Kāpēc 40+/- gadīgiem,grūti atrast otru?(vairāk jau +)

Atcerēsimies kādas prasības bija pirms pirmās laulības(20+/-gadiem)!tagad ar pieredzes nastu uz pleciem,mēs smalki izvērtējam otru(neuzkāpt otreiz uz grābekli),tāpēc ka sapratuši,kā vajadzēja dzīvot 1. laulībā.ar šo pieredzi jaunībā atgriezties nav iespējams!jūs šajā vecumā gribat atrast jaunības dienu ideālu?šķiet-garām!domāu,ka jāsāk mums visiem no/0/,nevis jāturpina iepriekšējā dzīve!jauna mērlente un svari!/aizeju pirkt mērinstrumentus/

baikeris  Ieraksti labāk anketā, ka esi tālbraucēja kuģa kapteinis vai vismaz lidmašīnas pilots. Tāpatās nepaspēs pārbaudīt, kamēr līdz gultai tiksiet. :)

jozolsen  Vārdu domāt vajag lietot retāk un vēlams ar saprātu....0 TĀ IR 0...40 ģadīgie-ās 0.
Tikai tām 40 gadīgām 0 ir tik daudz---(mīnusu) ar neadekvātām prasībām..
Daudz maz normālam vecim pēc 40 stāv rinda un izvēle liela. Disproporcija realitātē.
Tie dzīves neturpinātāji ,tāds marazmātisks murgs..Atteikties no savas vēsture??
Tev jāiet par mūku,tad varēsi savu dzīvi neturpināt...

Edgars37  baikeris (2015-08-08 00:53) viedoklis

Vot ar sito jauzmanas;D...pirmsseksa romantikas uzpludos var sakt izprasnat par zvaigznajiem un ko tad, tie tak tiri navigacijas del japarzin;D;D;D...ja nolaidis lazu, tad Sezams var jau teraudcietajam Alibabam snuka prieksa aizcirsties;D!

MrJones  Te jau visaadi nostaasti kliist... man skiet, katram pasham jaadomaa vairaak par sevi. Ja paveero no malas, kur tad vinji ir tie entuziastiskie iepaziities gribeetaaji?? Pamataa, dara visu iespeejamo, lai nefiga nekas nesanaaktu..!
Jaa...saprotu par ko jautaajums. Nav lielaakaas gruutiibas kaadu nocopeet, vnk. ..taa ieksheejaa barjera, kas izveidojusies, vinja iet plashuma ar gadiem..bezshaubaam!! Mees kljuustam arvien izveeliigaaki! Kaa daamas taa kungi!
Milziiga prasiibu juura izveidojas..un tas ari viss....ko praktiski, idienaa sheit daram, apchubinam savas prasiibas, drochiijot klaviatuuru un pa laikam spljaujot kaapostos. Nekas jau no taa nemainaas....vismaz taadaa zinjaa, ka tuvinaatu attieciibu processam..? Ja nu vieniigi, kaada jauna tarakaanu suga uzrodas..?

Man veel nav 40, bet jau esmu izmisumaa. Laikam buus jaanjem taada palielaaka pauze no oho....jaapavazaajas pa krogiem, diseniiteem..

Ronis26  ...tālab,ka :Jo vairāk gadu aiz Muguras--> jo mazāks Pasaku tēlu klāsts Domās Mums saglabājies reālai dzīvei.... ;)

Vanesa15  Tādēļ, ka cilvēkiem ar gadiem zūd elastība. Ieciklējas arvien vairāk uz kaut kādiem saviem standartiem, principiem, lietām, pagātnes rēgi utt. Bet pēc Darvina teorijas izdzīvo tikai mainīgais ar spēju pielāgoties

sandra111  paskatoties foto un palasot rakstito-skiet, ka jusu dzives pozicija ir-TADS NU ESMU, PIENEM VAI NE.nedomaju , ka tas ir isti pareizi, ieklausieties ko damas seit raksta un viss nokartosies.velu laimi.

DanaL  Skaidrs, ka ideālu atrast ir praktiski neiedomājami. Un ne par to stāsts. Esmu reāliste, lielākā daļa pāru tik un tā pašķiras. Bet, kad atceros visu to jezgu ar savu šķiršanos, apetīte kaut ko uzsākt pāriet momentā...
Par to profila foto - varbūt tiešām labāk ne... bet domāju, ka te (vai kur citur) ir ne mazums gudru un jauku sieviešu, kas palīdzēs kļūt par riktīgu koņču.

ucc  Tak neņem galvā, vecīt!:-D Te 90% prosto marijas...

Marija_Anna  " Baikers - (2015-08-07 23:57) Nepūlies, velti. Neesi tu tas pasaku tēls, ko viņas meklē. Paskaties manā anektā, kādai jābūt. Īsta pasaku tēla anketa. Un ķeras kā trakas :))) Viņām jau reālu cilvēku nevajag. " ( c )
Ar šo ieteikumu gan tiksi pavisam netālu . Pēc tam jau tu būsi tu .
Iepriekšējie ieteikumi pat ļoti vērā ņemami .
Zinu tālbraucēju dzīvi gan no ex pieredzes , gan no darbā sastaptajiem puišiem. Smagi , bet ne neiespējami.

aborigeene  Galvenais ir neizlikties,ne labāķam ,ne sliktkam,jo tad ir iespēja kaut ko vinnēt ,šai loterijas spēlē.Bet ja godīgi ,tad pēc 40 traucē-prāts,stabilitāte un pamati kas ielikti lai varētu dzīvot.Kurš tik labprātīgi no tā visa var atteikties,tikai tāds kuram nekā nav ko piedāvāt.Diemžēl tas ir smags un nogurdinošs darbs -atlase,jo no pelavām jāizsijā zelta grauds,ja tāds vispār ir.

sravis000  No 40 gadiem sākās īstā dzīve! Un tā ir skaista!

VECA_PIEPE  Jaa gan,...nu taisni vai trakums, ik paardienu viena un taa pati plate tiek drejjaata pa apli: kaa uz robezjas -40+ ir uzkaapts, taa sievietes tajaa vecumaa vecjiem vairs nepatiikot (PA teema ieprieksh) un redz-...ta viirieshiem vecumaa -40+ ir gruuti prieksh sevis vispaar sievieti atrast (shii PA teema).

Dikti smalks stils: sava vecuma sievietes nepatiik, jo vinjas esot par vecu (kaadam noluukam par vecu?),...meemi stiliigie, i drit vaish puvaicinj,...krutie cjomaki vai zinies atradushies! :D
Vienam otram no tiem krutuljiem tik vajadzeetu gan atjeegties: ar ko esat gatavi piesaistiit sievieshu uzmaniibu,...lai vinjaam rastos veelme uz attieciibaam un kaada velna peec tos kurviishus izsniedz jums gan taas vecaas korkas,...gan arii taas smukaas jaunaas drostalinjas, uz kuraam esat sacereejushies?!!!

baikeris  Cik es saprotu, VECA_PIEPE, tad ja sieviete pēc 40+ kādam sava vecuma vīrietim iedod kurvīti, tad viņa to iedod arī pati sev. Nē, nu, protams, ir jau vēl arī sekskārie jaunieši un tie, kas patīk visām un to izmanto vienam mērķim.

sravis000  Ne jau sievietēs vai vīriešos ir problēma! Ir jābūt klikšķim, un viss būs kārtībā! Var jau gaidīt visu mūžu, bet tas ir cits temats!

VECA_PIEPE  ...saskaiti tik puis (09:56),... visus Tev daasni pasniegtos kurviishus! Cik es saprotu, tad taadu Tev ir daudz,...neba aiz laimes pilniibaa, Tu ik katraa teemaa par tiem sievieshiem cepies. :D

Spoguliitis  Jauniibas dienu ideaalu nemekleeju,lai gan dazhi nosacijumi ir palikushi :) Bet gruutiibas sagaadaa tieshi izveeles kvalitaate.

DanaL  VECA_PIEPE (2015-08-08 09:48) viedoklis Jaa gan,...nu taisni vai trakums, ik paardienu viena un taa pati plate tiek drejjaata pa apli: kaa uz robezjas -40+ ir uzkaapts, taa sievietes tajaa vecumaa vecjiem vairs nepatiikot

Tomēr vēlams izlasīt visu tekstu. Un ne pa diadonāli, bet rūpīgi. Te gan runa bija par pavisam ko citu. Pavisam (!) cita plate.

sravis000  Cik es saprotu,te problēma intelektā! Viss pārējais ir sakārtojams!

draboss  Skatod ohojiešiem šorīt ir ko brokastīs "apēst" :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu