Un kam jābūt sievietei?

Noskaidrojās, ka lielākais vairums uzskata , ka vīrietim JĀBŪT auto. OK. Savam zirgam jābūt. Siens jāpļauj un jāapkaļ savlaicīgi utt. Un kam jābūt sievietei? Bez kā viņa nav sieviete? M? :)))) Es teiktu domājošām smadzenēm. :))) jeb varbūt sirdsiltumam? Varbūt svarīgākais ir mīlēt vīrieti? Vislabāk savu... Vai tomēr prasmei cept kotletes? bet iespējams ka vairākums domās savādāk...?

fargo  kad es biju zens un vēlāk pusaudzis un vēl pēc tam jauneklis, tad es sapņoju par ļoti skaistām sievietēm.
kad es pieugu. man vajag, lai es varu paļauties. uzticību. vai būs labi, varbūt nē. ja mēs ejam kopā, tad man vajag uz-ticību.
tā nav viena īpašība, bet daudzu kopums, rezultāts.
bet kādreiz, senāk atpakaļ, tad es domāju, ka mēs esam it kā tādā izstādē, veikalā kurā tad cilveks kaut ko sev izvēlas, piemēro.
bet tagad. es zinu, ka tā nav. tā ir ilūzija. mūsu cilvēki tiek... "atvesti" mums klāt.

marrex  Izvelkot pašu būtiskāko, sievietei vajadzētu savu galvu uz pleciem un savu gultiņu (pēd.gan tikai līdz tam laikam, kamēr viņa sāk dzīvot kopā ar vīrieti). Mašīna no mana kā vīrieša viedokļa raugoties, viņai galīgi nav obligāta -atkarībā no pašas vēlmēm un iespējām. Un pietiks, ka atradīs jauku vīrieti ar mašīnu. :)

Syringa  Tas taču pat ezim skaidrs, ka sievietei ir jābūt - smukam purniņam, ķermeņa parametriem 90-60-90 (pirmais cipars droši var būt lielāks), pie auguma 168cm, ar svaru ne lielāku par 50 kg, ā un vēl blondiem matiem (vēlams līdz pēcpusei). Smadzenes arī var būt, bet tās, ar cepuri iespiestās, rievas var arī izpalikt, jo kotletes var uzcept pēc receptes.lv dotajām instrukcijām un ja izdodas atrast fotorecepti vispār no problem ;)

aborigeene  Sievietei jāmāk daudz vairāk kā vīrietim,jāmāk izvārīt zupa ni cirvja,ja nekā cita ledusskapī nav .Jāsakppj māja,jānomazgā trauki,bērni ,veļa ,dārzs ,jānipērk vīram desa un jābūt laimīgai skaistai,seksīgai ,kad vīrietis atnāk mājās .Arī tajā gadījumā ,ja vīrietis ir pālī un to nemaz nepamana.Tas bija humors.Bet īstenībā sievietei jābūt ļoti gudrai ,čaklai,skaistai,mīļai,saprotošai,nenogurdināmai,izdomas pilnai,bet stervai ,jo tikai tādas sievietes vīrieši mīl.

Lianna  Zakonchitis2014 (2015-07-22 20:20) viedoklis Vispirms viņai smadzenēs jābūt vairāk, kā vienai rievai(c) Skaidrs, viņai smadzenēs jābūt arī 2 caurumiem(labāk 4), lai var piešūt kā pogu! Bet, ja viņai abos deniņos pa pogai, ko vīrietis var grozīt pēc savas patikas; tāda jau ir ideāla sieviete!:DDD

Syringa  Parastais, atslābsti, paēst, ātri un, var būt arī garšīgi, var aiziet arī uz krogu vai sliktākajā gadījumā uz bistro (tur negatavo pēc receptes.lv), jo vecim taču ir jābūt ne vien mašīnai, bet arī gana naudīgam, lai savu sievieti var izvest ārpus mājas. O, redzi nu - sievietei ir jābūt kārtīgam vīrietim pie sāniem nevis smadzenēm :)

Geisha  Mīklas rullītis noteikti ir vajadzīgs - var mīklu izrullēt un vajadzības gadījumā izmantot kā sitamo instrumentu.

Samila  neesmu vēl satikusi nevienu vīrieti, kurš gribētu gulēt ar manu intelektu...

abols23  Man gribās būt mīlošam vīram.

_Krasula_  Viņai noteikti jābūt sarkanai lūpukrāsai.

marta5  cik dīvaini....vīrietim JĀBŪT auto.... kurš to pieprasa? Varbūt vispirms iemācies gramatiski pareizi rakstīt,tad nebūs jāmoka sevi ar tik infantiliem "dzīves jēgas" meklējumiem:) tava latviešu valodas skolotāja .Vīrietim JĀBŪT vīrietim,kuram pieder auto!:) Ej,apgūsti pareizi dzimto valodu-es pat nepieminēju pārējo,kur kļūdas katrā teikumā,tāpēc nav jābrīnās,ka ir vēlme mācīt citus?:)

Torpedo  Sievietei pietiek, ka viņai ir caurums. Tas aizstāj visu

romija_  Vai, abols23, tā mīļi uzrakstīja.

Kristine_8  katrs vīkrietis ar vai bez auto ir pelnījis tādu sievieti kādu satiek..elementāri..kāds būs vīrietis - tāda būs sieviete..jeb - kā sauc - tā atskan! :-)

fokapirmais  Marta5. Ko Tu nesaprati pilsoņa Parastā jautājumā? Manuprāt Tava piezīme neiederās. vai pazīsti personīgi Parasto,zini kāda ir viņa dzimtā valoda?

Lapsa_Alise  Ja jau šejienes vīrieši tik ļoti kotletes iecienījuši, tad sanāk, ka viss, kas sievietei nepieciešams, ir laba panna, nevis mīklas rullītis, un arī panna var noderēt kā labs sitamais instruments. ;)))

sakuri  SIEVIETEI OBLIGĀTI VAJAG LABU PANNU :)

VECA_PIEPE  Vecu vecaa patiesiiba: uz ielas daama, virtuvee saimniece, bet gultaa *auka,...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu