Cik daudz drīkst gaidīt no otra?

Pēdējā laikā visur lasu, ka katrs pats ir savas laimes kalējs, ka ir stulbi domāt, ka otrs cilvēks spēj padarīt cita dzīvi laimīgāku, ka nevajag pat pieminēt neko negatīvu, sarunājoties ar vīrieti, lai viņš, nabadziņš nesabīstas un neaizmūk, ka labāk vispār ne uz ko necerēt un neko negaidīt. Saprotu, ka nevajag pārvērsties par negatīvu čīkstuli, bet kur tad ir robeža starp "dalīšanos" un "apgrūtināšanu"?

Geisha  romija! Puķes neaug, ja tās nemēslo.

selnija_  Šerifam šodien torte pienākas!

romija_  Man arī patika šerifa komentārs.

trumpis8  gaidīt tāpat kā gribēt jau nevienam nav aizliegts, bet jo vairāk gaidīsi, jo lielāka būs vilšanās, ka nesaņemsi tik daudz, cik vēlies. Un kas daudz grib, tas maz dabū...

romija_  trumpis8, kas daudz grib, tas dabū vairāk, nekā tas , kas maz grib. Uzstādi lielus mērķus, tos arī sasniegsi. Domāt plašāk, parāda par cilvēka spējām iegūt, ko sirds vēlas.

VECA_PIEPE  Tik daudz, cik tas otrs ljauj sevi "apgruutinaat",...tik daudz arii vinjam "driikst" uzkraut.
Lai tik nes, stiepj, vaimanaa un cjiikst, gaidiidams jaunu nastas kravu,...sagaadaa tik vinjam nest prieku! :D

Closing_Time  Personīgi man izņemot kniebienu no sievietes nekā nevajag.

VECA_PIEPE  Personīgi man izņemot kniebienu no sievietes nekā nevajag. (c)

Jaa,...nu pieticiigas veelmes ir tiem PA vecajiem zeeniem. :D

av2  ja kaads juutaas, ka kaads vinnu attieciibaas..izmanto, tad taas attieciibas ir absoluuti tuksssas, nenopietnas, un tur nav ne smakas no iistas miilestiibas.Jo miilestibba viss kopejais ir kopeejs. Gan priekos, gan beedaas. Ahhaa !
Veelreiz, jo ja miilii cilveku, tev tak gribaas, lai tas otrs buutu..laimiigs kopaa esot ar tevi. Vai tad taa vairs nav? Negribaas...ieporiecinaat to savu otru abola pusiiti?
Hmmm.....
Katram laikam mums sava pieredze.

romija_  Katram tiešām sava pieredze, kas arī ir tas, kas piedalās pie rakstura veidošānas. .. bet tas nav vienīgais :))

limonija  Nudien nesaprotu - kāpēc būtu jāpacieš sev blakus cilvēks, kurš nedara dzīvi laimīgāku...Bet nianses, kā un kāpēc tas tā notiek/nenotiek, ir katra pāra paša ziņā. Te nu nevarēs sastādīt sarakstu - to drīkst, šito - ne, nopublicēt internetā, un iestāsies vispārēja aplaimība:)

likky666  No otra drīkst gaidīt tikai tik, cik pats ir gatavs dot- ne vairāk. Mazāk var. Ar negatīvo arī ir jādalās un ja tas otrs nobītas, tad jāpadomā, vai ir vērts tad tādam cilvēkam uzticēt pārējo. Kā sabalanēt pozitīvā un negatīvā devu? Manuprāt, viss negatīvais jānoslēdz ar kaut ko pozitīvu un pozitīvais vienmēr jāpatur pozitīvs. Tad dzīve būs salda ar pietiekama asumiņa devu.

miers2  >closing-time
un kur tad palikušas labās kotletes?? - ja sieviete nespēj izcept gardas kotletes, tad viņai jāspēj saveidot burvīgs minets!! citādi pajāts vakars :(

ne_meklejumos  Katrs arī ir savas laimes kalējs, izvēle jau paša ziņā, ar ko un kā dēļ veidot attiecības.

Freja4  Cilvēki ir ļoti dažādi, tāpēc ir interesanti. Tāpat kā laimes izjūtas, mazohisti un sadisti būs vienmēr.

bai_bai  kljuda numur viens- kaut ko gaidit. parstaj koncentreties uz gaidishanu , un viss mainisies. vienkarshi dzivo nevis gaidi. dari un rikojies pec savas sajutas. doma cita virziena un viss sakartosies.....VAI nesakartosies. ja nesakartosies, tad ta tam bus but. un saksi dzivi atkal no pirmdienas.

chaachaa  viss atkarīgs no tā, cik labi pazīsti cilvēku un cik tuvs viņš tev ir. tuvs draugs, cilvēks, dzīvesbiedrs (vīrs vai sieva), vienmēr spēs uzklausīt, arī čīkstēšanu un sūdzēšanos par to un šo. robeža pastāv tikai tajā, cik labi vai slikti spējiet saprasies. īstam draugam, īstai otrai dvēseles pusei arī tava sāpe būs viņa sāpe.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu