Paaraak idealizeets sievietes teels

Tas vairaak attiecas uz virtuaalo vidi kopumaa, piem., shaada veida forumos. Vai juus nejuutat, tiek uzburta taada viizija sheit visas sievietes gudras ljoti iekaarojamas, zeksiigas..vobshem, jebkura viiriesha sapnis! Nez, kaa jums lai izskaidro saprotamaak...taa ir taada maaksliiga aura, kas itkaa apvelk visu sho portaalu. Shtrunts par pashu sho faktu, bet vnk..interesantaakais saakas tad, kad kaut nelielaakais apdraudeejums skar sho visu aptverosho auru,..tobish,,kaads viirietis uzdroshinaas izteikt apgalvojumus, kas skar sho super juutiigo zonu. Tad taads viirietis vispaar vairs neskaitaas viirietis, vins tiks personiigi raustiits un shaustiits no visaam puseem...liidz kameer...vinjam tiks iegalvots, kaa vinshs nav nekam deriigs, mazs melns...nieciiba! Kaa vinjam pasham buutu jaabuut paarlaimiigam, ja kaada vispaar shiigreekaazha virzienaa paskataas!
Tad vai nesanaak sieviete taada, kaa Dieva vietaa? Atliek tik klaniit galvinjas un piekrist visam ko saka??
Kaut ka neesmu ieveerojis, ka te buutu baigi daudz taas Zeksiigaas, iekaarojamaas, un visaadi citaadi labaas, vnk cilveeki..ar saviem +/- ..taa es to uzteru. Kaapeec vajadzeetu kaut ko idealizeet???

Dvesele_kabata  Rupja tessa? Neatceros ko tādu. Asa-ja, bet ne rupja. Un kam būtu kas kādam jāpelna? Te viens otru noteikti nesaprastu.

fokapirmais  Ja kāds man prasītu, tad atbildētu šādi. Sieviete tāds Pusdieviņš ir, nenoliedzami,tas ir fakts. Bet ,kā jau pusei no pilnības, ir arī dažas nejaukas īpašibas,kuras prātīga cilvēces labākā daļa( tā kura biksēs :) ) cenšas neurķēt.
Pusdievību zemākā kasta ir Amazones,jo viņas ir uzdrošinājušās līdzināties cilvēces labākās daļas neprātigajam galam.

psychobitch  tev taču visas tiesības ir pierādīt pretējo, bet mans novērojums ir tāds, ka jums pašiem ir bail no viņām un ja vīrietis nevar sievieti nolikt pie vietas, tad tas manā skatījumā nav vīrietis, saprotams ar prātu, ne fiziski ietekmējot, padomā par to vai nav pienācis laiks kļūt prātīgākam, kaut gan uz dvīņiem tas neattiecas...

Torpedo  Man pilnīgs pofigs par viņām, es viņas par sievietēm neuzskatu un no viņām man toč neko nevajag. Tādas galīgi prastas tirgus bābas ar atbilstošu leksiku :D

riks086  -> vellata 2015-09-17 19:24
Džonis ir normāls puisis. Nav ne rupeklis, ne sieviešnīdējs, es pat teiktu - ļoti tolerants. Vienkārši Tev viņa secinājumi Tev drusku "kaulā iekoda", nespēji pieņemt....

snakeshit  Jo vairāk dzīvoju, jo vairāk saprotu, ka kaut kas ir noticis. Ir gājis nebūtībā vesels DNS ķēdes posms un pretī cilvēciskām vērtībām ir tukšums. To laikam katrs te neatkarīgi no dzimuma aizstājis kā nu mācējis un piesedzis ar ko pagadās. Un nevajag neko tādiem pārmest, tas ir neārstējami.

Torpedo  Ja kas, tad varu likt galvu ķīlā ka vispopulārākie 2 sieviešu niki, kas te visnešpetnāk lamājās, nemaz nav sievietes, bet gan vīrieši, kas uztaisījuši sieviešu nikus un tā izklaidējas. Sievietes tā nerunā! Vismaz manā apkārtnē neviena nekad nav tāda bijusi, kas tā runā

adamsone  Kas šo vīziju uzbur? Nebūtu slikti, ja tu saņemtos un sāktu mācīties, prāta tā kā pietiktu. Būs cits darbs, citas sievietes, nevajadzēs fantazēt pa tukšo.

jozolsen  Cilvēki,cilvēki,cilvēki..Kur palikuši vīrieši un sievietes? Vieni cilvēki par dominēšanu plēšas,otri aizstāvoties pīkst..,lai pazemībā dabūtu nepieciešamo dzimumaktiņu..

Tessa  Tieshi par to jau es runaaju...no kurienes...no kurienes vispaar rodas idejas par to, kas man vajadziigs..? Vai..kas man ir vai nav? Mees taakaa buutu ietuseejushi, kaut kad,,kaut kur...??
citats. tavs.

tagad apgriez otradi. tu esi iedomajies sho pashu par katru sievieti (izsviitrots), kura tev opone vai kaidri pasaka, ko vinja tevii redz. ka tu zini, kas katrai aiz muguras, kas vinjai tagad ir vai nav? tieshi tapat, tev ir tikai tavi pienjemumu, tapec neuzvedies ka paraudzis berns un mums arii galiigi pofik tava personiiga dziive, vieniigi nacas lasiit tavu PA topsikus, un, par cik tu esi nekaitiigs un neesi nepatikams, arii paburtot tos.
bet nu laiks iet un tu paliec tieshi tads pats ka veca vechu ohogvarde, ibo tu sev apkart vispar neko neredzi. tevi interese tu, tu un velreiz tikai tu. tad kada jega kko jautat, neieklausoties taja, ko tev saka un nemegjinot vismaz nedaudz mainiities?

Pieziime. ohujieshi, kuri nav no torpežklana, zina, ka manis teikais uz vinjiem neattiecas, PA ir pietiekoshi daudz arii normali un sapratiigi viirieshi.

Lucy  Vēlreiz un vēlreiz jāteic normālam-pieprasītam vecim šitādi palagi nebūtu jāraksta,viņš baudītu dzīvi kā viens tā ar savu ģimeni,draudzeni.
(c)adamsone (2015-09-17 23:05) viedoklis
Luuk, veel viens Super-idealizeets sievietes teels,,kurshs jau atrodas uz taada pakaapiena, kad var atljauties otram noraadiit, ko vinjam dariit!! :D
---------------
šai sakarā varu teikt,pirmkārt te ir PA pāši jūs te kaucat ussaucat tēmas un mēs komentējam,izklaidējamies uz nelaimīgajiem.
Ja ir tik šavaki nervi,ka vajag ik pa laikam uzčinīt dubultniku,lai kādam iekostu un ar duncīti iedurtu zem lāpstiņas,lai par sevi pateiktu,ka viena no viedākajam ohistēm ha,man škiet viņa ir smieklīga,pat ne nelaimīga,bet gan slimīgi durna.
Tu jon domā,ka mums baigi vajag tavu dzīvi zināt?
Pats tu esi visu te iznesis uz āru un tagad cepies,nomierinies tak beidzot,ievelc dziļi elpu un noskaiti līdz 10.
Uzsit Amandai-Lianna pa plecu turpini:)) man patīk tavs dzīves redzējums,tikai naf tu nomainiji niku?
Es brīnos te par daudziem,kapēc tik loti jāsarēžģi dzīve,kapēc nevar dzīvot tā,lai citi krīt depresijā:DDDDD labrīt:))

p_p  MJooun, pravieti tu mūsu, un ko tu pats pašlaik dari? Manuprāt, tu no saviem augstumiem norādi, ko kādam būtu vai nebūtu jādara. Un piekar birkas.

Par tēmu - man arī nav īsti skaidrs, kāpēc tev (vai kādam citam) vajadzētu kaut ko / kādu idealizēt.
Par pārējiem topika punktiem:
- jā, man tiešām šķiet, ka es esmu gudra, feina, seksīga, bet ja tev tā nešķiet, arī tas ir ok, man nav tevi jāpārliecina;
- ja kāds vīrietis manā virzienā izsaka kādu apgalvojumu, es vēlētos dzirdēt arī pamatotus argumentus, ne tikai - visas ievietes maitas, gan jau tu arī;
- paskaties objektīvi uz dažādiem šeit komentējošiem vīriešiem - daži no tiem ir pilnīgas niecības, mandomāt, arī tev tas ir skaidri redzams. Tāpat kā dažas šeit komentējošās sievietes. Bet ir arī krietns skaits argumentēti un saturīgi komentējošu cilvēku;
- tas kā tu pats jūties dažādu šeit esošo sieviešu vai kometnāru sakarā - vai tas nav tavas attieksmes un uztveres jautājums?

Mandomāt, sievietes (in general) nepieprasa dievināšanu, bet gan cilvēcīgu un ne-nievājošu attieksmi.

fargo  bet saproti, kas šeit notiek - iedomājies bērnu klasi vai kursu ar kādiem 40 studentiem.
un tie, vairāk vai mazāk, viena vidē pavadījuši 10+ gadus.
saproti, lomas jau ir sadalītas, viedokļi sen ir izveidojušies, attieksmes kā biljarda bumbas ir sen, sen saripojušas savās lūzās un gandrīz neiespējami, ka tās mainīs savas vietas.
mazas gupas līdzīgi domājošo sen, sen izveidojušās. ir savi izstumtie, savi favorīti. ir spilgtāki personāži, pelēkāki. skaļāki un klusāki. studenti ir ieņēmuši savas vietas hierarhijā, vadoties nevis pēc materiālā vai piemēram karjeras statusa, bet kas ir ļoti raksturīgi tieši šādai videi, ieņēmuši vietas tīri saskaņā ar savām personas kvalitātēm.

un, tātad, ir vide. ar savu klimatu. un tu to nevari mainīt vnk pasmidzinot dezīti.
kas attiecas uz sievietes atrašanu, kas, cik saprotu, ir un paliek kā vajadzība, tad te taču tas nenotiks. gandrīz droši, ka nebūs. tas nozīmē, ka mēģināt smidzināt dezīšus ir bezjēdzīgi, ja tai darbībai apakšā ir doma piepildīt minēto vajadzību.

par to, ka tu esi kļuvis par nepatīkamu vārdu mērķi, bet tu pats sevi padari par mērķi. un tas ir ne slikti, ne labi pats par sevi. bet ir tā, ka izsaukta uzmanība uzliek arī noteiktu slogu. un ja šo slogu(negatīvismu savā virzienā) cilvēks nevar turēt, tad viņš vai nu salūzt un kļūst naidīgs pret visiem(galu galā), vai vnk ielien alā noslēpties. vai nu, turēt spēj.

un savādāk nebūs. tu nevari iznākt cilvēku priekšā un sagaidīt, ka saņemsi rozes da smaidus. nebūs tā. un sūdzēšanās te neamainīs neko.

es katru reizi sagaidu nievas vai negatīvo savā virzienā, runājot par lietām, kurām jau nu runaju. un neko tur nevar izdarīt. vai nu to dara un tur, vai nedara un atkāpjas.

un tu, vai nu turpināsi būt un tēmot vai nu to nedarīsi. un viss. sievu tāpatās te neatradīsi(vismaz pa). tā ka...

Menesserdziga  Taču nevajag ņemt galvā tādas sievietes. Ir daudzi vīrieši, kas ir ļoti augstās domās, par sevi un ir tikpat daudz sievietes, kas ir augstās domās par sevi. Kam, protams, nav nekāds pamats. Bet nevar aizligt cilvēkam domāt. Personīgi, es uzskatu, ka ir naivi gaidīt savu sapņu princi/ princes, ja pats tāds neesi. Tur palīdz spoguļa tests un veselīga paškritika.

selnija_  Danai cepums!

Vucis  Džoni, labāk ierauj tos 100 gramus un norāminies. Kaut kāds neveselīgi stresains izklausies. Pīs!

/priecājas, ka Džonim nav laika/

Lucy  Es ar saku džoni ierauj 200gr un kaucis esi,iekopē savu niku un palasi ko esi te jautājis un kādas dzīves likstas esi te aprakstijis:)))
Lai jaukas brīvdienas,nesēdi oho,baudi labāk siltās dienas un neiciklējies uz to ko kurš teica,teiks vai sacija,dzīvo vieglāk,vispirms ierau un tad:DDDDD
Kas gan slikts ja kāds ir augstās domās par sevi,man patīk tādi cilvēki kuri zin ko grib un kā grib un ko var,nevis irš,irš un tolka nav!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu