinu, ka pēc kodēšanās var būt pat ļoti normāls cilvēks, un tie, kas nezin viņa problēmu, ir sajūsma par tik "jauku" vīrieti. Bet plosta periodi ir kaut kas pretīgs - par lopu pārvērtās, dzīvoja man uz kakla, zaudēja darbu un ik reizi solījās, ka šī nu ir pēdējā reize. Lai arī cik jauks viņš bija skaidrā, atceroties plosta lēkmes, drebuļi pārņem. Un nebūt nebija viegli izsviest ārā no mana dzīvokļa. Nedomāju, ka šai gadījumā vīrieša bijusī kož sev pirkstos par zaudēto "dārgumu".

marselis  tragisku notikumu gaita,
VINA izglaba desmitu cilveku dzivibas, bernus, sirmgalvjus,dzerajus,paradniekus un citus ,kuri savu dzivi lidz tam nebija izmantojusi godam...
bet pati gaja boja.....
tobrid VINA nedomaja ne par slavu,naudu,ne par Mati Terezi,ne par savu sievisko naivumu un nesaderibu ar so misiju!

Valensija01  Man attālai paziņai bija gadījums, ka savāca it kā alkoholiķi...Džeks tā viņā samīlējās, ka izmainīja visu savu dzīvi, atmeta dzeršanu,sāka strādāt savā profesijā(tur tiešam bija profesionālis),audzina nu jau 2 bērņukus,ir labs vīrs un tēvs.Kopā nu jau aptuveni gadus 7!Bijusī sieva neizpratnē un draugi nu jau arī nomainījušies! Tātad rezumē- ja iemīlas, mīl un tiek novērtēts,vīrietis VAR mainīties! Tas,protams,nenozīmē,ka aicinu sievietes savākt alkoholiķus! :) Gribēju tikai padalīties ar vienu reālu veiksmes stāstu!

ChewbaccaTheWookie  Jāpiekrīt Chris1986, vecuma diapazōnā 30+/- 5g jaunās dāmas ir sasodīti izvēlīgas, jo skaistums un pieprasījums vēl turās, tad ´´padraudzējas´´ ar vienu-otru-trešo, drusku pabūvē karjeru un pēkšņi opā 40+ klāt un tur jau citi likumi darbojas, visi sakarīgie veči tad jau ir ´´pievākti´´ un tiek pieturēti, atlikums lielākajā daļā gadījumu ir tā vai citādi defektīvs. Ko dara tādas dāmas? Turpina ´´padraudzēties´´ ar vienu-otru-trešo, visticamāk ka audzina savu jaunieti, kas iegūts no ceturtā un gudri spriež ´´kādi tie vīrieši tomēr ´´šausmīgi´´ ´´. Krievu laikā bija teiciens: gribi būt ģenerāļa sieva- precies ar jaunu zaldātiņu. Šo patiesību neviens nav atcēlis, tā darbojas vēl līdz šim un darbosies vēl ilgi.

limonija  (2015-07-05 12:03) viedoklis - piekrītu. Veiksmes stāsti palaikam gadās. Mana radiniece arī apprecējās otrreiz ar vīrieti, kurš ir nelietojošais/nedzerošais alkoholiķis, turas jau gadiem, abiem ir saskanīga dzīve(abi no vienas profesijas), daudz draugu, kopīgas izklaides - viss, ko dzīvē ap 60 gadiem vien var vēlēties(bērni abiem pieauguši, savās dzīvēs, attiecības lieliskas).

adamsone  Un kāpēc tevi ciemos neaicināja, bet tikai bildes rādīja? Esi tāds, ka pār slieksni laist nevar?
Kāda mana paziņa pēc sikolohu ieteikuma laikam ( kurš cits ko tik debīlu varētu ieteikt) aizgāja no pamatīgi dzerošā vīra, lai šis it kā attaptos, ko ir zaudējis... Ir tāda teorija, ka dzerošajam jāļauj nosēsties uz "grunts" un kad viss ir zaudēts, tad pārstās dzert. Vīrs dzert pārstāja un apprecējās ar citu un ,cik zinu, dzert tā arī nav atsācis. Ja es būtu vīrietis, tad dzīvojot kopā ar to savu paziņu, arī dzertu, citādāk izturēt vnk nevar, "sarežģīta" būtne...:(
Topiks izskatās pēc stāsta , kur autors kanalizējis savu skaudību pret kādu čomaku, pār kuru juties pārāks, bet tagad jūtas traumēts un klusi mocās ar žultsizplūdumu.:D

klava4  Tu domā ,ka esi gudrāks par pārējiem..un Tu ,skaties no Sava skata punkta.Tu nepieļautu tādas kļūdas.Ha,ha.Bet pieļautu citas.Dakterei ir savs Funktieris.Nedomā,ka sievietes ir muļķes.It sevišķi šajā profesijā. Viņa ir izgājusi visiem koridoriem cauri.)) Gan jau viņš atstrādās.Jo par visu ir jāmaksā...Piem. miļjonārs Dāvis..atrada garāžā..spēļu bizness, izlaidīgs dzīves veids.Tagad var dziedāt enģeļu korī.)) Ko mēs zinām par svešam dzīvēm..Ar savējo nevar tikt galā..

Edgars37  Vecim bezcerigs variants - parak liela disonanse starp abiem, tadi kopa neturas. Pec kada laika nabagam bus jasezas uz brukuso ceribu plosta, bet, katrs savu likteni izvelas pats;)))!

Lianna  Šeit vīrieši, kas meklē materiāli stabilu sievieti, ganās biezā slānī. Autora aprakstītā problēma nav vienīgā, kas viņus novedusi šādā situācijā. Pārsvarā ir inteliģences trūkums un aprobežotība. Nu vajag dakterei strādnieku, nu paņēma uz kādu laiku. Kur problēma? Ar māju vienai sievietei grūti tikt galā, bet sakarīgu vīriešu brīvu nav...

kleooo  Neizskatās gan, ka topika autors justos ar kaut ko pārāks vai arī viņam skaustu. Kāpēc gan, Adamsone, cilvēkam būtu jāaicina ciemos draugs, ja viņš pats šai mājā vēl jūtās kā ciemiņš? Tev nu gan interesanti secinājumi. Cilvēks ir paudis savu izbrīnu par lēētticīgiem sievišķiem, uzsverot, ka turīga un inteliģenta sieviete, viņaprāt, ir rīkojusies vieglprātīgi, ielaižot savā ligzdiņā vīrieti, kuru praktiski nepazīst. Nu pati arī aplauzīsies. Klava4 - kas tad ārstes profesijā par īpašiem koridoriem? Sievietes loģika/neloģika nu nekādi nav saistāma ar profesiju, jo ikviena grib būt mīlēta neatkarīgi no nodarbošanās veida. Piekrītu, ka laiks visu saliks pa vietām. Pašlaik abiem ir rozā brilles, bet būtiski ir tas, kā būs, kad tās nokritīs. Vairāk sliecos domāt, ka taisnība ir Edgaram37.

kleooo  Vēlreiz pārlasot topiku, iekrita acīs "uzstādīja par mērķi tikt pie sievietes ar apdzīvojamo platību" un nevis "satikt un iemīlēt sievieti".

Zakonchitis2014  Tas ir katastrofāls vīrieša trūkums acīmredzot. Padzīvos kādu laiku kopā un izšķirsies, nedomāju, ka saprātīga sieviete ilgi cietīs sev blakus pļēguru, bet no otras puses, ja gadījumā tā sieviete nāk no Oho.lv portāla aprindām, tad viņai būs pilnīgi vienalga kāds dunduks viņai blakus, galvenais, ka vecis:))))))))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu