Laulība vai shirshanaas

Eh, detalizeeti te visu aprakstiiju, bet tad nozuda, tāpēc tagad īsumā. Dziivojam ar sievu 10 gadus ir 8 gadus vecs bērns. .. Mēs ar sievu esam loti dazhaadi, nevaram laikam dot viens otram, ko veelamies, strīdējāmies loti aktīvi par visām teemaam, agrāk es vairāk piekaapos, bet tā, kā sieva izaudzinaaja bērnu nav īsti pareizi, gribeeju shkirties, bet vina teica, ka mainiisies, ka bez manis nevar, utt. izstraadaajaam noteikumus, likaas, ka viss saak iet uz labo pusi (sieva paarstaaja blaut). Tad es izdomaaju, ka ir īstais laiks otram bērnam un sieva palika stāvoklī. . pēc meenesha aptuveni sieva mainiijaas kardināli, saaka dziedāt veco dziesmu (paldies dievam, bez blaushanas). .. atkal strīdi un atkal nepareiza audzinaashana turpinaas. . teica, ka nekad nav nekam piekritusi, ka tāds kā tagad neesmu vinai vajadzīgs (esmu kluvis nervozaaks, censos savaldiities, bet citreiz nespēju). teicu, ka varam izshkirties, vina teica, ka neesmu viirities, ja varu pamest bērnu un sievu stāvoklī. . ko darīt? visu laiku dzīvot stresā, strīdā, saspringumā nav iespeejams. . piekaapties? atkaartosies, viss kas bija iepriekš. .. aiziet? . .. .

raina1970  Gribu - mīļi, maigi, smaidīgu, laipnu, klusu, un sazin vel kādu... jo--- strādāju, pelnu, gādāju, traukus mazgāju, cilvēku algoju, ēst taisu.. u.t.t.//---aprunāties pie vakariņu galda-- neienāca prāta, toties- atsūtīty e- pastu ar prasību uzskaitījumu- samērā vienkārši... Tad , kad šādas- darījuma- attiecības nenostrādā- nevajag mocīt vienam otru, bet- iet katram uz savu pusi.. apgādāt bērnus , komunicēt ar tiem, var arī neesot laulībā/// Kaut kā man šķiet, ka uz tik nesatbiliem pamatiem, tik atšķirīgi cilvēki-- nenoturēsies kopā, pat sadzemdējot futbola komandu..

pusnakts21  Kadi pieraksti, kadas prasibas??lasu sitos murgainos padomus un vienkarsi smiekli naak...autoram- nekaa tur nebus no taa, ko tu gribi...vai nu paciet vai....

cipolino6  Jāā,smags gadījums,viss sagājis galīgi greizi,nu tagad jau tās ir sekas,tam,kas jau sen briedis,un ne pirmo gadu! Te nu ir tā,ka gribēju,kā labāk,bet iznāca,kā vienmēr!
Nav jau dūmi,bez uguns,viens nekad nevar būt vainīgs,kas notiek divu cilvēku attiecībās ģimenē,to jau var zināt tikai viņš un viņa.
Ja tiešām gribās saglabāt ģimeni,tad var mēģināt griezties pie ģimenes psihologa,iespējams,ka rodat kādu loģisku risinājumu,bet nuu,tādos stresos dzīvot,noteikti nevajag,labums no tā ne vienam nebūs,it sevīšķi bērniem.Lai veicas!

Rinkulis  Jūs satikāties - tā bija sapņu meitene, pievilcīga, sesku griboša, jūs mīlējāties bieži, likās viss kā paradīzē. Tad tīri nejauši pieteicās bērns - tu būdams atbildīgs vīrietis, izdariji pareizo lēmumu - noprecēji...un tad viss aizgāja pa pakaļu... ?

p_p  Es tomēr ieteiktu apmeklēt attiecību speciālistu, nevis mēģināt atrisināt problēmas internetā.

Situācija nav no spožākajām un, mandomāt, patrizējā brīdī arī izejas īsti nav, jo sieviete stāvoklī pats par sevi ir hormonu, garastāvokļa svārstību un vēl visādu citādu nebūšanu apvienojums un prasīt no viņas aukstasinīgu un bezkaislīgu risinājumu problēmām nav ne pamatoti, ne godīgi.

Tātad, sievu tu mainīt nevari. Tu, kā klasiķi mēdz teikt, vari mainīt savu attieksmi - audzināt bērnu tā kā tu uzskati par pareizu, ieviest sev vaļasprieku (un ar to es nedomāju mīļāko, bet gan kādu saturīgu nodarbošanos ārpus mājas!) un dzīvot dzīvi ar prieku, nevis gaidīt, kad kāds cits (sieva) atnāks un tevi aplaimos!
Un tajā brīdī, kad sieva tev kaut ko ne tā "iezāģē" - uzsmaidi, pasaki komplimentu, iedod buču un dodies makšķerēt, dejot tautas dejas vai kāds-nu-tev-tas-hobijs.

Ja viss tevis aprakstītais ir obektīvā realitāte, nevis vienas puses subjektīvās vaimanas, tad, manuprāt, tu sievu esi vienkārši izlaidis - neviena sieviete necienīs vīrieti, kurš ļaus sev kāpt uz galvas (t.i. kurš vienmēr piekāpjas!)

Deisa  Un ja Tu, autor, tik labs un gādīgs, tad vari pateikt sieviņai, ka noteikti nenodarīsi to ļaunumu viņu vienu ar bērniem pametot, bet aiziesi ar visiem bērniem.

Rinkulis  Nu meklējiet rokā vien psihoterapeitu, kas risina laulību sarežģījumus. Cita jēdzīga iznākuma šeit nebūs.

chatte  Mīļie vecāki -neaudziniet bērnus, bet paši sevi, jo bērni mācās no Jums!!!!

chatte  Man patīk p_p komentārs..

fargo  savstarpēji problēmas atrisināt nevarat. vajag palīdzību no malas. bet galvenais, ko vajag no jums, tā ir gribēšana saglabāt jūsu laulību.
pamest sievu stavoklī vai ar bērniem nedrīkst nekādā gadījumā. tava ģimene ir tavas dzīves pienākums, bēgt prom to tā nedrīkst.
tie ir tavi lēmumi, neviens cits nevar tos izdarīt tavā vietā. bet šobrīd tavā dzīvē ir krīze un lēmumi, kurus tu izdarīsi, ietekmēs tev visu tavu atlikušo mūžu.
bet ir svarīgākas sekas - lēmumi, kurus tu izdarīsi, atstas iespaidu uz taviem bērniem un viņu bērniem.
tas neesi tikai tu un tava dzīve. jūs esat visi vienā virvē, kopā kāpjot kalnā un tu esi tā svarīgākā saite viņiem visiem. ja tu atlaidīsi virvi, tu palaidīsi vaļā visus.
nevari šobrīd tikt galā - prasi palīdzību. mekle to.

LaskovijMerzavec  Beidz te troļot un noalgo arī sievieti kas Tevi samīļos...

slaida  tu toc nav virietis,lupata,ja vari savas gimens lietas nest ara
lidzjutiba sievai,ka vina vispariba tadu vareja tos 10gadus paciest?
labakais ko vari izdarit,aizlasities projam,cik saprotu,no tevis tolka maz..

Lianna  Viss skaidrs! Sieviete maita...un vīrietis upuris!
Ja speciālistam naudiņas nav, tad pārvari slinkumu un paņem papīra lapu, sadali ar vertikālu svītru uz pusēm un saraksti visu (+), ko deva laulība stabiņā uz leju. Otrā stabiņā visus (-),ko nācās piedzīvot.
Tad sāc strādāt ar (-) aili. Pastāsti mums, ko tu esi darījis, lai tiktu galā ar SAVĀM negatīvajām emocijām, sāpēm. Beidz viņai uzstādīt prasības. Pastrādā kaut mazliet ar to miskasti, kas ir tevī pašā. Izdari kaut ko SEVIS labā, lai justos labāk bez sievas gānīšanas.
Eh, vajadzētu šitādus izkastrēt, lai kopoties var, bet bērnus radīt nevar.:(((

piekraste  Nekas labs te vairs nesanāks. Ja paliksi, murgs dzīves garumā. Ja esi tam gatavs, dzīvo nost un nevaidi.

Geisha  Vai varētu arī sievas viedokli dzirdēt kāpēc ir tā kā ir?

Labrador  Geisha,sievas viedoklis ir vieniigais pareizais!

jollyroger  Galvenais neklausi te tās gudrās padomdevējas, un neskrien šķirties. To paspēsi vienmēr un tas ir pēdējais, ko vajadzētu darīt. Pagaidi bērna piedzimšanu un mēģiniet mainīties otro reizi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu