Un kam jābūt sievietei?

Noskaidrojās, ka lielākais vairums uzskata , ka vīrietim JĀBŪT auto. OK. Savam zirgam jābūt. Siens jāpļauj un jāapkaļ savlaicīgi utt. Un kam jābūt sievietei? Bez kā viņa nav sieviete? M? :)))) Es teiktu domājošām smadzenēm. :))) jeb varbūt sirdsiltumam? Varbūt svarīgākais ir mīlēt vīrieti? Vislabāk savu... Vai tomēr prasmei cept kotletes? bet iespējams ka vairākums domās savādāk...?

Lizolde  Nezinu vai vīrietim obligāti jābūt auto, bet viņam ir jārūpējas par sievieti, viņam nedrīkst būt vienalga,- sievietei ir jājūt, ka viņa ir vīrieša paspārnē, azotē, jājūt, ka viņš domā, ka dara, ka viņam rūp... bet sievietei - viņai jānovērtē tas, ko vīrietis viņas labā dara, viņai jāliek vīrietim justies labam, derīgam, vajadzīgam, - tas ko sieviete vīrieša labā dara - tā ir pateicība par to, ka viņš rūpējas. Ja vīrietis nerūpējas par sievieti, sieviete nejūtas mīlēta, ja sieviete nenovērtē vīrieti, tad vīrietis nejūtas mīlēts.. tas arī ir viss, kam viņiem abiem ir jābūt, manuprāt...

KKL  Vīrietim katru mēnesi jānoķer mega mamuts, pašam zaru būdiņa jābūvē, bērni jāstrostē un par labiem cilvēkiem jāaudzina, par sevi jārūpējas, par visiem citiem ģimenes locekļiem jārūpējas, par nākotni jādomā, jāizglītojas, ar mašīnu visi visur jāved, jāizklaidē, jāaizsargā... bet sievietei- nu kā, viņai jābūt smukai! :D

Vispār jau runā, ka sievietei vīrietim jākalpo... kā nu kurā gadījumā to interpretē...

VECA_PIEPE  p.s.
...bet svariigaakais tomeer vien buus sievietei praats, bez taa vinja sho vecveco patiesiibu paarveertiis klizmaa sajaucot, lietu kaartiibu: uz ielas *auka, virtuvee daama, bet gultaa saimniece.

inito4ka  ... sievietei jābūt saprātam. Ar to pietiek :))))

Edgars37  Manuprat - Japatik...nekas vairak galva nenak!

Vaukskis  Prasmei uztaisīt ēst ne tikai no pusfabrikātiem, ieskaitot kotletes un ragū, debesmannā un maizes putru u.c. ! Sieviete nav sieviete bez sirdssiltuma un vēlēšanās parunāties ar citiem cilvēkiem, tā kā būtu jābūt vaļsirdīgai ar tuvākajiem, bet tas nenozīmē, ka nešpetnai. :)

ingviirbin_de_troll  Sievietei būtu jābūt........mīļuma iemiesojumam. :)

Vucis  Kādēļ tieši kotletes? Makaroniem "pa flotski" arī nav ne vainas. Bet par to labo pannu gan taisnība!

Vaukskis  Varbūt tādēļ, ka kotletes ir ļoti garšīgas, bet neprotu/slinkums uztaisīt. Es īsti nezinu, kā ir ar makaroniem, priekšroku dodu kartupeļiem, taču var būt arī makaroni, flotē un vispār armijā neesmu dienējis, tā kā īsti nezinu, kas tie ir.

Samila  lai cilvēks vispār ar kādu sadzīvotu (tas attiecas gan uz viņiem, gan viņām), viņam ir jābūt apmierinātam pašam ar sevi... visas neirozes agri vai vēlu nāk gaismā un posta kopīgo bērnu dzīves ;)

visām pārējām (materiālām lietām - naudai, mašīnai, ēst gatavošanai, labam izskatam, ect.), ko te piemin, nav vispār nekādas nozīmes...

floresa  Katram vīrietim savas prasības un gaume..cits apmierināts,ka ir tās KOTLETES un sieviete var kājas paplest!!
......bet cits vēlas attiecības emociju,jūtu līmenī...
un..protams lai ir interesanti ar sievieti ne tikai "mīlas rotaļās",bet arī pēc tam ...

Katrams savs!!

Lucy  Es teikšu tā,ka pirmāmkartām sievietei jābūt sievietei,nevis vīrietis brunčos,es pati,varu,man nevajag veci..
Arī lai labi kniebjās,pārējais,kā dzīvē,katrs atrod to savu skaistuli,kura liekās,ka ir pati,pati skaistkā,jaukākā,feinakā,saimnieciskākā un t.t

Luusila  (C)ko juus te uz taam kotleteem esiet iecikleejusies?!?
Nu tak tāpēc, ka kotletes+ minets ir oho klasika!!!

Un ja kas- piepis 2015-07-22 23:25 beidzot izskaidroja īsi un saprotami, kāpēc tomēr ir būtiski, lai sievišķim bez visiem citiem obligāti nepieciešamajiem atribūtiem ir kāds druscīts saprašanas arī. :)

devini_krekli  Ļoti labi komentāri:
KKL (2015-07-22 23:23) viedoklis
Samila (2015-07-23 09:06) personīgā pieredze

NaktsSargs  Es teiktu ka sievietei ir jābūt ... nu tā vienkārši jābūt !

MrJones  Closing_Time (2015-07-22 20:16) viedoklis
galvenais, lai labi kniebjās

Klassika. Ne ko pielikt ne ko atnjemt.

Bet...censhoties atbildeet, tieshi dotaa saliidzinaajuma ietvaros, kas ir taads veel bez visaam sievietes iipashiibaam meganoziimiigs prieksh viiriesha? Atbildes vnk nerodas.

Manupraat, diezgan nekorekts saliidzinaajums, jo sieviete viirietim jau ir kaa otrs auto, kurshs prasa uzmaniibas,laiku gan fiziskos gan materiaalos resursus ieguldiit...tad nu kaut kaa taa.....mulkjiigi buutu gaidiit briinumus, driizaak, sapraatiigaak - apsveert, pavilksi/nepavilksi vai varbuut var iztikt...?

DanaL  Sievietei regulāri jānēsā līdz neliels sarkans maciņš un jābūt apveltītai ar labu gaumi, lai varētu palīdzētu vīrietim noorientēties sarežģītajā šopinga pasaulē.

Samila  *jo sieviete viirietim jau ir kaa otrs auto*

Pērle! :)))

raina1970  Vispirms- sievietei ir jāmīl pašai sevi,derēja būt tā teikt- saskaņā ar to kāda ir, kas ir, kur ir..Pārliecinātai par sevi( nejaukt ar pašpārliecību), ar labu devu veselīga egoisma un pašapziņas.. Štelles diezgan netveramas un ne vienmēr izprotamas- kas tas ir ko ar to darīt... bet noderīgas gan..Pēc tam - nu vajadzētu jau lai pašai būtu patiesa vēlme tās attiecības veidot, dzīvot tajās... Kotletes vai suši, zeķu mazgāšana vai ārā mešana, kafija vai tēja, u.t.t.- tās ir detaļas..

Vaukskis  DanaL, kas attiecas uz apģērbu un mazākā mērā apavu nopirkšanu, tad jā, bet citādi es esmu gatavs dažai labai sievietei palīdzēt orientēties pārtikas produktu šopingā- kur ko izdevīgāk nopirkt, bet zinu jau, ka esmu drīzāk izņēmums, nevis likumsakarība. To maciņu gan lai paņem līdzi, jo man var arī diviem cilvēkiem nepietikt ! ;)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu