Par ko sarakstīties ar vīriešiem? Kāpēc neatbild?

Daži reāli piemēri. 1) Vīrietis atraksta, ka izskatos pēc tādas, kam blakus vajag skaistu vai bagātu, un jautājumu - kā tad ir? Aizrakstu, ka nav svarīgs ne skaistums, ne nauda, galvenais, lai raksturs normāls (pie sevis padomāju - jēziņ, ka tik vīrietis vispār! - bet to nrakstu). Vīrietis uz to vairs neatbild un vispār izdzēšas no portāla. (???)
2) Otrs sūdzas, ka nav ar ko uz teātri iet, nosauc konkrētu datumu. Saku, ka man brīvs un varētu ar viņu iet. Vairs neraksta. (???)
3) Vēl viens raksta, ka ja mani interesē mūzika, varētu aiziet uz kādu pasākumu. Saku - jā interesē (da pofig, ka tik kaut kur aiziet), ka esmu gatava iet uz konci. Vairs neraksta.

Es nesaprotu - vajadzēja lauzties, teikt - nē nē neiešu? Vai vienkārši ar vīriešiem kaut kas nav kārtībā?

sandra111  gan jau ka viens un tas pats pacients aplido no dažādiem profiliem,,,

edding  Elementāri, Watson!
Notiek konkurss-aptauja. Atbild ar jā kādas 30. Rīko otro kārtu, paliek 10, tad 3. Pa to laiku izrādes/koncerta datums pagājis un vairs nav aktuāli.
Tessa, Tev viss sačekots, kādi ir Furnitūras pārējie niki. Gan jau daudzi gribēs apskatīt.

Jason  Tik histēriski izmisušas tantes vīriešus biedē.
Pareizākā taktika - ļauj vīrietim Tevi pielauzt/pierunāt! :D

perliitee777  Internets mums devis jaunu vidi, kurā atrast darbu vai strādāt, kārtot finansu lietas un arī iepazīties. Bieži vien no pirmās vēstules, pirmās frāzes ir atkarīgs sarakstes un tātad arī iepazīšanās turpinājums. Pirmā frāze vēstulē ir tikpat svarīga kā pirmais iespaids. Kādai būtu jābūt pirmajai vēstulei, lai tai pievērstu uzmanību?

Nerons  Apbrīnoju cilvēkus, kas vēl ielaižas sarunās ar Furnitūru!un uztver to nopietni!

Chris1986  sieviete var būt nez cik kopta, skaista, bagāta, gudra utt., bet ja viņai gadu būs par daudz priekš manis, tad nulle intereses

Deisa  Cik te palasos, izrādās ir gana daudz vīrišķu, kas vienkārši čamda savas iespējas. Nu, piemēram, precētie - zin, ka pa kreisi nešaus, kaut kas iekšā neļauj, bet tomēr kārojas zināt, ko varētu dabūt, ja nu kas... Bet kāpēc tādi tieši Tev trāpās, nezināšu teikt, tas Tev jāatbild sev pašai. Ko atbildēt? Ja Tev svarīgākais, lai nepazūd, uzdod jautājumus viņiem (piemēram, kāpēc mani aicini? vai Ko no šī uzaicinājuma sagaidi?), cilvēki lielākoties ir tendēti atbildēt, ja viņiem jautā, taču tas vēl nebūt negarantēs tālāku attīstību ar iepazīšanos dzīvajā.

preilene  Nu tā- kuri tie ir? Dabūs trūkties, neģēļi tādi! :)

annija005  Šeit taču ir izklaides šovs.
Skatās.... citi piedalā,s kaut labi zin, ka nekā īsta un nopietna te nav.

TĀPĒC ...neņem visu to nopietni....tas ir tikai šovs

Bazhix  Nesen atgriezos no ceļojuma un tur drosmīgākās meitenes kārās ap kaklu - burtiski (viņas, vismaz sākumā, gribēja tikai vakariņas un kādu bāru).. :D
Varbūt liec mierā oho un kādā pieturā izmēģini laimi ar apķeršanos ap kaklu un buču? :) Sievietei pa ausi tak neviens nedos, atšķirībā no vīriešiem :)

Ananda_A  Nāk Ziemasvētki. Labāk izštovē kāpostus ar ribiņām un uzliec uz balkona, lai smaržo pa visu novadu. Nākamajā nedēļā pelēkos zirņus ar saceptiem sīpoliem un lauku žāvēto speķi. Tad palaid ziņu, ka sagatavots spirta uzlējums uz visa veida ogām un pati nevari nofiltrēt... Uz Ziemassvētkiem būs veču pilna māja:DDD

neko  "Labāk izštovē kāpostus ar ribiņām un uzliec uz balkona, lai smaržo pa visu novadu."

tad redz ka tās "vecmeitas ar kaķiem" rodas.... kas tās ribiņas nospēra tos ar mājas uzņēma:))

fargo  (2015-11-30 14:23) viedoklis

šis tev labi sanāca, lucrum. īsti smagi ziemeļu ēdieni. uz tādiem arī aizdzert vajag. māla podiņi ar gaļu un kapostiem, vēl visādi uzlējumi... protams, ka par vientulību tad sūdzēties nevajadzēs.

Ananda_A  "neko", es par mīlestības pamatvērtībām(ar ko tad štovēti kāposti par kniebienu sliktāki?), tu par zaglīgiem runčiem...
fargo gan uzreiz uztvēra ziemassvētku pasakas burvību!:DDD

To autorei... viss vedina domāt, ka jāraksta vēstule Santa Klausam, ja oho vīrišķi neprotas godam uzvesties:DDD
Ja tas ar ko greizi izdarīs, var pažēloties Sniegbaltītei!:DDD

marrex  Par ko sarakstīties? Spriežot pēc Tava profila, par ģeogrāfiju. Tikai ar tādu profilu es nevis gribētu paceļot ar sievieti, bet aizsūtīt labi tālu, piedod par atklātību. Tu drīzāk sapūsi nekā savā anketā kaut ko pamainīsi, bet tā vietā vislaik brīnies, ka neveicas.

HOUSE  Nikus studijā! Mums vajag konkrētāk, adreses un telefonus!:)) (dodas ievērēt furnitūru, viņas mērķis daļēji sasniegts:) )

HOUSE  A maķ božeja, tur tak nekā naf. Kādēļ tu te sēdi klusē, ej uz visām debess pusēm!:)

adamsone  Uzveido vēl vienu niku, bez jau esošajiem, tādu saprāta robežās kārdinošu, un panāc, ka kāds no tiem, ko pieminēji, atnāk uz randiņu. Tas nav pārāk sarežģīti. Sesks un tefteļi tādā gaumīgā mērcītē, lai uzreiz necērt degunā. Un tad kļūs skaidrs, kāpēc neiet uz koncertu vai teātri. Varbūt pat pietiek ar saraksti. Es savulaik tā izdarīju, tiesa, tas bija sen, bet nedomāju, ka daudz kas būs mainījies.;)

White`n`Naughty  Phe, furnitūra tik ilgi šeit ganoties vēl nekā nav sapratusi- vīrieši tak to vien gaida, lai taptu atšūti, tad vismaz var normāl´ to vecen´ nolamāt un sajust garīgo orgasmu. Un pēc tam saņemt visu vīrišķo dūšu un ņemties sievietei pierādīt ka viņš nez kāds mačo un ka viņa viņu pasūtot ir daudz zaudējusi un tad var arī aiziet satikties :)
Jums ir pilnīgs stratēģiskās domāšanas iztrūkums, cilvēks vispirms ir jāpazemo un tad jāļauj viņam pierādīt sava vērtība.

Postremo  par sex raksti.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu