Sieviete ar bērnu

Sievietes, jūs tak te neskaitāmās tēmās esiet teikušas, ka nekad neizvēlētos kopdzīvei vīrieti ar bērnu vai bērniem, kurš kaut kādu apstākļu dēļ dzīvo kopā ar viņu. Tad kāpēc jūs domājiet, ka vīrietim būtu jāizvēlas jūs ar jūsu bērnu? Tāpēc, ka vīrieši tupāki? :)

lietuviete1  Un kur problēma?
Man nav bērnu, vīrietis ar vienu vai četriem bērniem, kāda starpība, galvenais, ka pašiem "večiem" saskan.

Dezyree  Tas ir gruuti, bet arii ar saviem beerniem nav viegli, nezinu cik peec statistikas, bet es pati zinu vairaakus paarus kas izskiiraas gada laikaa peec beerna piedzimsanas. iemaaciities visiem kopaa dziivot un satikt ir gruuti gan beerniem gan pieaugusajiem, bet muusu laikos ,kad tas ka kaads skiras izbriina mazaak kaa tas ,ka kaads precas, un gan viiriesi gan sievietes ar beerniem no iepriekseejaam attieciibaam manupraat jau ir norma. Ir gruuti audzubeerniem kko aizraadiit, jo tad uzreiz esi ljaunaa pamaate, gruuti skaidroties ar viiru par "vinja beerniem" jo tad uzreiz "tu ieniisti manus beernus" , ir gruuti dzirdeet aizraadiijumus par manu beernu jo tad ir " mans beerns vienmeer pie visa vainiigs" , gruuti arii par to visu nerunaat, jo tas cepina no iekspuses, bet reizeem nedaudz paciesoties situaacija pati atrisinaas, un peec gadiem , kad beerni jau ir jaunieshi, vairaak ir prom nekaa maajaas, tad jautaaju sev- kapeec es taa cepos,psihoju, buutu man kaads pateicis ka laiks tik aatri paskrien....

chaachaa  ko darīt, ko darīt... a kas, ja vīrietim ir bērni, divi suņi un vēl kaudze radu, riebīgu, īgnu utt? KO DARĪT ko darīt... maļčik mikrob :D

Valensija01  Komentāros pārsvarā tāds "ļaļaikins" vien ir...Vajag runāt no pieredzes, nevis kā būtu, ja būtu..

Stefaanija  Statistikai - es būtu gatava. Tā kā man ir bērni, tad vīrietis vispār bez bērniem drīzāk liekas nepiemērotāks, jo liekas, viņam līdz manai dzīvei kā līdz mēnesim.

Stefaanija  Muktianai ir taisnība, sieviete gaida, ka vīrietis uzņemsies rūpes un atbildību. Bet, manuprāt, tas, ka vīrietis uzņemas rūpes un atbildību pa saviem bērniem, ir radītājs, ka viņs to vispār var un ir gatavs darīt.

No reālās pieredzes runāt nevaru, jo lielākoties visiem satiktajiem vīriesiem bērni jau ir pieaugusi.

Closing_Time  Ja labi kniebjās, tad var pieciest. Bet labāk tomēr, ja labi kniebjās un bez bērniem.

Puspuukjis  Te ir tāda maza nianse: vīrietim svešs bērns ir tikai jāpiecieš, nav jāaprūpē, bet sievietei vēl bērni ģimenē ir automātiski + vēl kāds aprūpējamais, barojamais, apmazgājamais, kāds, kam jāseko, lai izmācās, iztīra zobus, saklāj gultu, aiziet uz pulciņu utt. Respektīvi, liekas problēmas sadzīvē, daudz grūtāka sadzīve. Pie tam reizēm bērniem, īpaši pusaudžiem, ir tādi ,,putni" - pretenzijas pret tēva jauno sievieti, salīdzināšana ar aizgājušo /mirušo/ citā ģimenē dzīvojošo māti un daudz lielākas iespējas izteikties nekā pretējā situācijā ,,vīrietis/svešs bērns", jo sadzīvē ciešāk berzējas. Tādēļ saprātīga sieviete simtreiz padomās, pirms uzņemties to visu (izņēmums, ja pašai bērnu nav un nebūs).

Bachata  Ja būtu izvēle starp vīrieti ar bērniem, kuri dzīvo pie viņa, un vīrieti ar bērniem, kuri dzīvo pie bērna mātes, izvēlētos pirmo.

Jā, sabiedrībā valda gana divkosīga attieksme pret šo (tāpat kā citās jomās, kas neglaimo sievietei), bet tas nenozīmē, ka visas sievietes ir vienādas :)

Jaaniitis  Ja nevēlas būt kopā ar taviem bērniem, tad šķir lapu tālāk, nav ko kavēties. Labāk bez sievietes, nekā atsvešināties no saviem bērniem.

Jaaniitis  Puspuukjis - kādas muļķības... Man zināmie vīrieši tāpat seko līdzi bērniem, kā sievietes, sākot no pakaļu mazgāšanas un gulēt likšanas un beidzot ar izlaiduma dāvanas gādāšanu. Nevajag sevi par upuri iztēlot un meklēt tādus mačo, kam uz saviem bērniem uzspļaut.

Puspuukjis  Saviem bērniem. Bioloģiskajiem. Bet man zināmās sievietes (dažas, kam ir kaut kas līdzīgs) rūpējas tieši par svešajiem, uzņemoties pilnu aprūpi. To darīs jebkura normāla sieviete ar labiem nodomiem.
P.s. no kurienes rāvi, ka es esmu upuris, kādu meklēju un pie tam mačo? Man viss ir un jau ļoti sen.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu