Viņam paveicās.

Mans paziņa (diemžēl alkoholiķis) šeit oho "noķēra" tiešām normālu sievišķi - tā ap 50 (pašam 57), inteliģentu dakterīti ar veselu personīgo māju piedevām. Pēc tam kad iepriekšēja bija čali izsviedusi no sava mitekļa, jo dzeršanas lēkmes bija piegriezušās, viņš mitinājās ar savu māti vienistabas dzīvoklītī un uzstādīja par mērķi tikt pie sievietes ar apdzīvojamo platību, un redz paveicās arī. Nokodējās (turēsies 6 mēnešus, tad atkal kārtējais korķis, bezdarbs, naudas trūkums). Parādīja man tā sievišķa bildi, pat māju bija safotografējis. Mani pārsteidza šī sieviete, kas pēc izskata inteliģenta, uz tāda alkaša uzķērusies un savā mājā ielaidusi. Šobrīd jau viņš izskatās normāls, gudri māk izrunāties un izplātīties, kaut pats nabags ar parādu nastu plecos. Man to drostaliņu žēl paliek un reizē arī brīnos - vai tas ir sieviešu naivums vai Mātes Terēzes sindroms vai katastrofāls vīrieša trūkums.

psychobitch  man tāda aizdoma, ka tavs pudeļu brālis jau ir izpuļķēts no tās mājiņas ārā, nekā savādāk to nevar iztulkot, ja jau tik ļoti tev ir atskaitījies, par visu šo laiku, kur ir bijis, tādas runas vedās tikai pie pudeles... :D

planerdelta  Cilveks sanjeemies, nokodeejies, atradis jauku dziives partneri, kas tur slikts, viss izskataas (uz sho briidi, vismaz) pozitiivi. Shajaa staastaa.

Bet par sievieshu naivumu vai kaa Juus to deeveejat (generaali): ir noveerots, ka "uz aci" pilniigi normaala sieviete, ne pusaudze vairs, "uzkjeras" uz tipiem, kuri vinju izmantos, novediis lidz nervu sabrukumam (ja nepaveiksies, veel beerns pieteiksies) un tad attaa. Un ir taa, ka jau lidz tam vinji riikojushies liidziigi ar citiem. Neveelshanaas pamaniit, bailes no vientuliibas vai "man vienalga", jeb naivais "vinshs mainiisies ar mani". Visaadi varianti iespejami. Bet mees jau arii "iekriitam" dazjreiz uz nelabaam sievieteem. Gadaas.

Karmensita  krissnorman izdzēsies...

liiga_a  Zakonchitis20142015-07-05 13:54. Dīvains viedoklis "ja gadījumā tā sieviete nāk no Oho.lv portāla aprindām, tad viņai būs pilnīgi vienalga kāds dunduks viņai blakus, galvenais, ka vecis."
Pirmkārt, dunduks un vecis nav sinonīmi.
Otrkārt, sievietēm 40+ galīgi nemaz nav vienalga, kas viņām blakus, jo viņas jau parasti nav vientuļas. Viņām ir bērni, pie tam vēl pieauguši bērni, arī mazbērni, draugi un jumts virs galvas un tādēļ, viņas zin, ko grib un līdz tam brīdim, kamēr satiks to, kuru gribētu, izvēlās būt bez "dunduka" mājās.( Un tas nebūt arī nenozīmē, ka viņas to vien dara kā "drasē" no viena randiņa uz otru nedunduku meklēdamas. )
Dakterītei varbūt tagad tāds dvēseles stāvoklis. Un, ja alkoholiķis, tas jau nenozīmē, ka uzraksts bija kaklā pakārts "es dzeru un daudz". Pienāks laiks, sapratīs. Starp citu, alkoholiķi mēdz iepauzēt ar dzeršanu uz ļoti daudz gadiem.

selnija_  Ja arī stāsts reāls, tad es personīgi uz tādu skatos skeptiski. Neticu, ka cilvēks var mainīties uz mūžu un pavisam. Tieksme uz alkoholu nekur nepazūd, tā paliek uz mūžu, tikai daži spēj no tās atturēties un neviens nevar paredzēt uz cik ilgu laiku. Ja viņai tas der, kas citiem par daļu, lai cilvēkiem daudz laimes! Materiālais aprēķins no vīrieša puses patreiz ir bieži sastopams. Jaunībā tik neskatās kas kuram ir. Katrā ziņā tā bija manā jaunībā. Brieduma gados abas puses interesējas par to, ko otrs sasniedzis. Laikam jau svarīgākais moments ir dzīvot bez meliem un ļauniem nodomiem. Tā apmēram.

Karmensita  interesanti būtu uzzināt, vai stāsts ir īsts...

autora ta naf.....

Teo_  Autorei iesaku pārāk nepārdzīvot. Kurš dzēra, tas dzers. Ir tikai laika jautājums.
Un pēc sievietēm ar māju pieprasījums mazs, tur darba daudz.

Zakonchitis2014  Stāsts noteikti īsts. Es par to pat nešaubos. Man šķiet, ka te ir tik daudz vientiesītes arī pēc 40 gadu vecuma, ka vīrietim aptīt tādas ap pirkstu nebūtu nekādu problēmu, pat bezpajumtniekam:))

Edgars37  Zakonchitis2014 (2015-07-05 20:45) viedoklis

Lai nu cik skarbi, bet laikam patiesi, pirmo reiz mani lidz zemei nosokeja, kad saujina saka meklet Cilveku jumtistabina dzivojosa degenerata...bet, visi esam tikai cilveki un katram savi hobiji;)!

reached  " ka te ir tik daudz vientiesītes arī pēc 40 gadu vecuma"- Tev taisnība, cik daudzi Tevi te par pilnu ņem.

kleooo  Es arī domāju, ka stāsts ir reāls. Topika autors (vai autore) gluži vienkārši, pārāk labi pazīstot stāsta galveno varoni, nespēj noturēt sevī pārsteiguma momentu, ka kadrs ar apšaubāmu dzīves veidu, tiek pie bagātas siles caur naivu oho sievietīti, kurai droši vien liekas, ka īstais dzīves atbalsts kā eņģelis no debesīm nolaidies. Ja kadrs ir tik tiešām alkāns, tad pēc zināma laika to vairs noslēpt nevarēs. Piekrītu Selnijai - tieksme uz alkoholu nekur nepazūd.

reached  Protams, ka stāsts reāls. Ir te tāds Zevs, kurš anketā nometis no pleciem 20 -30 gadus, ari viena līvānietes īpašniece savāca večuku. Tas tagad raujas mellās miesās, vāra, tīra, berž un pucē, iedzert viņam ļauts tikai pa lieliem svētkiem. Toties paika pa velti. Pagaidām turas, bet cik ilgi, kas to lai zin.

desants  Vispirms atbildi par sevi,saviem vārdiem un darbiem,krisnorman! Kāda Tev daļa,kā citiem dzīvojas,priecājies,ja viņiem veicas un neskaud! Ja pašam neveicas-aizej pie tā tipa uz konsultācijām,pasmel viedas zinības un izmanto savā labā,vrbt.,ka Tev trāpās "lielais dzīves laimests"-dāma vismaz ar 3-ist.dzīvokli prestižā rajonā? Citādi Tu izklausies pēc neveiksmīga žurnālista no dzeltenas bulvārlapas jeb bezzobainām tantiņām,kuras uz pagalma soliņa visu dienu tikai apspriež un runā par citiem! Lai Tev arī beidzot veicas!

Postremo  praatveederi, ja nu nenaak nekas gaismaa? Cilveeki VAR mainiities.Kaapeec buutu jaacenssaas otram ko sliktu izdariit? :(

_erucanob_  Aga, viņam paveicās, viņai nē.

Lucy  ZAĶPASTALA
Ieliek tēmu un notinās,izklačo par savu draugu pfu
Meklējamais lietotāja vārds nav oHo.lv datu bāzē.
alkoholiķi nav izārstējami,atrod koda atslēgu un dzer tālāk,no tāda vajag mukt.
vienmēr esmu teikusi,ja anketā rakstīts nedzer,nepīpē,bīsties no tāda:DDD

kleooo  Jā, Lucy. Pilnīgi piekrītu par tām anketām. Ja ir rakstīts "alkoholu nelietoju", tas nozīmē ka ir alkoholiķis, jo kāpēc gan vesels cilvēks nevarētu iedzert.

av2  var gan izaarstet alkoholikki. Zinu vairaakus personiigi. Vienam gan veseliibas probleemas piespieda , nevis "kodi". Bet ir pagaajussi 20 gadi jau, ne grama. Otram pagaajussi jau kaadi 10 gadi - arii ne grama. Maaju uzceelis, dziivo labi. Kur probleema? Domaaju, ka problema ir tur, ka apkaarteeji pagruuzz ar savu neticiibu.

raina1970  Atkarība nekur nepazūd- arī pēc 20-30 gadiem atturības- nekur nav teikts, ka noteiktos apstākļos , ja cilvēks nespēs savākt gribasspēku un gribu, atrast motivāciju- nedzert--- viņš spēs noturēties. Un izvēli- dzert vai nedzert- izdara pats atkarīgais.. Starp citu- alko vietā parasti nāk kāda cita - atkarība... jo tāda personība ir ar izteiktu tendenci uz tādām - atkarību situācijām---tas var būt dajebkas- no makšķerēšanas līdz dievlūgšanai...Par stāstu- tā dzīvē var notikt, ne tādēļ, ka dāma naiva, glupa, bet vienkārši- viņai nav pieredzes - kā atpazīt šādus cilvēkus, kam japievērš uzmanība. Mēs to visu iemācāmies - dzīves skolā. Kādam šī stunda iet secen, kādam - pēc pilnas programmas.

bilesutirgotaja  domāju..paveicies ir damai..māja prasa ļoti daudz darba, kur ir nepieciesamas vīrieša rokas..dzert viņam toč nebūs laika:)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu