Iepazīšanās

Sievietes, kā jums veicas ar iepazīšanos te? Kas tieši traucē vai nesanāk, ja vēl joprojām esat vienas?

Pazistams  Palasot sieviešu anketas, atbildes uz jautājumiem... daudzās tāda augstprātība, iedomība lien ārā pa visām šķirbām, ka zūd vēlme vispār uzsākt sarunu.
Ja arī ko uzsāc , tad abildēs ir bezmaz vai ar knīpstangām jāvelk, un atbild vienā īsā teikumā ar trīs četriem vārdiem. Var redzēt ka negribīgi.
Tad par kādu iepazīšanos te vispār var runāt?
Tikai beztolkšovs.

Pamiers  te jau sievietes sponsorus mekle un kartejo izklaidi...katrai pec nopelniem...seksu viņam jau nevajaga...tagad pilni veikali ar vibratoriem,mums pui´´siem gumijas lelles labakas tik pratigi to jalieto lai nesaplucina un nedod draugam,jo slimibu var atnest...

raina1970  Es jau teiktu, ka ir interesanti..ir satikti visādi cilveki, katrs ar savu- raksturu, pieredzi, bailem, slinkumu, vai otrādi- hiperaktivitāti un enerģiskumu... Bet ir feini -komunikācija ir dažāda.

Pamiers  tai kur nav nemaz foto vai ir bilde no muguras var nemazam nerakstit un nelasit tur tukšpatcmit,tik negacijas sanemsi pretim...

m_aita  Tas, ka te vīrietis no sievietes jau pirmajā randiņā grib seksu - tas ir normāli,pašsaprotami, bet .... ja sieviete grib , piemēram, aifonu lai nopērk uzreiz :D - tad uzreiz - fui, kāda Tu :D
Bet ,ja nopietni, tad te ir kā siena šķūni, kur divas lielas siena kaudzes , starp kurām no vienas jāatrod atslēga slēdzenei, kura atrodas otrā siena kaudzē (vienā kaudzē vīrieši un otrā sievietes). Rezumē, kaut kur jau te ir kāds/a , kas kopā varētu gan izlūkos iet, gan kalnus gāzt, bet cik liela iespēja ir atrast konkrētā laika periodā....

lode  :-)))))))) A no kurienes Tev taada paarlieciiba, ka vinjas ir vienas?:-))))))))) Puishelji veel pasakaam tic....la-la-la.:-)))))))

Freja4  Ja gribu, viss sanāk un tā jābūt katram. Jautājums vai vajadzīgs pliks zārds. Seksu var dabūt, naudu var nopelnīt, a kam lieki tērēt sevi kaut kam, kas nav nekas! Un ja godīgi, tad reti te kurš ir viens. Un te var iepazīties ar daudz dažādiem cilvēkiem, ar kuriem izveidojas citas attiecības un kopīgi hobiji. :)

ko_nu_vairs  Man personīgi traucēja potenciālo precinieku gadi, viņi vienmēr bija gadus 10-20 vecāki. Tādēļ atradu sev piemērotu, 3 gadus jaunāku ne internetā.
Ja 20 un 30 vēl der, tad 60 un 70 pilnīgi kā no citas paaudzes.

Deisa  Ļoti labi veicas, lai arī viena īsti nekad neesmu bijusi - bērnībā vecāki, vēlāk bērni. Ar bērniem nekad nav vientuļi, tā kā sāpe tuvākos gadus vēl noteikti nebūs aktuāla. :)

Latgalietc  Ne vienam netraucē satikties un izveidod attiecības. Varbūt ir neticēšana realitātei, ko tajā brīdī viens otram dodam. Kā nekā mēs sākumā esam iejūtīgi un saprotoši. Spējam pievērt savas samilzušās acis no realitātes, kuru paši esam izveidojuši. Ceram, kā otrs būs tas manu problēmu atrisinājums. Figu- un neko vairāk. Jābūt attiecību devējam nevis ņēmējam, tikai tad būs gandarījums ko sniedz otrs.

Latgalietc  Un vēl kas. Mēs Letiņi esam īdētāju tauta. Citur ir daudz sliktāk un neko, mīlestība vienam pret otru ir vēl izteiktāka. Pietiek spriedelēt- tiekaties viens ar otru un nebūs laikā te atrasties. Ha ha ha - uz sevi to arī jāattiecina.

HONEY_APLE  , jā, ir šādi eksemplāri satikti, nav darba, nav kur dzīvot un cer es būšu tā, kas visu nodrošinās. Pašam pat par kafiju samaksāt naudas žēl.
No sieviešu puses nav zināmi tādi gadījumi, parasti viņām ir gan kur dzīvot, gan auto, gan darbs.

adamsone  tu taču ļoti labi zini, ka vienas ir tās, kuras ir vecas, resnas, nesmukas un dumjas. pLovokators atradies. /garāmejot drusku ieņirdz par feikā tēla cenšanos/

Zakonchitis2014  Lielākā daļa šeit esošo sieviešu ir par daudz augsti novērtējušas savus caurumus, jo domā, ka vīriešiem dzīve ap to vien grozās, tapēc daža laba iepazīšanās portālos pavada pusi no dzīves:DD

limonija  Kamēr mana vecuma kungi te sapņo par padsmitniecēm, nespēju vien deletēt - "vai Tev patīk jaunāki vīrieši?" Nu nepatīk, jo dikti asociējas ar manu iepriekšējo darbavietu:D

siikaa16  Traucē, ka daudzi apdedzinājušies ar šeit satiktajām sievietēm. Šeit daudzas tikai muldētājas vai izmantotājas. Savākušās pasaules nabas kopā.

Vieniigaa  Pasakiet, lūdzu, man, ko lai atbild uz vēstuli, kurā ir "Čau!". Vai arī "Labi izskaties", vai arī "Aizbraucam uz kādu kafe šodien?" . Nevienai no šīm vēstulēm negribas atbildēt, ja godīgi.. un tur nav nekāda sakara ar manu augstprātību vai iedomību...
Veči, nu esiet tak oriģinālāki!!!

MrJones  Pasakiet, lūdzu, man, ko lai atbild uz vēstuli, kurā ir "Čau!". (c)

Taadu pashu ´´chau´´...esmu taa dariijis. Peec tam veel buus viens vai divi taml., liidz kameer jau izdosies kaadu teikumu salikt kopaa, veel kaadu...varbuut pat vairaaki teikumi izveidosies!!
Un taa juus maz pamazaam nonaaksiet pie IEPAZIISHANAAS!!!

Bet taa visumaa..taa iepaziishanaas probleema abpuseeja. Mees jau viiriesi ari taadi kaa sievietes...vismaz, par sevi varu teikt droshi! Gaidam ka tik kaads labaaks kumosinjshs paraadiisies, nefiga negribam dariit lietas labaa...kas paraadaas, to visu braakjeejam, metam laukaa, kaa nederiigu..! Gaidiishana ievelkas gadsimtiem, pa to laiku sakaapinaas prasiibas ar vien augstaakas un augstaakas...sievietes ar negulj, taas atkal stuttee savas kaut kur pa maakonjiem...taa vish ir!! Dziive gruuta, ko tu padariisi..?!
Iepaziishanaas portaalu fenomens - gaidiishana, sorteeshana, visaadu iepaziishanaas iespeejamo detalju modeleeshana, noskatiishanaas no malas kaa te citi mokaas...paraudaat liidz, un atkal GAIDIIT...kad kaada uzrakstiis....VARBUuuut, kaut kad...ja paveiksies un nebuus atkal jaaatshkjiro malaa, tad tas ir SUPER notikums..kaa nekaa LIELAISs iepaziishanaas process var saakties!!!
Nezinu...kaadreiz liekas kaapeec tik gruuti tik gruuti, viss velkas garumaa, jau pamazaam saakam nosirmot un nav veel iistaa pie debesu jumes...pilniigi vai raudaat gribas....tak kaut ko jauku miilju, kas pa maaju bizenee, veeleetos ikkatrs saskatiit..ari Princim mazliet jautraak!!

Luudzamies un gaidam..kas ta mums vairs atlicis!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu