Iepazīšanās

Sievietes, kā jums veicas ar iepazīšanos te? Kas tieši traucē vai nesanāk, ja vēl joprojām esat vienas?

LaskovijMerzavec  Kādu orģinalitāti var gaidīt sieviete, kuras anketa ir neko vispār neizsekoša. Nu labi ir dots vecums, augums. Bilde ir, bet slinkums pārbaudiit vai nav inetā novilkta - pie tam redzams ta kas?
Kkads sievietes augums, saulrietaa, kur saule spiid starp kājām. Un? Noskaņa?
Svarīgi tomēr redzēt sievietes seju.
Labi, sāks sarakstīties, dabūs kkad bildi. Ieraudzīsi - nepatīk. Nāksies rakstīt, ka neesi manā gaumē. Un tā viena, otra, trešā. Stulbi kkā sanāk.

Pirms sākat prasiit - dodiet iemeslu, kādēļ lsi būtu citādi!!!

plikaaKAAJA  suns---tieši stulbās anketas vislabāk der, patīk vīriešveidīgiem:) Tīri joka pēc izkopēju no smieklīgiem profiliem un aidā!
Īstā anketa ar savu tiešo skarbumu biedē onkuliņus:) Iedomaties nevari, cik debili teksti nāk no JŪSĒJIEM:D:D:D ( izmantojot Tavu terminu)
Un ar humoru te iet lēni, ai, cik lēni!
Bet iepazīšanās vaina ir tāda, ka neiepazīstas, bet izsauc uz apskati- a-ja-nu, gadījumā laimestīgajā ,trāpās tā no sapņa?

plikaaKAAJA  Limonijai uzsaucu šampūnu!

suns  Pieņemsim, ka mans levelis ir pietiekoši zems un prasības vispār nekādas, bet es neapvainojos un nepieņemu, ka sieviete ir defaultā stulba vai kā citādi slikti aprakstāma, ja saņemu smaidiņu, "čau", piemiegtu aci vai kaut ko elementāru citu nelielu nosaucamu par sīkumu... Starta mēģinājumam ar to pietiek. Būtu jāpietiek... Gribat, lai jums uzraksta romānu neko par jums nezinot? Nopelni, pierādi, ka esi kaut kā vērta un Tev uzrakstīs! Ja sievietei ir kaut kāda humora izjūta, tad viņa saskata joku anketā vai saņemtajā vēstulē, ja tādas izjūtas nav (bet tas ir viegli zināms, ja anketā pati sevi slavina kā burvīgas humora izjūtas īpašnieci), tad jebkas tai būs tikai stulbs no vīrieša puses. Vienkārši...

Nate  Laskovij, man Tev jautājums.Kas tomēr liek vīriešiem rakstīt tām "Kkads sievietes augums, saulrietaa, kur saule spiid starp kājām." Tiešām cerat, ka būs smukāka par tām, kuras ienākušas ar savām bildēm. Paši kultivējat to ākstīšanos un tad brīnaties, ka skate jārīko, ka dienā pa 5 reizēm uz randiņiem jāskrien. Vai tad tik grūti saprast, ka ja sākusi aiz deguna vazāt, vazās arī turpmāk. Vai no tādām anketām nevar izdarīt secinājumu, ka tur kaut kas nav riktīgi. Vai nu neglīta, vai precēta, vai tāda, kura pati nezina ko grib, vai vienkārši ar putniem. Kam nav ko slēpt, nav no kā baidīties,tas , ja iepazīties patiešām grib, tā nedarīs. Elementāra psiholoģija.

Neesmu_Alise  Viss kā parasti - lieliski.:) Tie, kurus gribu es, negrib mani. Savukārt tos, kas mani grib, es negribu...:))))

Luusila  Neesmu viena. Un nevienu nemeklēju. Anketā rakstīts, ka iepazīties nevēlos.
Tomēr ik pa laikam atrodas kāds, kas uzraksta to neko neizsakošo "čau!" jeb tikpat neko neizsakošo smaidiņu atsūta. Un ko man ar tādiem darīt? Rakstīt pretī "čau"un sūtīt smaidiņus? Un tālāk? Kāda joda pēc man iesaistīties sarakstē ar cilvēkiem, kuri man neinteresē?
Tā kā tādi mūžam nedabūjuši- iepazīšanās, iepazīšanās...It kā nebūtu rakstīts "izklaides portāls", kurā kā gribu, tā atpūšos.

MrJones  Es gan pats nekad pirmais neu3saaku saraksti, bet ja tomeer....par cik te taada cepshanaas ap to ´´chau´´....hm...orginaalaaku..(?)....orginaalaaku..(?)....? Pirmais, kas naak praataa ´´ko mekleejies??´´ Sievietes, kaa jums tas....?! Manupraat, pavisam dabiiga, impulsiiva, pirmaa uzruna!!

LaskovijMerzavec  Nate-
Kas raksta tādām?
Pieņemu, ka šeit ir krietna daļa vīriešu, kuri raksta visām, ar domu, ka gan jau kāda uzķersies. Noteikti, ka ari uzķeras. Par "kvalitāti" neizteikšos, tas lai paliek katra gaumes ziņā.

Skates - man personiski 5 minūtes dzīvajā ir daudz būtiskākas par 100 dziļdomīgām vēstulēm. Bildes var būt, kā no žurnāla vāka, bet satiekot - nezini kā lai pieklājīgi atvadās:)

Saprotamas ir arī sieviešu vēlmes. Viņas saņem n vēstules un skatās, kura no tām izceljas. Tai pašā laikā - vai foršam vītietim ir kkā speciāli jāizceljas mērkakju barā? Nedomāju, ka man rakstot vēstuli sievietei ir jāuzvedas, kā pāvam riesta laikā:)

Maaris_M  Nu vispaar jau ,, sekss nav iemesls ,lai iepaziitos !,,

mieru_tikai_mieru  vispār jau kādu laiku esmu atmetusi šai nodarbei ar roku. Neiepazīstos. Laikam pietiek. Varbūt tāpēc, ka šķiet - vīriešiem tagad redzu cauri. kaut vai - paskatos uz kādu garāmgājēju vai šoferīti benzīntankā un - neapzināti "pielaikoju" viņam vienu vai otru oho niku. Varbūt pēc Ļeņina teorijas kvantitāte ir pāraugusi jaunā kvalitātē un noticis jauns pavērsiens dzīvē, kad vairs nevaldzina "aklie" randiņi, pirmās tikšanās satraukums, interese, vai otrā rītā piezvanīs utt. Dzīvot mierīgi ir daudz veselīgāk. Kā teicis kāds šeit iepazīts draugs "Miers - tā ir visspēcīgākā emocija"(c)

gariks77  Vai šeit var atrast normālu sievieti?

p_p  neveicas
acīmredzot, mans pašvērtējums ir par augstu un prasības par nesamērīgu šai internetlapai

salve  Un ja vēlamies, tad sanāk! :-)

kokto  kaa sievietem var veikties te ar iepaziishanos ja cik esmu dzirdeejis ka te ir katrai otrai veetule ir tik neordinaara un nesaistosha un tik klasiska no seerijas " Chau Kaa iet ? " A tu kaadam esi atbildeejusi Kaa tev iet ?

p_p  baikeri, jā, mēs varam izmainīt savas prasības,
tikai man grūti iedomāties, ka vienas nakts sakars ar personāžu vārdā "lielais_un_bagātais_penis" varētu darīt mani laimīgu (tikai piemērs, nekā personiska!)

manuprāt, puse no visām pasaules nelaimēm ceļas no tā, ka sieviete (domāju, ka ar vīriešiem ir tāpat) kaut kā vārdā atsakās no savām prasībām, atrod kaut kādas ka_tik_bikses un iesaistās kaut kādās surogātattiecībās ar cilvēku, kuru viņa ne mīl, ne ciena - kā rezultātā ir divi nelaimīgi un sačakarēti cilvēki
un pēc tam, mūžīgā neapmierinātībā, pieraud pilnu internetu, ka visi vīrieši ir cūkas

limonija  (2015-08-18 10:52) jautājuma autora komentārs0 0 p_p, nu mīts par vēl iepsējamo lielo mīlu jūsu vecumā...utt.(c)
Baiker, nemuldi. Pašam vēl attiecību skolas solā jāsēžas. Tavā vecumā izskatās pēc idiota, ja iemīlas jaunā skuķī...Bet patiesībā ļoti jaukas attiecības var būt ar cilvēku, kurš vnk patīk(kādi nu tur taureņi Tavā vecumā) un neliekas dumjš/aprobežots. Pieaudz vienreiz:)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu