Sieviete ar bērnu

Sievietes, jūs tak te neskaitāmās tēmās esiet teikušas, ka nekad neizvēlētos kopdzīvei vīrieti ar bērnu vai bērniem, kurš kaut kādu apstākļu dēļ dzīvo kopā ar viņu. Tad kāpēc jūs domājiet, ka vīrietim būtu jāizvēlas jūs ar jūsu bērnu? Tāpēc, ka vīrieši tupāki? :)

Diana_2015  Tur varbūt arī slēpjas attiecību nopietnība. Es personīgi augstāk vērtētu tādu vīrieti, kas audzina savu bērnu nevis lidinās no viena ziediņa pie otra.

preilene  Es neuzskatu, ka vīrietim ir obligāti jāizvēlas sieviete ar bērnu. Tāpat kā sievietei nav obligāti jāizvēlas vīrietis ar bērnu. Tā nav kaut kāda labdarība, bet jūtas.
Tas jājautā cilvēkam, kurš izvēlas veidot attiecības ar partneri, kuram ir bērns no iepriekšējām attiecībām (neatkarīgi no dzimuma). Diemžēl, ņemot vērā to, cik bieži pāri tagad šķiras, drīz praktiski nevienu bērnu neaudzinās abi bioloģiskie vecāki. Un, ja nebūsi gatavs pieņemt partnera bērnus no iepriekšējām attiecībām, Tev draud nodzīvot dzīvi vientulībā.

Zinu vairākus pārus, kuros abiem partneriem ir bērni no iepriekšējām attiecībām. Un, zini, es negribētu būt viņu vietā. Jo, lai arī viņi cenšas pret bērniem izturēties vienādi, savs ir savs, svešs ir svešs – it sevišķi kādās strīdu situācijās. No malas atšķirīgā attieksme ir labi redzama.

neko  nus.. es tiktu tā; tiem kam bērni jau ir labāk izvēlēties tādu kam arī ir, kam nav labāk tomēr meklēt tādu kam arī nav. Tā mazāk problēmu būs.

krauklis99  Man tā tēma atrisinãta. Viens lats izaudzinãju puikas un nenomiru. Bērni lieli, dzīvo savās mãjās. Nekādu problēmu, ne naidu.
Sievietei kurai vel 40gados nav bērnu ir nelaimīga vai slima.
Ja var bērnus nodrošināt ar elementārām lietām un pārtiku, tad nekādu problēmu

raina1970  Nezinu kas tur varētu būt par problēmu- ja divi cilvēki - pieaugušie- vēlās būt kopā un ir kopā- tad bērni nu traucēklis nekāds..Manā pieredzē tas ir bijis- un labi, ka bija-- kad ar otro vīru sagājām kopā- man dēls, viņam divi puikas( toreiz visi jaunie zimburi bija nepilngadīgi).. un nedalījām- mani, tavi.. mūsu puikas tie bija-- un tā arī palika.

ewitta  Teikšu tā bez liekulības: ja man būtu jāizvēlas pieņemsim no 2 identiskiem pēc īpašībām uc. kvalitātēm vīriešiem, protams, ka izvēlētos bez bērniem, īpaši ja vēl viņš vai viņi dzīvotu kopā ar tēvu, jo vīrieši arī skatās uz to, vai sievietei ir bērni, īpaši jauni, un tas ir tikai normāli! Bet šobrīd ir tā, ka esmu kopā ar jaunu vīrieti,kam ir bērniņš un satiekas ar viņu ik pārdienas, bet mans bērns jau liels un patstāvīgs, tā ka labs līdzsvars un nekas netraucē. Ja salīdzinu ar tiem vīriešiem, kuriem vēl nebija bērnu, šis ir daudz gādīgāks un atbildīgāks kā vīrietis, kas attiecībās ir liels pluss.

Araabs  Pie zvēru karaļiem viss ir sakārtots perfekti:))Bet ja nopietni,tad pie šķiršanās bērniem jāpaliek pie tēva un punkts.

Vucis  Jāizvēlas sieviete, kurai bērni ir lieli. PunkC!

Araabs  ZINĀŠANAI,JO LIELĀKI BĒRNI,JO LIELĀKAS PROBLĒMAS:((

Muktiana  Vispār ir teikts, ka sievietei ir grūtāk pieņemt vīrieša bērnu, nekā vīrietim sievietes bērnu.
Jo sieviete vispār ir tuvāk bērniem, tuvāk un dziļāk jebkurās attiecībās. Sieviete pēc būtības ir māte - viņa veido tuvas attiecības ar bērnu. Vīrietis ir distancētāks no bērniem jau pēc dabas, pat pret saviem. Sieviete vīrieša bērnu distancēti neuztvers - vai nu būs patiesas pozitīvas attiecības, vai nu bērns vienkārši būs "kā ērkšķis".
Vīrietim bērns traucē tādā rakursā, ka traucē baudīt dzīvi, traucē saņemt sievietes uzmanību. Vīrietis grib būt tas kungs, kuram sieviete pakļaujas, velta uzmanību utt. Vīrietim grūtāk paciest konkurenci sievietes-svešā bērna izskatā.
Kaut kādā ziņā abpusēji tas ir līdzīgi (arī sieviete var būt greizsirdīga uz vīrieša bērnu un arī vīrietim svešais bērns var būt kā ērkšķis), bet mazāk izteikti.
Ja nav mīlestības, tad "atstrādāt karmu ar svešiem bērniem" vispār būs neiespējami. Bet, ja vismaz kaut kāda "mīlestiba" ir un ir apziņa, ka dzīve nav bauda, bet darbs pie egoisma un attiecībām, tad iespējams ir viss.

psychobitch  mīlestība izvēlas cilvēku, ne cilvēka pagātni, iemīl tagadni ar visu pievienoto vērtību, tikai aprēķins un sava labuma meklējumos tiek apsvērti šķēršļi, kuri nav pa spēkam, mīlestība dod spēku uzveikt grūtības arī tās, kuras šķiet nav uzveicamas, tad ilgi nedomā, bet dara un viss izdodas...

Muktiana  Vēl jāsaprot, ka tas, ko meklē sieviete vīrietī un tas, ko vīrietis sievietē, nekad nav 1:1. Sieviete meklē aizstāvi, stipro plecu, klinti, apgādnieku, ģimenes galvu. Vīrietis meklē kādu, kuram viņš būtu vajadzīgs - sievieti, kas viņu "klausīs", "būs uzticīga", kura viņu cienīs jeb kurai vairāk ir kā "apgādājamās loma". Protams, viņi ir domubiedri utt.
Tāpēc ir tā, ka sieviete gaida bildinajumu, kāzas, jo viņa grib iegūt sev "aizstāvi", bet vīrietis ir tas, kuram pirmajam jāizsaka priekšlikums "gribu Tevi bildināt, esmu gatavs par Tevi, Taviem jau esošajiem, mūsu kopīgajiem bērniem, par Taviem kaķiem, suņiem un citam problēmām uzņemties atbildību".
Tā ir sievietes daba - būt kāda aizsardzībā un pakļautai. Tā ir vīrieša daba - uzņemties atbildību.
Man patika salīdzinājums, ka aizsūtīt sievieti "peļņā" ir tas pats, kas vīrietim uzvilkt kleitu un likt tamborēt. Sievietei vispār nevajag nodarboties ar peļņas darbu, tikai, ja tas ir hobijs. Tāpēc arī nevajag no sievietes ņemt naudu, jo tā esot "slima nauda". Dabīgi ir vīrietim pelnīt naudu un maksāt par sievieti un viņas apgādājamajiem.
Jo lielāks ir vīrietis garā, jo vieglāk viņš spēj savā aizsardzībā un gādībā paņemt padotos - sievu, bērnus, savus, svešus, sievas māti un tajā skaitā - arī savus padotos. Atbildīgs vīrietis visdrīzak arī sabiedrībā būs priekšnieks.
Vīŗietis realizējas sabiedriskajā darbā. Sieviete - attiecībās - ar bērniem, vīru, kaimiņiem, vecākiem, draugiem utt. Pašā zemākajā līmenī vīrietis praktizējas priekšnieka lomā savā ģimenē (nevis tikai ņem sexu, bet dod sievietei savu aizsardzību). Augstākajā lomā viņš ir mācītājs vai valsts galva vai priekšnieks ar padotajiem utt.

Muktiana  baikeris
mūsdienu dzīvē ir izvirtība, alkoholisms, mazu bērnu pamešana, bērnu atņemšana vecakiem, nabadzība pārticīgā sabiedrībā un visādas citādas lietas, kas tajos laikos droši vien bija mazāk.
Ne viss, kas ir mūsdienās, ir labāks. Tagad tikai ar likumu ir akceptētas sabiedrību graujošas lietas.
Nu ok, sieviete strādā, lai ta būtu. Bet, ja ir iespēja nestrādāt vai strādāt mazak, tad ir labi zināt, ka darbs un ģimenes apgādāšana nav sievietes dzīves uzdevuma darbības sfēra. Tāpēc vīrietim vajadzētu izmaksāt sievietei randiņos, tāpēc vīrietim nevajadzētu piedzīt alimentus no sievietes, tāpēc vīrietim nevajadzētu iedomāties, ka sieviete no attiecībām gaida tikai sexu, tāpēc nevajag filozofēt par jēgu - precēties vai neprecēties un vispār - uzturēt sievietes pirmās laulības bērnus vai ne. Tas viss jau sen ir pateikts un atrunāts, kāpēc un kam tas ir vajadzīgs. Nevajag izgudrot riteni no jauna un tad brīnīties.
Dieva pārstāvji (avatāri, svētie, pravieši) šīs lietas ir atrunājuši, bet bezdievīgo pasaule par to ir aizmirsusi un "nedzird". Ir labi to atgādināt.
Būtibā cilvēki, kas ir ciešā kontaktā ar virsdvēseli/sirdsapziņu, to intuitīvi jūt. Tas viss neliekas nekāds jaunums.
Un, galvenais, iemesls, kāpēc tas ir jāzin - ar nāvi šī dzīve nebeidzas. Būs nākamā dzīve...Un ir arī elle. Kā dzīvosi, to arī saņemsi. Likumu nezināšana neatbrīvo no sekām. Likumu nezināšana jau ir kā sods un sekas, jo atbildība vienalga būs neizbēgama.
Neticīgi cilvēki rakstos tika salīdzināti ar ēzeli, kurš nezin, ka tiek vests uz kautuvi. Viņam iedod zāles kumšķīti un viņš priecīgi ēd un iet uz kautuvi. Tā arī cilvēks "baudīdams dzīvi pēc savas saprašanas" ir kā ezelis, kur pēc nāves saņems sliktāku jaunu dzimšanu nekā šī.

Araabs  Pareizi,un ja vīrs sievu padzen tad pašas ģimene viņu nomētā ar akmeņiem.To arī neaizmirsti!!

DC74  tu paraadi man taas "neskaitaamaas teemas", kuraas sievietes ko taadu ir teikusas. it iipasi njemot veeraa reaalo situaaciju valstii ar vientulajaam maateem un vientulajiem teeviem.

varbuut, ja nav ko rakstiit, neraksti neko, baiker? nevienam seit tavi slimaa zirga murgi iipasi nav vajadziigi..

Muktiana  Arābs
bet tagad ir vienlīdzība. Vīrietis vispār var aiziet un atstāt sievieti vienu - viņai gan jāaudzina bērni, kas principā nav iespējams bez ģimenes galvas tīri garīgās-emocionālās veselības ziņā attiecībā pret bērnu, gan materiāli jānodrosina. Un tejienes izriet lielais abortu skaits, bērnunami, alkoholisms, pusaudžu vardarbība, pašnāvības, slimības un visas citas sliktās sekas. Jo nākamo paaudzi neviens neaudzina, jo vīrietis neuzņemas atbildību par sievieti.
Rakstos skaidri un gaiši teikts, ka laulība vajadzīga sieviešu un bērnu aizsardzībai. Vīrietis neaizsargā, sabiedrība iet postā. Bet vienlīdzības ideja šķiet ļoti izdevīga. Reizēm arī sievietēm - pie pirmajām grūtībām vai kārdinājumiem skriet prom. Arī vīriešiem. Bet kopumā zaudētāji paliek tieši sievietes un bērni un bērnu bērni.
Un mēs pārdzimstam! Mēs paši būsim tie bērnu bērni. Jo dvēsele pēc nāves tiek ietupināta citā ķermenī! Tajā brīdī, kad dvēsele iziet no ķermeņa, viņa atceras visas savas iepriekšējās džīves, bet ieejot ķermenī, aizmirst.
Tie akmeņi - tā ir sliktā karma, - par nepaklausību, par lecību, par DIeva rakstu nezināšanu, kas noteikti velkas jau no iepriekšejās dzīves. Un būt par sievieti ir sliktaka karma. Sieviete atcieš jau šajā dzīvē, kamēr virietim vizbiešāk atliekas uz nākamo dzīvi. Un pēc tam tie, kas sievieti nomētāja, paši tiks nomētāti. Nu tik vienkārši arī ir. Atliek tikai noticēt un saprast. Var arī izvēlēties - nezināt.

adamsone  Topēdi, tu gan māki krist uz nerva. Šis , zinies, ir izklaides portāls un vecu tēmu zelēšana nav diezko izklaidējoša.
Manā skatījumā viss atkarīgs no vīrieša, teorētiski pieļauju, ka var būt tāds, kuru paņemšu arī ar, teiksim, pieciem bērniem. Praktiski šādi varianti manā vecumgrupā ir tik reti, ka domāt nav jēgas. Ar vīriešiem, kas lielā vecumā sadomājuši vairoties un tad sazin kāpēc ģimene ir pajukusi, ir jābūt uzmanīgiem.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu