Sekss pirmajā randiņā. (No blind date)

Šodien Delfos bija raksts par 13 kļūdām ko vīriešiem nevajadzētu pieļaut pirmajā randiņā.. Komentāros domas dalījās.. Bet paskatoties no vīrieša viedokļa - neko neuzspēlējot un neplānoti +/- izpildot tos hmm - noteikumus - jūs man patīkat un ja sekss būs tik pat burvīgs kā jūs - arī man būs vēlme jūs satikt vēl un vēl...?? Bet ja jūs nepiepildījāt manas cerības - vai arī man būs vēlme vēl ar jums tikties?? Tērēt laiku, nākonē iespējams spēlēt teatri un tt.. Vārdu sakot, sekss pirmajā randiņa pie abpusējām simpātijām nav nekas nosodošh bet gan tikai attiecības veicnošh... Kā jūs domājat?

BritjaLila  Tiklīdz vīrietis no sievietes dabū galveno - seksu, tā viņam interese par to sievieti pamazām zūd. Cik stulbai ir jābūt sievietei, lai uzķertos uz piebildi, ka tas nav nekas traks? ;D A bet uzķeras un pēc tam raud spilvenā.

neratni_stasti  Ja man vīrietis tiešām patīk, es nemaz neesmu spējīga uz seksu pirmajā randiņā. Visas iekšējās sajūtas ir tādas - patika liela, zināmā mērā paralizējoša, attiecīgi, lai nonāktu līdz konkrētām darbībām - tur kādam brīdim ir jāpaiet. Man nepieciešama tuvināšanās, flirts, iekšējs emociju pārstrādes process, lai pierastu pie otra. Triecientempā viena randiņa laikā to izdarīt nav iespējams, pat ja randiņš ilgst 12 h.

Astronaute  Savādi gan. Izskatās, ka tikai vīrieši šeit vērtē sievieti arī pēc viņas seksualitātes, erotikas un saderības šajā jomā. Nav jau jēgas mēnešiem tikties un pēc tam konstatēt, ka ilgi gaidītais "pasākums" ir galīgi nekāds un šajā jomā nav iespējams piepildīt savas erotiskās fantāzijas, nesakrīt fiziskie parametri, vēlmes, iespējas utt. Laiks iztērēts, cerības sagrautas... Atkal meklējumi. Ja vīrietis atbilst pēc visiem citiem parametriem un randiņš izvēršas (ne jau, ka kāds kaut ko uzspiež vai bezkaunīgi diktē kaut kādus noteikumus) tā, ka ir iespējams pārbaudīt arī šo jomu - tas arī ir jādara. Protams, ka neizrādu, ka tas ir mans plāns. Lai jau priecājas un kar sev to medāli kur grib. Ja man nepatīk, tad nekāda turpinājuma.

sandra111  brrrrrr,,,,briesmigi no domas vien,,,
ka var pirmaja tiksanas reize?!?
lopiski,,,,atvainojos, bet mans subjektivais viedoklis.

Sakta  Nu kādus gan viedokļus var gaidīt no tādiem kā stounsss, kas ar sveša dzimumakta bildi profilā pastāvīgi meklējas vakara plāna bedrē un pa tiešo piedāvājoties. Tā arī meklēsies un lēkās no vienas gultas otrā, kamēr pienāks dzimumnespēja un ne bērni, ne ģimenes, tikai vientuļš novājināts pincītis uz pussešiem. Tad jau Jozolsenam vismaz kāda filosofija apakšā ! Kāds var būt sekss 1.randiņā?? Kopošanās, nekas vairāk!

neko  ...man savukārt šermuļus uzdzen ideja, ka seksam jābūt kādā konkrētā randiņā, vienalga vai tas būtu pirmais vai piecdesmit pirmais. Un ja nu man tanī dienā nav tam visam noskaņojuma? Šīnī dzīvē ir nejēgā daudz dažādu faktoru, kas to noskaņojumu mēdz mainīt un kam ar sievieti vispār nav nekāda skara.

"Tiklīdz vīrietis no sievietes dabū galveno - seksu, tā viņam interese par to sievieti pamazām zūd." - ja šīnī izteikumā būtu kaut nedaudz taisnības ilgtermiņa attiecības vispār nebūtu iespējamas. Visiem interese vēlākais pēc kāzām pazustu.

Menesserdziga  Pamatā, ja jau abiem ir tāda vēleme, neko nosodošu nemanu. Uzskatu, ka cilvēks ļoti ātri jau izsecina zemapziņā, vai vēlas, ko turpināt ar šo cilvēku, vai nē. Pati atceros.. Nu tad, kad biju jauna, skaista un neaizņemta. Bija tādi gadījumi, kad es pati esmu aicinājusi uz turpinājumu un vīrietis man atsaka, jo uzskata, ja kaut kas notiek jau pirmajā tikšanās reizē, tad nekas nesanāks, un tā kā ir vēlme ar mani tikties vēlreiz, tad nevajag sasteigt. Pēc tam tiešām nākamajās dienās zvanīja, gribēja tikties un tā. Bet es vairs netikos, jo man pašai bija neērti, ka man ir atteikts, likās, kādu iespaidu esmu radījusi... Bet kā jau minēju, tas bija sen. Es nezinu, kas šobrīd notiek randiņos, esmu ārpus aprites.

nomalis57  "neko" izņēma vārdus no mutes par to intereses zušanu. Jāsaprot, ka pēc ilgāka laika dabūts to interesi nemazinās. Dīvaina atziņa.

Viens gan ir skaidrs. Vīrietis tak vispirms ar acīm veic to vērtēšanu un tad tikai skatās uz Šlesera pieminētajām iekšām:) Gudra sieviete to zin un māk izmantot, ja pašai veidojas interese:)

pusnakts21  ja virietis ir superiigs, un vakars forss, un skupstities ar vinju forsji, tad sekss ir obligaats! Kas zin, kad bus naakosaa reize!:))))

Torpedo  Lai es savu labāko draudziņu uzreiz bāztu svešā caurumā - nu, piedodiet! ..

Closing_Time  man patīk, ja kniebiens ir pirms randiņa.

Torpedo  Varu iedomāties, kādas ir tās "sievietes", kas dod svešiem jau 1. randiņā svešiem vīreļiem - lai dies nogrāstās, ja nebūsi 412. Moskvičs vai 600. Mersis :D

Lianna  Realajā dzīvē pirmajā randiņā sex maz ticams, ja nu vienīgi kaut kāda īpaša vilkme. Neizslēdzu tādu iespējamību!:DDD
Oho publikai, domāju ka tā ir diezgan reāla prakse! Vīrieši ar to lielās, bet sievietes tēlo, ka nav!:DDD

(2015-09-18 11:08) viedoklis 7 4 Tiklīdz vīrietis no sievietes dabū galveno - seksu, tā viņam interese par to sievieti pamazām zūd. Cik stulbai ir jābūt sievietei, lai uzķertos uz piebildi, ka tas nav nekas traks? ;D A bet uzķeras un pēc tam raud spilvenā.(c)

Ne vienmēr tas ir kā teikts šajā viedoklī. Ne visas, kas piekrīt sexam pirmajā randiņā ir stulbas. Var būt gluži otrādi- tas ir tests vīrietībai, vīrieša cēlumam, tikumam un godam kā tādam. Manuprāt sevi cienošs vīrietis nerausīsies virsū pirmajā randiņā sievietei, kas viņam nepatīk. Ja viņš tomēr to dara, viņš nav sevi cienošs vīrietis(par sievietes cienīšanu vispār nav runa) To varētu darīt, ja ļoti nogribējies un sieviete sniedz maksas pakalpojumu. Gudra sieviete ir tik brīva, ka var atļauties šādi testēt vīrieti un sexot pirmajā randiņā un neraudāt spilvenā.

Vēl variants varētu būt, ka sexa iniciatore ir sieviete un vīrietis tikai piekrīt. Šejienes kungi jau tādu auditori ir izaudzinājuši un viņus tas apmierina. Būtībā viņi ir vīrieši uz izsaukumu!:DDD

siikaa16  Nav nozīmes, kurā randiņā. Kuram svarīgi apmierināt partneri, tas darīs to arī pirmajā randiņā. Kuram svarīga tikai sava bauda, kaut vai desmitā randiņā tikai sekss, domās tikai par sevi. Kurš vēlēsies attiecības, ar visu pirmā randiņa seksu tās turpinās.

neko  Vēl variants varētu būt, ka sexa iniciatore ir sieviete un vīrietis tikai piekrīt. Šejienes kungi jau tādu auditori ir izaudzinājuši un viņus tas apmierina. Būtībā viņi ir vīrieši uz izsaukumu!:DDD
----
Un ja iniciators ir vīrietis tad sieviete uz izsaukumu?:))) ... nu gan loģika:P

Vucis  Papildināšu Neitrogenas publicētos Kiviča domugraudus ar latviskās dzīvesdziņas pamatpostulātiem:

1. kā ir, tā ir
2. tā ir, kā ir
3. ir ir, nav nav

riks086  1) Jautājums cilāts jau nez cik reizes, kā jau DanaL 2015-09-18 08:06 atzīmēja; OK, lai būtu arī šoreiz autoram & viņa koncepcijai tas prieks tikt pamanītam, ievērotam utt.
2) Ir, protams, bijis ne reizi vien gan pirmajā randiņā, kura aizsākums bija internetā, gan, piemēram, stundu pēc iepazīšanās kaut kur reālajā dzīvē; man patika un, kā likās, partnerēm arī; neko sliktu tajā nesaskatu, bet man nav paraduma/vajadzības pie tā NOTEIKTI nonākt pirmajā tikšanās reizē;
3) -> BritjaLila 2015-09-18 11:08: ja uzskati, ka pēc pirmā coitus´a vīrietim par sievieti interese zūd, tad jūtu līdzi - acīmredzot, Tev līdz šim dzīvē nav veicies; Tavas tēzes aplamību no loģikas viedokļa paskaidroja neko 2015-09-18 12:38.

marrex  Izbrīna, ka tik daudz sieviešu atzīst seksošanu 1.randiņā, vai labā nozīmē izbrīna -tas ir cits jautājums. Neticu, ka 2 pilnīgi sveši cilvēki skaidrā prātā var likties gultā un no tā gūt milzīgu emocionālu gandarījumu vai kaut fizisku. Vismaz es nē.

kasiopeja  Ja ar vīrieti jau kādu laiku saraksties, sazvanies, līdz nonāc līdz tam reālajam pirmajam randiņam, tad neredzu neko sliktu, ja arī ir tas sekss(ja ir abpusēja vēlēšanās)...

mjamma  Ja vìrietis ir gatavs man atdoties pirmajà randiñà,man momentà zùd par viñu interese. Nezinu kà citàm. Man vajag,lai ir itriga,lai ir spèle,lai lìdz tam nonàktu,bet lai lìdz seksam nonàktu,man tas vìriets ir jàgrib smadzenès nevis apakšà. A ja bús tikai apakšá,kàda tur tàlàka interese. Nekàda. Apmierinàt savu instinktu un viss. Nav vairs ko iekarot

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu