Vīrietis izskatās jaunāks

Diezgan netipiska tēma. Nedaudz apspriesta arī ārzemju forumos, kur cilvēkiem arī pastāv tāda problēma.

Cilvēka īss raksturojums:
Vīrietis ap 40. Izglītība, profesija, darbs, ienākumi - labi. Materiālā ziņā sadzīvē viss kārtībā - māja, auto utt.. Kaitīgu ieradumu nav. Dzīvesveids mēreni aktīvs - sportošana 3x nedēļā, riepas nav, raksturs - labs, gultā viss kārtībā.
Nu vienkārši perfekts precinieks.:)

Īpatnība:
Iedzimtības dēļ un droši vien arī puslīdz veselīgā dzīvesveida dēļ, izskatās apmēram padsmit gadus jaunāks. Jeb 40 gadīgam vīrietim var dot maksimums 28-30 gadus.
Ģimenē līdzīgi, jo, piemēram, vectēvs savos 75 izskatās uz 55; bet māti var noturēt par vecāko māsu.

Problēma:
Interesē attiecības ar sievieti klasiskajā vecuma robežā - 5-7 gadi, jeb 32-36. Bet "dzīvajā" praktiski neiespējami iepazīties, jo sievietei apmēram liekas - ko tas "sīkais te grib".
Ar izskatu viss kārtībā. To pierāda sieviešu interese, bet vecuma kategorijā ap 24 gadi, kas ir pilnīgi loģiski, bet man savukārt nepieņemami, jo tik jaunas sievietes nesaista - atgādina vairāk meitas draudzenes.

Jautājums:
Kāds ir sieviešu viedoklis par attiecībām ar vīrieti, kurs izskatās 5-7 gadi jaunāks, bet reāli ir 5-7 gadi vecāks?

lilly77  Tas viss ir ģenētika. Cits pēc dabas izskatās jaunāks, bet citam jāpieliek lielas pūles, lai piedotu sev jaunāku izskatu, meikaps utt.

Vaukskis  Ļoti aktuāla problēma ! Man arī, ja kāda vispār vēlas iepazīties, trāpas tāda, kurai teju 18 gadi apritējuši, jo viņa sākotnēji redzēja tikai profilbildi vai arī tādas, kurām ap kādiem 20-23 gadiem, neviena vecāka. Man šķiet, ka daļai sieviešu skauž, ka viņām ir sūri un grūti jāpūlas, lai saglabātu izskatu kā jaunībā, bet te vienam no malas izskats no dabas dots un ar dažādiem netikumiem vai ieradumiem (t.i., pīpēšanu, dzeršanu, narkotiku vai toksisko vielu lietošanu, jā- arī regulāru nodarbošanos ar seksu) nav atbilstoši vidējam iedzīvotājam sagandēts. Sievietes tērē tik daudz naudas, lai tikai izskatītos jaunākas par saviem gadiem, bet te cilvēkam ir reāli pretējas problēmas iepazīstoties ! Viņām negribās blakus sev kādu, kurš visu laiku ir kā atgādinājums par neapturamo laika ritumu, bet, galvenais- ir labāk saglabājies ! ..Cita lieta, ka vēl 35 gadu vecumā ne vienā vien veikalā gādājot alkoholu (ne sev, bet citiem lietošanai) prasīja uzrādīt dokumentu un pat pēc skata pieredzējusi pārdevēja bija tā kā izbrīnīta par to, cik cilvēks labi saglabājiessavā vecumā.. .

Deisa  Paskatoties Vaukska bildes ienāca prātā vēl viena apjausma - štrunts, ka izskats augumā un sejā kā jaunākam, bet tomēr stils arī gana daudz ko parāda par cilvēka briedumu. Ir arī koptas sievietes, kas sejā pat izskatās jaunākas un arī ģērbjas kā jaunuves. Uz viņām arī pa lielam tēmēs jauni puiši, jo stilā nav nopietnības, viņas nerada par sevi iespaidu kā potenciālā sieva vai bērnu māte. Savukārt jauns un smuks puisis (lai arī 40gadīgs) savam augumam atbilstošā uzvalkā spētu iekārdināt ne vienu vien vienaudzi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu