Vīrietis izskatās jaunāks

Diezgan netipiska tēma. Nedaudz apspriesta arī ārzemju forumos, kur cilvēkiem arī pastāv tāda problēma.

Cilvēka īss raksturojums:
Vīrietis ap 40. Izglītība, profesija, darbs, ienākumi - labi. Materiālā ziņā sadzīvē viss kārtībā - māja, auto utt.. Kaitīgu ieradumu nav. Dzīvesveids mēreni aktīvs - sportošana 3x nedēļā, riepas nav, raksturs - labs, gultā viss kārtībā.
Nu vienkārši perfekts precinieks.:)

Īpatnība:
Iedzimtības dēļ un droši vien arī puslīdz veselīgā dzīvesveida dēļ, izskatās apmēram padsmit gadus jaunāks. Jeb 40 gadīgam vīrietim var dot maksimums 28-30 gadus.
Ģimenē līdzīgi, jo, piemēram, vectēvs savos 75 izskatās uz 55; bet māti var noturēt par vecāko māsu.

Problēma:
Interesē attiecības ar sievieti klasiskajā vecuma robežā - 5-7 gadi, jeb 32-36. Bet "dzīvajā" praktiski neiespējami iepazīties, jo sievietei apmēram liekas - ko tas "sīkais te grib".
Ar izskatu viss kārtībā. To pierāda sieviešu interese, bet vecuma kategorijā ap 24 gadi, kas ir pilnīgi loģiski, bet man savukārt nepieņemami, jo tik jaunas sievietes nesaista - atgādina vairāk meitas draudzenes.

Jautājums:
Kāds ir sieviešu viedoklis par attiecībām ar vīrieti, kurs izskatās 5-7 gadi jaunāks, bet reāli ir 5-7 gadi vecāks?

Samila  Te jau tas stāst nav par to, izskatās jaunāks vai vecāks, un tam arī nav nozīmes. Jādomā to labāko, ka profils feiks.

_Avija  Pārsteigums. Neinteresē jaunākas. Vispār nesaprotu, kur ir problēma?? Neticās, ka tik veiksmīgam un izskatīgam cilvēkam (kā pats apgalvo), nelīp klāt kāda 35gadīga skaistule. Iespējams problēma tik tiešām ir citur. Vīriešus jau tā kā pēc izskata vērtē daudz retāk. Vairāk smadzenes, sasniegumi, drošības sajūta.

MerilynA  Vai nu feiks, vai nu zīmējās, neticu. Daudz ko nosaka uzvedība, izteiksmes veids un iepakojums, resp.,apģērbs- ja es aiziešu uz kādu svarīgu mītiņu džinsās un t-kreklā ar muļķīgu uzrakstu, es arī izskatīšos pēc tīnes vismaz no attāluma, ha, kaut gan tas ne vienmēr ir noteicošais-tiklīdz cilvēks atver muti vaļā, tā visiem top skaidrs, ka nav nekāda tīne. Ja cilvēks pārmīlējies savā tēlā "ak, cik es jauns izskatos, ak kāda man drāma", tad skaidrs, ka neviens neņems par pilnu. Ja 40 gadi, ir veselais saprāts, adekvāta uzvedība un izteiksmes veids, jebkurš normāls cilvēks uztvers tieši kā 40gadīgu vīrieti ar veselo saprātu, adekvātu uzvedību un izteiksmes veidu neatkarīgi no tā, kā izskatās.

jokapec  Foto studijā, tad arī spriedīsim, kur tā īstā problēma.
Pati izskatos jaunāka par saviem gadiem un arī bijušais vīrs izskatījās jaunāks par saviem gadiem, tā ka tā nebūt nav īstenā problēma... drīzāk priekšrocība.

draboss  Tās ir pilnīgas muļķibas, ka sievietes nevērtējot vīriešus pēc izskata. Vērtā ka maz neliekas, nesaprotu kāpēc tik intensīvi tiek producēts šāds mīts. Un aprakstīto tipu lieliski saprotu, pašam tā ir gadījies :D

Deisa  Ja izskaties jaunāks, tad tās sev interesējošā vecuma dāmas ir jāņem ne ar izskatu, bet gan ar prāta briedumu (to var attīstīt, ja ir vēlēšanās). Lai cik jauns džeks neizskatītos, ja sieviete sadzirdēs, ka vīrietis ir intriģējoši interesants savos izteikumos, jauneklība izskatā tik būtiski netraucēs. Nav jau viņai uzreiz Tevi jāvērtē kā potenciālo brūtgānu, vai ne? Sākumā izveidojas interese un tad attiecīgi skatās, kas sanāk tālāk.

_Avija  Draboss...
Katrs jau runā pēc savas pieredzes un to, ko nācies novērot. Nevar teikt, ka vērtē TIKAI pēc izskata. Ir vēl daudz, daudz citu faktoru.

MJooun  draboss (2015-09-21 10:02) viedoklis
´´..., nesaprotu kāpēc tik intensīvi tiek producēts šāds mīts´´

Lai maldinaatu,,manipuleetu.

draboss  Problēma jau nav tā, ka vīrietis izskatās jaunāks, bet ka sieviete viņam blakus izskatās vecāka par viņu. :D Redzu ka te teoretizē par briedumiem un nemaz nav iebraukušas tēmā, jo nespēj saprast ka pats vīrietis var nevēlēties izskatīties blakus savai viengadniecei pēc jaunākā brāļa, bet 15 gadus jaunākas, neder dēļ vecuma. Izeja ir nedaudz jaunāka sieviete, kura izskatās jaunāka par saviem gadiem :D

Deisa  to draboss (2015-09-21 10:25) viedoklis - netrāpīji gan. Ļoti labi zinu, kā ir būt blakus vīrietim, kas izskatās reāli jaunāks, pie kam pat viņa sirmos matus neredz, jo ir gaišmatis. Tas reāli motivē arī pašu izksatīties atbilstoši. Un sievietei izskatīties jaunākai un ziedošākai mūsdienās nu galīgi nav problēma. Savukārt tam vīrietim, ja blakus ir vecāka dāma un viņam dēļ tā neērti, tad viņš viennozīmīgi briedumā arī ir tikpat pieaudzis kā izskatā. :)

skabarga  Ir dīvainīši ,kuri ģērbjas PIDRALLĀ stilā un domā ,ka izskatās kā " jaunēkļi " vnk smieklīgi :)

una32  Pazīstu vairākus pārus, kur sieva ir vairāk kā 10 gadus vecāka, izskatās 20 gaus vecāka...abi laimīgi un vienmēr pajoko un ar humoru uztver to, ka sievu apkārtējie uztskata par māti ...ar veselīgu uztveri apkārtējo viedoklis ir nebūtisks. Sievietēm patīk arī patiešām jaunāki vīrieši, ne tikai tie ,kuri tādi izskatās.

draboss  Nu ja uz vīrieša briedumu norāda vecākas kundzes būšana blakus, lai jau būtu..... :D

Deisa  to draboss - ir atšķirība vai vienkārši vecāka kundze blakus vai vienaudze, kas izskatās vecāka, un kas nav kā noteicošais faktors attiecību būšanai vai nebūšanai. :)

draboss  Dažreiz vajadzētu saprast, ka cilvēkiem patīk tas kas patīk un nevajag visu "piešūt" esošam vai neesaošam briedumam. Arī vīrietim ir tiesības uz savu gaumi. Savādāk šeit redzama baigā divkosība, ja vīrietis kaut ko aizrāda par izskatu, kilogramiem, tad viņš pēkšņi ir nenobriedis un nespēj izprast īstās dzīves vērtības, viņam esot problēmas galvā u.t.t., bet tepat "nobriedušās" kurām izskats neesot svarīgs atļaujas ieņirgt, ja čalim augums 169, itkā kāds vainīgs, ja piedzimus mazāks.

Deisa  to draboss- taču paskaties tēmu - tur tieši autors raksta, ka viņam patīk mazliet jaunākas, bet ne tik jaunas, kādas uz viņu cierē. Tāpēc arī attiecīgi tēmai runāju, ne kuļu tukšus salmus par gaumēm uz smukajām, jaunajām. Autoram, spriežot pēc viņa rakstītā, iebildumu nav, ka dāma izskatītos vecāka. Un es kā sieviete apgalvoju, ka man nav būtiski, ka vīrietis blakus izskatās jaunāks. Tā vot!

klava4  Jaunāks,vecāks..galvenais esi Tu pats..esi cilvēks..

raina1970  Mazliet paskaitļojot-- čoms- 40 gadi, izkatās - kā 28-30gadīgs. Lai tā būtu, ar spēcīgiem gēniem - var būt. Skatās uz dāmām 32-36. šamās šo atšuj.. Bet- starp 30 un 32 gadīgu( ja dāma vēlas vienaudzi)-vīrieti- nav lielas atšķirības vizuālajā , ja nu kas.. Un ne tik traģiska ir arī starp 30- un 36/// ja tiek piekopts veselīgs dzīvesveids.. ASecinājums- lietas sāls ir nevis izskatā- bet- kaut kur citur.. ļoti iespējasm- pesonībā, attieksmē, īpašībās, uzvedībā, komunikācijā.. Spriežot pēc visa- tā neatbilst - ne īsti 40 gadiem, ne īsti-30//

puaro  Sievietes, bet kur ir problēma, ņemiet un baudiet, pretējā gadijumā, šo apstākli izmantos citas, kurām nav tīkama *opju* sabiedrība.

Lianna  Vai te ir kāds, kas ir redzējis Torpēdo dzīvajā, realitātē?
Komunikācijas problēma pilnīgi noteikti un nekas cits!:(((

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu