Par ko sarakstīties ar vīriešiem? Kāpēc neatbild?

Daži reāli piemēri. 1) Vīrietis atraksta, ka izskatos pēc tādas, kam blakus vajag skaistu vai bagātu, un jautājumu - kā tad ir? Aizrakstu, ka nav svarīgs ne skaistums, ne nauda, galvenais, lai raksturs normāls (pie sevis padomāju - jēziņ, ka tik vīrietis vispār! - bet to nrakstu). Vīrietis uz to vairs neatbild un vispār izdzēšas no portāla. (???)
2) Otrs sūdzas, ka nav ar ko uz teātri iet, nosauc konkrētu datumu. Saku, ka man brīvs un varētu ar viņu iet. Vairs neraksta. (???)
3) Vēl viens raksta, ka ja mani interesē mūzika, varētu aiziet uz kādu pasākumu. Saku - jā interesē (da pofig, ka tik kaut kur aiziet), ka esmu gatava iet uz konci. Vairs neraksta.

Es nesaprotu - vajadzēja lauzties, teikt - nē nē neiešu? Vai vienkārši ar vīriešiem kaut kas nav kārtībā?

pusnakts21  Fuu, es vispaar negribu ar svesu veci nekur iet, ja nu nepatiik, tad viss vakars sabojats.un sitie oho triicvaidzinji jau nu neder nekam.

illbeback  Viņi sajūt, ka ir vairāki profili un paņem fraku.

happyfreak  Man ir cita versija ieliec bildi varbūt kas mainās un nejau tur neļķes vai kaķīšus bet šodienai atbilstošu sevis bildi un kas tur slikts ja tie kam nebija velmes ar tevi nekur iet pārstāj ar tevi rakstīties kāpēc tie uzdeva tādu jautājumu tas ir cits stāsts varbūt viņš tikai spēj ar sievieti sarunāties internetā. :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu