Laulība vai shirshanaas

Eh, detalizeeti te visu aprakstiiju, bet tad nozuda, tāpēc tagad īsumā. Dziivojam ar sievu 10 gadus ir 8 gadus vecs bērns. .. Mēs ar sievu esam loti dazhaadi, nevaram laikam dot viens otram, ko veelamies, strīdējāmies loti aktīvi par visām teemaam, agrāk es vairāk piekaapos, bet tā, kā sieva izaudzinaaja bērnu nav īsti pareizi, gribeeju shkirties, bet vina teica, ka mainiisies, ka bez manis nevar, utt. izstraadaajaam noteikumus, likaas, ka viss saak iet uz labo pusi (sieva paarstaaja blaut). Tad es izdomaaju, ka ir īstais laiks otram bērnam un sieva palika stāvoklī. . pēc meenesha aptuveni sieva mainiijaas kardināli, saaka dziedāt veco dziesmu (paldies dievam, bez blaushanas). .. atkal strīdi un atkal nepareiza audzinaashana turpinaas. . teica, ka nekad nav nekam piekritusi, ka tāds kā tagad neesmu vinai vajadzīgs (esmu kluvis nervozaaks, censos savaldiities, bet citreiz nespēju). teicu, ka varam izshkirties, vina teica, ka neesmu viirities, ja varu pamest bērnu un sievu stāvoklī. . ko darīt? visu laiku dzīvot stresā, strīdā, saspringumā nav iespeejams. . piekaapties? atkaartosies, viss kas bija iepriekš. .. aiziet? . .. .

limonija  Noskaidro vispirms - vai viņa grib glābt jūsu laulību? Tieši tādā tekstā paprasi - liec galdā ultimātu, ka tā turpināt nav iespējams. Un tad vienojieties par turpmākās rīcības plānu - psihologs, laulību konsultants utt. Lai pēc tam nestāsta visai pasaulei, ka te kāds nelietis šamo uzmeta. Un taisnība, ka pagale nedeg viena - patin vien mierīgi to rullīti atpakaļ un padomā, ko esi salaidis grīstē.

Araabs  Esi vecis!! Iedod tā kārtīgi tam tantukam bietē!!Gan jau viņa ir no tautības kas runātus tekstus neuztver:((

ne_meklejumos  Pagaidi kad mazais piedzims, tad mēģini ne tikai naudu pelnīt un e-pastā prasības uzstādīt, bet tiešsaitē izrunāties par visu ap un par to, kas jūs sagaida nākotnē. Ja jau deviņus gadus piecieti, pacietīsies vēl mazliet. Pēc izstrādātiem noteikumiem kopā dzīvot nevar, tas ir nedabiski un attiecībām par labu nenāk. Jārada mājas sajūtu, vieta kur abiem gribas atgriezties ar prieku, kopā vairāk laika jāpavada.

Lucy  To dažādību tik tagad pēc 10gadiem apjauti un + vēl otru bērnu laidīs pasaulē.
Kur prāts a?
Tiešām interesanti būtu dzirdēt otru pusi,ko ta tādu sliktu māte audzina bērnā un tēvs no malas noraugās un bazūnē pa inet,pfu cik zemiski

Geisha  Jautājumi autoram. 1. Kāpēc Tu mazgā traukus, ja jums ir mājkalpotāja. 2. Kad Tu pēdējo reizi dāvāji ziedus savai sieviņai un teici, ka viņu mīli? 3. Tajos senajos laikos kad iepazināties viņā taču bija kaut kas vienreizējs, kas Tev tik ļoti patika. 4. Vai Tu viņu joprojām mīli? 5. cik lielā mērā arī Tu esi vainīgs pie tā, ka pajuka attiecības. Cilvēki bieži vien strīdas. Un tas ir normāli. Varbūt tomēr visu vēl var saglābt? Krīze attiecībās pāries.

Sibor  1.Tu šai sievietei vairs neesi vajadzīgs,bet viņa vēlas lai šķiršanās iniciātors būtu Tu !

2.Ja tā nenotiks tad drīz vien uz apvāršņa uzradīsies cits un tas arī būs patiesais šķiršanās

iemesls !

Izklausies pēc domājoša cilvēka,tā ka paanalizē šo.

Kā jau te teica,šķirties nesteidzies,to vienmēr var paspēt.

Par psihologiem nezinu,man šķiet,ka tā ir vienkārša naudas "kāšana".

BritjaLila  Būtībā laulību šķirt nedrīkst. Tev jāiemācās sadzīvot kopā ar to cilvēku, kuru esi izvēlējies. laulību šķirt drīkst tikai tad, kad ir draudzi dzīvībai. pretējā gadījumā tam, kurš pārtrauc attiecības nāksies par to dārgi samaksāt. Zinu gadījumus, kad vīrietis pamet ģimeni aiziet pie citas un tā cita viņam sataisīja parādu vairākos tūkstošos. Vīrietis dabūja sitienu pa finansēm tā, ka ilgi nespēj izkulties. Kad tu pēdējo reizi savai sievai uzdāvināji ziedus? Vēl jo vairāk tagad, kad viņa gaida jūsu otro bērniņu. Šajā periodā sievietei ir ļoti vajadzīgs vīrieša emocionālais atbalsts. Vai tu ļauj viņai vismaz 20 minūtes dienā pastāstīt par to, kā viņa jūtās? Kad tu viņai pēdējo reizi pajautāji, kā viņa jūtas? Vai tu viņai mēdz pirkt saldumus? Palutini viņu ar saldumiem. Nopērc kādu skaistu kleitu, kādu rotaslietu, jo vīrietis sievietei savu mīlestību spēj parādīt tikai pērkot rotaslietas un parūpējoties par viņu. Ja tu visu šito darīsi, tad, tici man, viņa mainīsies. :) Tikai stiprs vīrietis, kas ļoti mīl savu sievu, pacietīs visas viņas kaprīzes. Tā skaitās vīrieša askēze. Ar laiku tāds vīrietis var kļūt par spēcīgu personību. Vēlu veiksmi! :)

Edgars37  Kamer sieva ir gruta un kaut kur lidz mazula gada vecumam, piekapies vinai, tas vinai ir gruts periods. Bet pec tam, ja nelidz izrunasanas, Tavas uzmanibas izradisana un citi konvencionalie pasakumi...vislabakais lidzeklis ir ragi sievai, ar vinai lidzigu vai labaku sievieti, darbojas graujosi efektivi un tad ir aste kajstarpe un miers majas.

BritjaLila  Tad, kad sieviete ir stāvoklī, no vīrieša puses ir diezgan slikti visu atbildību uzvelt viņai. Būtu jādara otrādi, pēc iespējas vairāk un biežāk visu paņemt uz sevi un ļaut sievai darīt tik, cik viņa tagad spēj. Ja tu uzskati, ka sievietei ir slikti domāt un rūpēties par sevi, tu cietīsi, jo laimīga ģimene ir tikai tā ģimene, kurā sieviete vispirms parūpējas par sevi. Tad sievietei būs labs garastāvoklis un labs garastāvoklis būs visiem ģimenē. Sieviete nosaka ģimenes noskaņojumu.

Nensi10  Nepaarsteidzies! Nedari neko taadu, kaa deelj veelaak buus jaakaunas savu beernu priekshaa. Tu esi atbildiigs, par vinjiem!
Izturies, pret sievu taa, kaa Tu veeleetos, lai vinja izturas, pret - Tevi.
Laiks visu noliks savaas vietaas.

BritjaLila  Un sievietei ir jāsaka mīļi vārdi katru dienu. Tiklīdz vīrietis to pārstāj darīt, attaisnojoties ar to, ka nav romantiķis un vēl sazin kas, tā attiecības iet uz krahu. Un tas, ka sieviete negatavo vīram ēdienu, tas ir diezgan slikti. Sieviete mīlestību vīrietim nodod tikai caur ēdienu, ko pati pagatavo. Kaut kā vajag pacensties viņu iedvesmot ēst gatavot. kaut vai mazumiņu. Bet ne ar varu spiest. It sevišķi tagad nē.

Geisha  Pamēģini tad kad viņa kliedz čukstēt cik ļoti Tu viņu mīli, cik viņa ir skaista arī tad kad ir dusmīga. Tā ir sava veida šoka terapija kad kliedzējam atbild čukstus. Un uzdāvini puķes sieviņai.

Karmensita  ja kautkas jādara obligāti, to negribas darīt

tāds paradokss

ja kāds/a aizliegtu labi sadzīvot, visi mestos uz labo sadzīvi, slepeni, protams! ;)

Syringa  Iesaku varbūt ne tik ātru, bet ļoti lētu un efektīvu veidu kā tikt skaidrībā pašam ar sevi un saprast ko darīt un ko nevajadzētu darīt (tas par laulības saglabāšanu vai šķiršanos) - paņem lapiņu, sadali to divās vienādās daļās, vienai daļai augšā uzraksti "+", otrai "-". Tad, kādā brīvā brīdī vai brīžos, kad tevi neviens netraucē, sāc rakstīt visus savas laulības plusus un mīnusus, ieguvumus un zaudējumus. Kad būsi sarakstījis saskaiti kuri būs vairāk, ja mīnusi, tad apsēdies vēlreiz un paanalizē vai tas tiešām ir tik liels mīnus, lai ar to nevarētu samierināties. Pēc tam apdomā vai visi sarakstītie mīnusi tiešām ir mīnusi, varbūt tas ir tikai un vienīgi tavs subjektīvais redzējums, varbūt sieva to redz/ varētu redzēt savādāk. Pēc šīs analīzes mēģini ar sievu izrunāties, kaut gan grūtniecības hormonu ietekmē viņa varētu būt ļoti emocionāla un ne pārāk objektīvi spriest spējīga...
Ja viss augstāk minētais nelīdz, tad tik un tā šķiršanās tavā situācijā nav labākais variants, labāk iegādājies mīļāko, gan jau atradīsies kāda saprotoša dvēsele, kura vēlēsies tevi, neskatoties uz sievas grūtniecību....

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu