Sekss pirmajā randiņā. (No blind date)

Šodien Delfos bija raksts par 13 kļūdām ko vīriešiem nevajadzētu pieļaut pirmajā randiņā.. Komentāros domas dalījās.. Bet paskatoties no vīrieša viedokļa - neko neuzspēlējot un neplānoti +/- izpildot tos hmm - noteikumus - jūs man patīkat un ja sekss būs tik pat burvīgs kā jūs - arī man būs vēlme jūs satikt vēl un vēl...?? Bet ja jūs nepiepildījāt manas cerības - vai arī man būs vēlme vēl ar jums tikties?? Tērēt laiku, nākonē iespējams spēlēt teatri un tt.. Vārdu sakot, sekss pirmajā randiņa pie abpusējām simpātijām nav nekas nosodošh bet gan tikai attiecības veicnošh... Kā jūs domājat?

nomalis57  kasipoejai žetots:)

knjope  nē nē ! seksu tikai pēc salaulāšanās baznīcā! nu ja vien bildinātājs nav šausmīgs pavedējs. bet ir jau arī tāda dabīga lieta kā kautrība.

DanaL  Ja cilvēki kādu laiku ir sazinājušies virtuālajā vidē, tad 1.tikšanās realitātē tomēr ir visai nosacīts 1.randiņš. Sarakstes laikā taču vienam par otru tik daudz tapis zināms. Un ja vienam otru ieraugot nav vilšanās sajūtas, bet gluži otrādi - prasās pēc jauka turpinājuma, kāpēc gan lai sev to liegtu?

trumpis8  palasot komentus, nākas atzīt, ka acīmredzot notikusi jauna seksuālā revolūcija sieviešu apziņā. Cits jautājums -vai sex 1.randā palielinātu manu interesei par konkrēto sievieti. Diez vai, jo vīrietis pēc dabas ir mednieks un viegls medījums nav interesants, vismaz man.

Liiva  Ja abi ir PAR,tad kāpēc tam nenotikt pirmajā randiņā?!

Marsietis  Un ja nu medījums ir smags, tas ir iemesls tikties atkal un atkal?

Cafe_Noir  ja ar cilvēku ir interesanti bez seksa, tad arī ar seksu būs labi. bet vai pirmajā randiņā var cilvēku tā pazīt un iepazīt, lai viņš liktos interesants? un galvenais - lai niezētu nevis starp kājām, bet smadzenēs!

vairāk jau paskaidrojumus neprasās ...

irgo  Kamēr mācītājs nav pārmetis krustu pār gultu - nekāda seksa...

adamsone  Esiet reālistiski, biedri. Pirmais sekss pats par sevi ir varen smieklīgs pasākums, arī ja ne pirmajā randiņā.

psychobitch  sekss pirmajā randiņā noteikti nav attiecību attīstību veicinošs, tas pat visu var sabojāt, lai arī cik kvalitatīvs, tas būtu vai nebūtu, jo attiecību turpmākai attīstībai ir svarīgi vēl citi faktori, bet, nu ja vēlaties skriet pajūgam pa priekšu, tad esat tie, kuri pārvērtē savas spējas, jo nākotnē, ja tāda būs, esiet nodrošinājuši sev pārmetumus par viegli dabūjamiem objektiem, lai arī, cik pirms tam esat bijis svēts un tā nu bija pirmā reize, ka nespējāt atteikties kārdinājumam - fakti runā par jums pretējo un nedod Dievs, kaut kas misēsies, svešinieks tomēr ir svešinieks un nav tuvs cilvēks, kas to sapratīs un pievērs uz to acis, noteikti ļoti riskēsiet ar savu reputāciju un vai to vajag...

limonija  (2015-09-18 16:25) viedoklis - Esiet reālistiski, biedri. Pirmais sekss pats par sevi ir varen smieklīgs pasākums, arī ja ne pirmajā randiņā(c)

Paldies, sasmējos ne pa jokam:D:D:D Tā nereti ir gan...;)

Araabs  Seksis varētu būt labs iemesls randiņam:))

gribu_miilu  Nu kas ir ko visas mīlestību alkstošās, frigīdās beibes! Nelasīju komentārus, bet jau tāpat skaidrs, ka nospiedošais vairākums ir pret seksu. Tad palieciet te oho forumā un bārstiet savas gudrības :D

mjamma  Gribu mílu pimais seksis iet garám...naprasno nelasa komentus :)

Neesmu_Alise  Seksā ļoti svarīga ir fizioloģiskā saderība. Nesaderības gadījumā šo jomu var uzlabot, ja cilvēkiem ir jūtas un vēlme pilnveidoties šai jomā. Pirmā un vienīgā satikšanās gultā dažreiz var radīt maldīgu iespaidu un iespējamie partneri pēc mirkļa pieskāriena var aiziet garām viens otram......
Pliks kniebiens veselībai un labsajūtai - arī labāk tomēr ar kaut cik zināmu partneri. Kaut vai venērisko slimību izplatības dēļ.
Bet zinu cilvēkus, kas nemaz tās otras čības pie savas gultas nevēlas un gadījuma sakari ir viņu ikdiena.

annavanna  ja meklē ar ko pajā...s, tad, protams, ka var pirmajā randiņā un var pirms randiņa arī, bet, ja gribas tiešām nopietnas attiecības, nu nezinu gan, kam vajag tādu, kurš/kura kā trusis ar vienalga ko, vienalga kur

neko  "Bet zinu cilvēkus, kas nemaz tās otras čības pie savas gultas nevēlas un gadījuma sakari ir viņu ikdiena."

Šiem gadījumiem senči ir izgudrojuši lielisku risinājumu; katram sava guļamistaba un atsevišķa laulības gulta kurā tikties:)

tyco  Lēnām pazūd interese pret sievieti .... Toties atceros tos mirkļus mūža garumā....

Neesmu_Alise  Neko........Šiem gadījumiem senči ir izgudrojuši lielisku risinājumu; katram sava guļamistaba un atsevišķa laulības gulta kurā tikties:)

Tas viss man bija un tā nebija laba doma:)) Kādam tas šķita ļoti aristokrātiski, bet patiesībā laulātajiem nepieciešama kopīga intīma telpa, ne tikai seksam, bet arī parunāt mierīgā noskaņā, citādi notiek atsvešināšanās.

gribu_miilu  Par ko tāda šūmēšanās. Tik daudz komentāru, palagiem. Tas taču tikai sekss. Patīkams process, arī veselīgs. Jo vairāk, jo labāk, jo visi ieguvēji. Atslābstiet tautieši ar savām dogmām, baudiet dzīvi!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu