Atlases sieti

Tēma radās limonijas iepriekšējā MrJones tēmas komentāra iespaidā. Nav resnums pirmais siets, kur atbirst kandidātes, pirmais abiem dzimumiem ir vecums (norādītais gadu skaits). Otrais, vīriešprāt, varētu būt sieviešu resnums. Sievietēm savukārt - vīrieša ienākumu līmenis. Trešais siets abiem dzimumiem vienāds - potenciālā kandidāta bērni (ir, nav, cik) Kādi vēl varianti?

_Avija  Piparkūka
kā zināms, vīrieši ir ļoti lieli vizuālisti, gribi teikt, ka pilnīgi pamuļķi, ja viņiem nepatīk apvēlušās dāmas ar baisiem sejas pantiem?? Diez vai ar gudrību paņemsi...

Vanesa15  Pofigs ar svaru un matu esamību vai neesamību. Pats galvenais jānoskaidro, vai nav ohu atkarīgais mūžīgais laimes meklētājs/a, kam vislaik liekas, ka katrs nākošais /ā būs labāks/a. Savādāk vems, kad pēc kopā pavadītām naktīm un rīta kafijas gultā ar mīļu buču būs pa taisno atkal netā iekšā un vaktēs nākošo.

IzlozeLOZE  pirmais siets topiku taisitāji, turPeediņi, bumbiereņi {baika -pirmā asociācija- omīšu bumbierenes} un kuslīši -hustleriņi:D:

IzlozeLOZE  Pavērojiet dzīvajā-----ar parametriem sietā sagaajušie, pa pāriem ļoti dažādi cilveeki- saskanīgākie un draudzīgakie- tieši gan resni, gan gari, gan pašķībi, utt. Nekas viņus netraucē būt saprastiem. Sirds siltumu acīs redz tieši ne visai nolaizītiem pāriem.

Lianna  Manā vecuma grupā, lai vispār sarakstītos, interesē intelekts. Ja rodas interese, tad nākamais siets ir seksuālā saskaņa un vīrieša attieksme. Nav pozitīvas attieksmes, nav nekādu attiecību.

MrJones  Ilgstoshaam attieciibaam, auguma vecuma , svara parametriem, veel nebuutu taa lielaakaa noziime...protams, svariigi, lai chibriks staaveetu(!)..vnk variaaciju loks ir diezgan plashs. Ar ko vissmagaak iet, tas buutu tarakaanu siets...jo biezhi vien pat saakumaa tos gruuti pamaniit,,tikai veelaak atklaaj, kas tur patiesi iekshaa daraas!!
Jaabuut ljoti speeciigam psihoanaliitikjim...ar visu to gan skiet, kaadreiz secinaajumus tu izved pareizi, bet ieksheejaa sajuuta neatkaapjas...´´Kadu dienu vinja mani tomeer apchakarees´´ ..un tas siets ir ljoti smalks veidojums, varbuut pat galvenais bremzeejoshais factors...?

Vucis  Torpēdis pilnīgi apstiprina visizplatītāko mītu: potenciālo partneri vērtē pēc viņa auguma un izskata.

Randiņu statistika nedaudz /nu paviiiisam nedaudz/ savādāka:

1. pirmā no 3 lietām pēc kā tiek vērtēts potenciālais partneris - ir vērts parakstīties uz randu vai nē ir... gramatika (88% sieviešu, 75% vīriešu)

2. pārliecinātība par sevi (84% sieviešu, 69% vīriešu)

3. zobi (81% sieviešu, 67% vīriešu)

Cik šajā statistikā ir taisnība, lai katrs izvērtē savā paurītī.

adamsone  Lai būtu interesants, tā kā es to saprotu. Pārējais ir nosacīti mazsvarīgi.

DanaL  Mans 3-D siets ir nemainīgs: 175/185 / 75-90 / 15-20

Neesmu_Alise  1.Jābūt līdzīgai vērtību sistēmai. Jābūt patīkamai sajūtai skūpstoties. Jābūt gudrākam par mani vīriešu kategorijās un ar dekokrātiskiem pasaules uzskatiem.
:))) Plus. mīnus, bet tas viss ir diezgan svarīgi.

saldaaa  1.vecums
2.attālums
3.prātīgums
4.humorīgums

Kosmoss  Man personīgi visi šie kritēriji ir otršķirīgi! Ja ir simpātijas pret cilvēku - tad viss notiek, bet ja nav, tad prāts sāk analizēt un skaitļot, lai atrastu to iemeslu, kāpēc otrs neder! Bet, ja ir tās simpātijas, tad pilnīgi vienalga - tievs, resns utt.

Perkone  Mans pirmais siets ... ir profesija, kas ir cilvēka interešu, dzīves stila rādītājs (protams,visur var būt izņēmumi) un viņa apmierinātība ar to ko dara...kas nosaka pašpietiekamību un pašvērtējumu...tas ir ļoti svarīgs faktors.

chaachaa  katram šis saraksts gan jau būs individuāls, un kopējos vilcienos ielikt rāmjos, daudz ko nevarēs. cilvēks, kas kļūdām, šausmīgiem cokoļiem saraksta anketu (3.klases līmenī), noteikti neiegūs neko. tas ir pirmais, ko skatos es. vecums - tam nav īsti nozīmes, tomēr, protams, pārāk jaunu vai pārāk vecu, cilvēks nepavilks tīri vecuma (laikmetu) nesaderības pēc. izskats - jebkuram tas ir kaut kas, vīriešiem vairāk, sievietēm - kā kurai. svars - nuuuu, gan jau.
principā, cilvēks, kas ir apmierināts ar dzīvi, necentīsies salikt profilā pērles, uz kurām visi/visas ķersies. tiem, kam viss ir, izklaidējas internetā, bet medības veic dzīvē.

furnitura  Cik šausmīgi tomēr, ka izņemot seksu un ķermeņa resnumu nav nekādu citu interešu!
Ak, nozēlojamie ļautiņi. :(((

Geisha  Vīru jau neskata no cepures.

MrJones  furnitura, tarakaani TARAKAANI veel ir buutiski! ;)

lietuviete1  Man patīk vecais labais "siets" ar 3 caurumiem, kas krievu valodā saucas čujs, ņuhs un poņa.

MrJones  lietuviete1,,mums, kas seksaa apseestie, tas izklausaas visai divdomiigi..! ;)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu