Paaraak idealizeets sievietes teels

Tas vairaak attiecas uz virtuaalo vidi kopumaa, piem., shaada veida forumos. Vai juus nejuutat, tiek uzburta taada viizija sheit visas sievietes gudras ljoti iekaarojamas, zeksiigas..vobshem, jebkura viiriesha sapnis! Nez, kaa jums lai izskaidro saprotamaak...taa ir taada maaksliiga aura, kas itkaa apvelk visu sho portaalu. Shtrunts par pashu sho faktu, bet vnk..interesantaakais saakas tad, kad kaut nelielaakais apdraudeejums skar sho visu aptverosho auru,..tobish,,kaads viirietis uzdroshinaas izteikt apgalvojumus, kas skar sho super juutiigo zonu. Tad taads viirietis vispaar vairs neskaitaas viirietis, vins tiks personiigi raustiits un shaustiits no visaam puseem...liidz kameer...vinjam tiks iegalvots, kaa vinshs nav nekam deriigs, mazs melns...nieciiba! Kaa vinjam pasham buutu jaabuut paarlaimiigam, ja kaada vispaar shiigreekaazha virzienaa paskataas!
Tad vai nesanaak sieviete taada, kaa Dieva vietaa? Atliek tik klaniit galvinjas un piekrist visam ko saka??
Kaut ka neesmu ieveerojis, ka te buutu baigi daudz taas Zeksiigaas, iekaarojamaas, un visaadi citaadi labaas, vnk cilveeki..ar saviem +/- ..taa es to uzteru. Kaapeec vajadzeetu kaut ko idealizeet???

neko  ... piesakos salāpīt Džoni, jo izskatās ka , kas apdzirda te pietiks ar bez manis:)

adamsone  Man tak vienalga,vai tu atkopsi to savu alkoholizēto smadzeni vai neatkopsi.
Pīs.:)

Torpedo  Piekrītu augstminētajam - iepazīsānās portālos var ienākt un ierēkt par smieklīgajām babenēm

psychobitch  vai tās vispār ir sievietes, tās jau pašas ir kaut kādas alkoholiķes...

pizastornis  Tak, neņem pārāk nopietni sievietes. Tādi paši cilvēki kā vīrieši, neviens šeit neko nezin.

puaro  Tuvāk iepazīsi, tālāk pasūtīsi.
p.s. attiecas uz abiem dzimumiem

Rashela  Vīrietim jābūt blakus Dievam sievietes izpratnē in sajūtās (viņas vīrietim, ne vīriešiem kā sugai), jo tikai tad viņa spēs viņu patiesi cienīt un līdz ar to mīlēt...

LucreziaBorgia  Izskatās, ka viņš neko nav sapratis, tāpēc nav jēgas tālāk diskutēt. Spārda viņu kāds, vai zinies. Smieklīgi, tantes pirtī sit ar tazikiem.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu