Kāds labums vīrietim no attiecībām?

Godīgi, kāds? Es neko nespēju izdomāt, tie ir tikai un vienīgi 100% zaudējumi. Sievietēm citādi, viņas šo to iegūst (lielākoties), bet kāda velna pēc pie pilna prāta esošs vīrietis uz ko tādu parakstītos.
P.S.
Tas ietver arī visādas satikšanās un randiņus, no tā arī vīrietis neko neiegūst.

av2  a iedomaajies Zituaaciju - atsleedz Interneteu. Nav porno siti....karoccce, pzd.
Bet, var jau parakt dzillaak. jaa, tiessa labumaa , kaa taada, daudziem drossi ka nav no buussanas kopaa ar kaadu. Bet, nu vismaz man, lloti pietruuktu , ja neviena nebuutu pasaulee, kas saprastu mani no pusvaarda. Jaa, buutu tad llloti skumiigi. Izdziivotu jau, bet....

3teevadeels  Lielāka potenciālo variantu izvēle vienmēr ir labāka..

Vaukskis  Vairaak vai mazaak garanteets BEZmaksas sekss bez iespeejas saslimt ar STS, ja uzticama partnere.

Jason  Kniebšanās. Ja paveicas, arī kotletes. ;)

aborigeene  Jā jāsāk secināt ,ka dzīvnieki un pulni ,rāpuļi un cita dzīvā radība tomēr ir gudrāka par dažu labu vīriešveidīgo.Jo tie zina kāpēc un ko sniedz kopā apvienošanās ,ne velti pilnība ir pārī.Vīrietim ,sieviete ir jau bagātība,tā iedvesmo viņu uz labāku dzīvi un varoņdarbiem .Nu pieņemsim ,kaut vai zeķu mainīšanu un mazgāšanos un aiziešanu pie friziera.Bet es saprotu ,ka šim primātam tas nav aktuāli,neviens jau ar varu nespiež dzīvo viens ilgi un laimīgi,tikai kāpēc esi šeit nevis Pečoru klosterī ?

chatte  Labums tāds, ka ar sievieti kopā esot - tur minūti vai gadus -vari pārbaudīt savu nervu sistēmu :D

psychobitch  kā neiegūst, iegūst - pieredzi.. neesi vairs balta lapa, bet rudenīgi krāšņa...:D

Edgars37  Vislabak iet Diogena celu - muca ieksa, vaku virsu un gaidit apskaidribu;D!!! Te tu to nesameklesi, tik vel vairak sapisies;D!!!

Nevi  ... bet neparakstie!
Kas tev spiedž?
Kaut kāds dīvains vīrietis!
It kā kādam vajadzētu tevi pārliecināt par to, ka tev vajag attiecības...

Lianna  Vispirms izdomā, ko pats vēlies iegūt. Tie, kuri zina, ko grib, to arī dabū.
Ja no sievietēm neko nevajag, veido attiecības ar vīriešiem...:DDD

preilene  Tas ir stipri atkarīgs no tā, kāds viņš ir vīrietis un kāda viņam sieviete blakus. Ja vīrietis gudrs, veiksmīgs un ar normālu pašvērtējumu, tad tieši tāda pati sieviete būs viņam blakus. Un tad ieguvumi ir abiem- gan mierīgāka dzīve (abiem vairāk laika lai pelnītu naudu, jo nav jāskraida apkārt pa randiņiem), gan finansiāli mazāk katram jāiegulda, jo izdevumus var sadalīt (sapratu, ka sāpe jautājumā tieši par finansiālo labumu no attiecībām).

p_p  Pievienojos pārējiem, nevajag tev attiecības.

"Sievietēm citādi, viņas šo to iegūst (lielākoties)" - šito varētu paskaidrot sīkāk? kas tieši sievietēm ir citādi un ko tieši viņas iegūst tādu, ko neiegūst vīrietis?

Deisa  Lai nebūtu te dzimumkariņi, parunāsim tik tiešām par attiecībām. Varu pastāstīt, ko man teica kāds homoseksuāls draugs, kurš arī tomēr deva priekšroku pastāvīgām attiecībām, ne vientuļnieka dzīvei. Pirmkārt jau viņš teica, ka ir forši, ka mājās ir mīļš cilvēks (ja nav uz doto brīdi, zin, ka būs). Tātad - kompānija turpat pa rokai, zināma kompānija, ne kaut kādi ārišķīgi un tukši pediņi, kādi masveidā pa attiecīgajiem klubiem dauzās (tiek saukti par maximas mau-ām). Otrkārt - ekonomiski ir izdevīgāk, jo pelna abi un maksājumus veic abi. Treškārt - attiecību statuss tomēr arī citiem cilvēkiem liek pašu vērtēt nopietnāk. It kā jau tiešo sakarību nav, bet pat darbā ņemot attiecību statuss ir gana svarīgs. Nu un nevar nepieminēt arī pašvērtējumu - tas viennozīmīgi ceļas, ja var sev pastāvīgi piesaistīt uzmanību no cilvēka, ko pats augstu vērtē. Protams, šitas nestrādās, ja attiecībām atliek paņemt tikai atbirumus, ne to, kas tīkams, taču tad arī pats ir tikai atbirums, kāds tur pašvērtējums?

VECA_PIEPE  ... visādas satikšanās un randiņus, no tā arī vīrietis neko neiegūst. (c)

Nu bet..., Tavs ieguvums ir Tavs ieguldiijums: zvilneet eerti miikstaa datorsofaa, zombeet ohujinju un nabu kasiit. Forshi taksh un kas var buut labaaks par sho?!!!,...ta galvenais, ka esi sev sasniedzis veelamo rezultaatu un guusti baudu no taa. Un kursh gan ir tiesiigs Tev shaadas laimes priekus liegt?...Un tici, ka no shaadas Tavas riiciibas sievietes noteikti ir ieguveejas,...taa turpini!

dite  Ā, "nevainīgais lohs" atkal uzradies. :D Nu nopērc kazu, varēsi gan slaukt,gan dr...t un nebūs jāveido attiecības ar viņu un pirms tam uz randiņiem jāaicina un sava kapeika jāp.... Un vēsā laikā siltums, ja gulēsi blakus viņai. Tikai iemāci tai nebadīties. Bet vispār -nabaga kaza...

Torpedo  sievietes te dikti braši dzied vienā korī: "Lohi, kas nezina priekš kam viņiem govi virtuvē, netiks pie piena" Tikai medaļai ir arī otra puse, cien. siev. Kur tad jums tie vīrieši visām radīsies, ja veči dzīvos vieni un tikai savam priekam? Pievedis ar kuģiem "foršos vīriešus" no Kazahstānas un Brazīlijas? :D

Vanesa15  Materiālā plāksnē - droši vien nekāds.
Bet cilvēks var pilnvērtīgi dzīvot, attīstīties un mācīties tikai pārī. Vienam esot, sanāk tāda veģetēšana un tikai sava ego apmierināšana.
Un kaut nositiet, bet precētie/aizņemtie(ās) ir sakarīgāki(as).

Lianna  Dari otram to, ko vēlies no viņas saņemt(emocionāli, mentāli, materiāli). Tas tak likums, sākumā investīcija, vēlāk peļņa. Varbūt ar laiku atšķirsi arī to, kur nav vērts investēt:DDD

makinlijs72  o!attiecības ir labas,ja tās nav parazitāras.draudzība un sex-kas tur slikts?ja pieprasa maksāt,tad nav nekāda tev draudzene,bet pro......ta!

veejpuuta  Fuj!Materiālists nelaimīgais!Vai tad visu dzīvē var vērtēt tikai ar,,kas man par to būs?"?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu