Kāpēc 40+/- gadīgiem,grūti atrast otru?(vairāk jau +)

Atcerēsimies kādas prasības bija pirms pirmās laulības(20+/-gadiem)!tagad ar pieredzes nastu uz pleciem,mēs smalki izvērtējam otru(neuzkāpt otreiz uz grābekli),tāpēc ka sapratuši,kā vajadzēja dzīvot 1. laulībā.ar šo pieredzi jaunībā atgriezties nav iespējams!jūs šajā vecumā gribat atrast jaunības dienu ideālu?šķiet-garām!domāu,ka jāsāk mums visiem no/0/,nevis jāturpina iepriekšējā dzīve!jauna mērlente un svari!/aizeju pirkt mērinstrumentus/

^esse^  neklausi baikeri. Melot nevajag.
Iedomājies, meiča cer ka viņu uz baika pavizinās, bet tur pat divriteņa nav.

veejpuuta  Ne jau vecums noteicošais.Attiecības var veidot ,un veiksmīgi,jebkurā vecumā,tikai jāprot pielāgoties,neuzstādīt pārāk augstas prasības otram (tik,cik pats vari pavilkt) un saprast,ka visi mēs ar gadiem kļūstam gudrāki un smukāki.Daži,diemžēl,tikai smukāki.

Deisa  Piekrītu par tām bildēm - ar tādām būs ļoti grūti. Nu padomā pats, gribētos atbildēt sievietei, kas bildē ir tāda riktīgi nošļukusi (i pēc miesas, i apgērba)? Protams, kādreiz nedēļas nogalē i nebūtu iebildumu, ka viņa tāda vaļīgāka, bet ne jau pirmajā iespaidā!

Hustler_  Grābekļi vienmēr ir vieni un tie paši. Tikai iepakojumi mainās. Un ja tu redzi,ko no tevis cenšas noslēpt iepakojums,tad arī paliec viens. :)

slaida  melnas zeķes un vēl brunas zandeles?
es giibstu:)))))
´´Tu esi katras otrās oho meičas sapnu princis´´
citiem tajos 40+ ir gruti atrast,a citiem nav,es neapgalvotu tam,ka gruti,tas atkarīgs kads cilveks un ja vecim melnas zekes zandeles tad izredzu vobse netu:)))

jadore  Nav iespējams sākt no nulles un arī nevajag. ´´Izmest miskastē ´´ savu iepriekšējo dzīvi var tikai tāds/a, kuram viss ir gājis ar mīnusa zīmi, bet ideāli iet laikam līdzi, tie nav nemainīgi:). Attiecībā uz prasībām... mana pārliecība ir, ka tās varam uzstādīt tikai un vienīgi sev, otrs vai nu ir saderīgs vai nav, izraisa interesi vai nē, tik vienkārši. Domāju, ka pārsvarā vienpaši, tai skaitā arī es, vairs negrib riskēt... ar savu laiku.

siikaa16  Ar visu pieredzi, negrābekļi atrod otru. Grūtības atrast otru ir grābekļiem. Tik vien gaida, lai kāds uzkāpj.

runcitis15  Ok bilde jāmaina!Bet par sevi rakstīt/Par sevi domā mežā dzimis,mežā audzis un pa spundi barots/Uzreiz sievietēm vairs negribēs iepazīties!Visas baida divi bērni kur var nauda aiziet no jaunās ģimenes!Oho nav tā vieta kur var iepazīties!Viens otru ar mēsliem aplej!

bai_bai  sac ar to 70 desmito gadu frizuru. tas jau startaa bus plats solis. bet vispar talbraucejam shoferim macit kaut ko par sportoshanu un uzturu laikam bezjedzigi. baigo gribasspeku tur vajag. realak laikam, ja padomasi par skaistumu, ko vari kadai dot no ieksham.

puffff  vilmar,,,,gruti gan bus atrast vienaadi pieredzeejushu otru pusi,,,un standarti biezhi vien ortam,,,nemaz nav standarti,,,tas vnk ir murgs,,,
BIJA MAN PAZINJA,,,AT TRIS BERNIEM,,,GRIBEEJA VEIDOT ATTIECIBAS,,,,,TA VINJA VISPAR NEKO NESAPROT,,,KAA VIENIGI MELOT,,,,GADU SKAITS PARI CHETRDESMIT,,,
UN KUR STANDARTI,,,PRASIBAS,,,VNK PUFFFF,,,,NEKA,,,
DZIVE IZNIEKOTA,,,PAT IESPEJAS KO DZIVE VINJAIJ DOD,,,VINJA NAMAK IZMANTOT,,,KUR VEL SAPRAST,,,

bai_bai  un vel..tas, ka pats sevi raksturo ...tad jau labak sievietei uzreiz noshauties. tev vajag mezha dzimushu , mezha augushu un pa spundi barotu? par sevi nepasaki neko, bet anketa raksti, ka svarigi ir-atklatums, godigums, patiesigums....da tralji valji tu esi nevis patiess.

MrJones  Paarlasiiju veelreiz teemu, ieskatiijos anketaa....vispaar, nekur jau nav teikts, ka autors pats baigi izmisiigi rautos uz iepaziishanos! :))
Lai gan man pasham shaads stils nevisai, tomer..´´ par sevi nepasaki neko, bet anketa raksti, ka svarigi ir-atklatums, godigums, patiesigums....da tralji valji tu esi nevis patiess. ´´ - varbuut tieshi shaadi autors pauzh savu godiigumu, ´´patiesiigumu´´...?! Reaals ieskats iz taalbrauceeja suuraas ikdienas..? Tad tas pat sanaak paaraak patiesi!!
Man kaut ka liekas, ka viiri shaadaa pofigismaa iegrimst, nelaimiigas lauliibas iespaidaa..kad ik dienas paiet ´´zaagja´´ pavadiibaa, bet kautka jaavelk to nastu, nevar taa vnk prom aizlaisties....tad shaadaa veidaa tjipa pauzh savu protestu!! :))
Bet taa....pavisam briivam chalim, kad ir visas iespeejas,,,atliek tik COPEET daamas,,,vajadzeetu buut pavisam savaadaakai motivaacijai!!

Var jau buut taisniiba,..ka veel ieprieksheejo attieciibu reegs velkas liidz..kaa rezultaataa ir tas ko mees redzam...?
Tad veel vairaak sanaak Teema par Teemu..!

Katraa zinjaa,..Pluss par uzdriiksteeshanos!! :) :)

baikeris  Domāju, ka ja tādi slaveni aktieri kā Edgars Liepiņš vai Juris Strenga te būtu gribējuši iepazīties un ielikuši anketas ar savām bildēm, viņiem te arī nebūtu piekrišana, un sievietes teiktu, lai tad labāk bildes vispār neliek, ja tā dzīvē izskatās. Ne jau bildēs tā cilvēka sāls.

dorfija  Piekrītu Baikeris " Ne jau bildēs tā cilvēka sāls"..Ņemot vērā tālbraucēju šoferu darba specifiku-tā bilde varēja būt vēl skumjāka... Lai gan(ja tur pafantazē )un vajadzīgo pieliek klāt un nevajadzīgo noņem nost-kungam nav ne vainas...Lai izdodas Vilmāram tas process no nulles! Arī 50 + var sanākt, ja ierauga cilvēkā labo,skaisto...

adamsone  22:31 Ar Edgaru Liepiņu neiepazītos ne par ko, miers viņa pīšļiem. Un Strengu tāpat. Pilnīgi nevelk uz alkoholiķiem.
Šis dīvainais cilvēciņš joprojām nav aizvācis savas šaušalu bildes. Varētu ieteikt iepazīties ar sievietēm 70+. Dažas no viņām ir jau pusaklas. Kas tādas nav, drīz būs, veltīgi monitorā blenžot, Tā, ka puis, uz priekšu....

baikeris  Interesanti, kāpēc autoram būtu jāaizvāc savas bildes? Tikai tāpēc, ka te dažas duras nošķaudījās? :)))) Interesanti, kāda panākumi iepazīšanās jomā ir tai pašai iepazīšanās saitu Nopelniem bagātajai veterānei adamsonei ar viņas skaistajām bildēm? :)))) Ā, nu jā, es tak aizmirsu, ka te neviena neko nemeklē, tik tā nejauši gāja garām :)))

MrJones  Ja driikst, uzdot jautajumu Adamsones kundzei......ko tieshi shii simbolika juusu profilaa noziimee??

furnitura  Nav nekādi augstie standarti un prasības, tieši otrādi tie ir nokrituši jau sen, bet nu ir kāds līmenis zem kā tiešām nu nevar nekādi....

Ronis26  Nav jau tik traki,Vilmār. :)
Pievieno pāris "swaigas", un ar sewi ( sakoptāku ),Fočas.....
.....un ,lieta Darīta. Būsi sevi parādījis -gan kad Frišiņš ,gan kad ne tik Frišs esi.

Patiesībai jābūt Vispusīgai...nevis Virspusīgai ! ;)
Veiksmi Tew !

adamsone  Sīkie šušernieki satraukušies.:D Mierīgi, zēni....:D Vilmāriņa profails ar kaut ko joprojām šķiet feiks. Masīvi kritizētie, kas tiešām grib iepazīties, izdara kādas virtuālās kustības vajadzīgajā virzienā, bet šis neko. Varbūt stūrē kkur Centrālāzijas bezgalīgajās tālēs.. Garlaicīgi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu