Kāds labums vīrietim no attiecībām?

Godīgi, kāds? Es neko nespēju izdomāt, tie ir tikai un vienīgi 100% zaudējumi. Sievietēm citādi, viņas šo to iegūst (lielākoties), bet kāda velna pēc pie pilna prāta esošs vīrietis uz ko tādu parakstītos.
P.S.
Tas ietver arī visādas satikšanās un randiņus, no tā arī vīrietis neko neiegūst.

scheriff  Ko gan vīrietis iegūst no attiecībām? Atļaušos pafantazēt: Sabiedrību, atbalstu, izpratni, labāko draugu, mīļako, savādāku skatījumu un risinājumus ikdienai, kādu kam uzticēties, sava bērna māti, kādu kas parūpēsies kamēr esi slims, kādu kas apsegs kamēr esi iemidzis uz dīvāna, kādu no kā nav jākaunās un kurai visu var izstāstīt, kādu kam būsi svarīgs, kādu pie kuras vīrietis var attīstīties un pašrealizēties. Kādu ar ko līdz sirmam vecumam un vēl tālāk var iet uz randiņiem un nekad nejusties vīlies.
Velns parāvis, laikam neesmu pie pilna prāta, jo man tas patīk.

limonija  Ierosinu ziedojumu vākšanu - kārtīgas mucas iegādei(noderēs konkrētajam indivīdam, kur meditējot pārdomāt te izlasītās atziņas):)))

p_p  Tātad, tavuprāt, sieviete iegūst no vīrieša naudu, ēdienu, izklaidi par brīvu - nu, nu... vēlreiz pārliecinos, ka tev attiecības ir kontrindicētas.
Normāla sieviete naudu iegūst darbā, ēdienu krogā vai ledusskapī, izklaidēties var arī ar draudzenēm - nafig tam visam vīrietis?

Atļaušos aizņemties tekstu no iepriekškomentātora, normālai sievietei vajag :
Sabiedrību, atbalstu, izpratni, labāko draugu, mīļako, savādāku skatījumu un risinājumus ikdienai, kādu kam uzticēties, sava bērna tēvu, kādu kas parūpēsies kamēr esi slims, kādu kas apsegs kamēr esi iemidzis uz dīvāna, kādu no kā nav jākaunās un kuram visu var izstāstīt, kādu kam būsi svarīga, kādu pie kura var attīstīties un pašrealizēties. Kādu ar ko līdz sirmam vecumam un vēl tālāk var iet uz randiņiem un nekad nejusties vīlusies.

Nausikaja  Absolūts labums - ir kāda, kas aptekalē, rūpējas par labsajūtui un eksistenci kā tādu. Plus vēl seksuālā piešprice. Šamie vienmēr ieguvēji, ja ir kāda glupešņa, kas pagulsies apukšē. Un vēl brokastu uztaisīs.

neko  Nausikaja: "Absolūts labums - ir kāda, kas aptekalē"

Acīm redzot tev nekad nav bijusi saskarsme ar pastāvīgiem vīriešiem, kas nekad nepazemosies ļaujot sevi "aptekalēt".

Tessa  neko, aptekalet domats rupeties. tas jau vienalga, ka tu pats vari sev uztaisiit to teju, bet vai nav jauki, ka tev to pienes? un otradi.
ieksh siikumiem jau viss labums arii ir.

mjamma  Autors izklausàs pèc izlutinàta žigolo,kurš pèc atbildèm cer izskaitljot vecàku sievieti-naudas maku. Bet laikam jau tà nav :))

meizu  Kā suņi ar kaķiem te, rej un skrāpē :D

neko  Tessa: "neko, aptekalet domats rupeties. "

Nu, ja to dara reizēm (un parasti tomēr abpusēji) tas ir pieņemami. Piedevām abi saprot ka tā nav nekāda būtiska nepieciešamība, bet palutināšana. Jebkurā citā formā tā jau ir kaitinoša traucēšana. Nav pieaugušam cilvēkam pie labas veselības esot nekāda aprūpe vajadzīga.

Tā salīdzinājumam; ja tev palīdz aiziet līdz podam un apsēsties uz viņa ja tu sēdi mājās ar lauztām kājām, tās ir visnotaļ apsveicamas rūpes, bet ja to dara veselam esot tas būs nevajadzīgi, piedevām kaitinoši un aizvainojoši.

Tessa  tur jau ta lieta, ka dazhadiem cilvekiem nav jametas kopa-sieviete rupesies (vinjas izpratne-bus gatavs ediens, tavi krekli izgludinati), bet tevi tas kaitinas. tu busi neizpratne, kad vinja kko gaidiis no tevis. kas tur var sanakt-da nekas.
vispar, man domat, lielaka dalja shejienieshu nav domati meshanai kopa vispar. jo palasot, kadas diivainiibas ir cilvekiem,un iedomajoties, cik mazs % var but vinjiem liidziigs-nu, man domat, tas ir realas auzas kadu atrast un daudzus gadus (ideala) sadziivot. nevar viens otru papildinat, problemas bus klat ka likts.
un par tam "reizem". ka tu dozesi rupes? un ja nu dama noshauj garam?

tyco  Atiecību emocījas ir tas labums... kopīgi prieki/bēdas, dzīves situāciju risinājumi...

adamsone  Ar prostatas vēzi saslimsi ievērojami vēlāk nekā tie, kam nav regulāru attiecību.

neko  Tessa: par laimi šinī pasaule netrūkt sieviešu, kas nebūt neraujas sēdēt mājās, zupas vārīt un kreklus gludināt, aiz kam visiem ir iespējas atrast atbilstošu. Problēmas sākas tad, kad sastopas pārāk dažādi cilvēki.

"un par tam "reizem". ka tu dozesi rupes? un ja nu dama noshauj garam?"

Rūpes, tas ir tad kad tu dari vajadzīgas lietas... jo otrs dotajā brīdī kaut kādu iemeslu pēc to nevar. Teiksim ja tavs vīrietis pagalmā skalda malu un tu viņam atnes ūdens krūzi lai šamam nav jāatraujas no darba tās ir rūpes, bet ja tu pienes kafiju gultā tas vairs nav nekādas rūpes.
Jau tu vīrietim izgludini kreklu, jo šamais līdz vēlam vakaram ir aizņemts darbos bet vakarā jāiet uz pasākumu - tās ir rūpes, ja tu viņus gludini tā pat arī tad kad viņam pašam ir laiks to darīt - tās nav rūpes. Tā jau ir lutināšana un ar lutināšanu tā pat ka ar barošanu ar kūkām jāuzmanās, vienā brīdī saldumi var sākt šķebināt.

dalija_13  Tās ir bailes no vientulības.

ingrida18  Mēs ,Sievietes,esam kā gaiss,ko elpojam...Ja nav ..uzreiz jūt...Ja par daudz,kā kuram. Bet tu taču slims esi...

resistire  Hmm, man gan šķiet, ka iepazīšanās laiks ir pats skaistākais laiks. Un arī daudzi citi laulāti pāri atzīst, ka skaistākais laiks ir bijis tieši pirmais laiks. Pirmā tikšanās. Pirmais uztraukums pirms randiņa. Pirmais prieks par kādu kopīgu lietu. Pirmā izmirkšana lietū. Pirmā reize, kad esi blakus tam cilvēkam, kas Tev tik ļoti rūp, bet kuram tobrīd kas slikts noticis, un Tu nezini, kā palīdzēt. Tad Tu saproti, cik daudz viņš Tev patiesībā nozīmē. Pirmās pastaigas. Pirmā sadošanās rokās... Pirmie ilgākie skatieni. Vai tiešām Tu no tā neko neiegūsti?

Labrador  Shii paraadiiba krasi uzpeldeeja treknajos gados,kad aiznjemtie viirieshi,savu daamu pierunaati,kampa nepavelkamus krediitus.Apdomiigaakie nebija un arii patreiz nav populaari.Katraa zinjaa sievietes skatiijumaa ir objekts,kursh atrisinaas vinjas materiaalaas probleemas un pakljausies.Preceetie pazinjas,koleegji paarsvaraa ir zem tupeles esoshi krediitvergi,kuriem visai sachakareeta dziive un nervu sisteema.Un vaina arii pashos viirieshos-nespeej buut vieni,deelj kaa rii pakljaujas un sacuuko savu dziivi-piemeeram-sievu pierunaati,aiznjemas naudu un neatdod-zaudee draugus,iemanto necienju no radu,koleegju puses.

KlusumsL5  Nu ja! Kāds labums sievietei gadījuma attiecībās no sakarīga vīrieša? Tas taču tādām garām skrejošajām vienmēr būs kreņķīgs mērglis

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu