Berni 40 gadu vecumā

Ka domājat par to vai sievietei dzemdet bērnu 40 gados

tudalins  Mēs to tēmu jau apspriedām nesen, par aukstām mājām, gultām un apsprāgušiem mājdzīvniekiem.

Closing_Time  hi hi

VECA_PIEPE  Torpeedinjsh nomainiijis niku un kljuvis pielaidiigaaks: nu jau saacis interesi uzmest uz 40gadnieceem?
Vecums,... beidzot veco zeen liek izveerteet arii tavas iespeejas!

DanaL  Zinu sievieti, kurai bērni dzima 39 un 42 gadu vecumā. Viss OK.

coldlands  Es tacu tev Janiti ludzu, lai atnak tava mamma uz skolu, bet ne omite.....

inaralaima  Manas meitas draudzene piedzima .kad viņas mammai bija tuvu pie piecdesmit.Nu jau ir mazbērni .un kundzīte ar viņiem skraida pa visām eglītēm.Tā .ka katram sava laime.

leopardine  Esiet taču elastīgāki domāšanā. Radiniece, kas pati ārste dzemdēja 44 gados pirmo bērnu un viss ok :) Un otra galējība bija vecmāmiņu konkursā, kur sieviete 35 gados jau ir ome :) Nu un? Gan viena, gan otra izskatās laimīgas. Radiniecei arī vīrs lielisks, dažām jau paveicas! :) Te oho jau pulcējas tā neveiksmīgākā sabiedrības daļa, tāpēc tik negatīva tā domāana un uzskati te. Tie, kas dara, tie gadus neskaita.

Geisha  Tante vienīgo meitu piedzemdēja 42 gados - viss ir ok, sen jau ir vecmāmiņa. Viena man kliente dzemdēja 50 gados dvīnītes. Viss ir vislabākajā kārtībā. Māsas meitai puika dzima 16 gados. Tagad foršs čalis ir uzaudzis. Kāda starpība cik gados bērns dzimst - galvenais, ka bērns vesels.

edding  To jājautā sievietes ginekologam. OHO uz šādu jautājumu atbildēt nespēs.

marselis  smaida-berni
calas -smieklos attalos

ikdieniskas rupes-bazas
mirklos,kad laime neiet prom

noguruma pec dienas,...sapnos, kur esi Tu un Vins

no sirds mazi gabalini-berni
prieka asaras ,atspid to sejas
maigiem pirkstiem,plaukstam pukainam

pirmais mamul-,pirmais tet.....

vaigs , tik silts ,ka pirags
blakus piespiedies

dienas gaismu-ness mazas acis
naksnigas zvaigznes tajas vienmer atspid

tik daudz nepateiktu vardu
tik daudz
neizlasitu
pasaku.....

ko tas verts...?!?!?!

sombre  tudalins: ´´Viss tiek uzturēts sterilā vidē, tiek drausmīgi uzpasēts un vaktēts, mācīts visādām pensionāru muļķībām.´´
Pašam 45... sēž portālā tāds ´´pensionāru muļķis´´.....
Patīk, ka nosaucu Tevi tāpat kā Tu par citiem izteicies?

Piipeniite  Mana māsa piedzima veciem vecākiem, bērns nelaimīgs! Katram savs laiks, veselīga paaudze veselīgā vecumā, kā daba to ir paredzējusi. Darīt jau var visādi, mēs jau esam mazliet sajukuši un no dabas vispār attālinājušies.

Ladybug123  Sievietei pashai jaizlemj, vai dzemdet , vai nedzemdet, riski pastav ikvienaa vecuma un nav jabuut pensionaariem, lai , pasarg Dievs, piedzimtu nevesels bernins. Tikai vienu gan " vecie" vecaki aizmirst,proti, ka bernam kopaa bushanas laiks ar vecaakiem bus salidzinoshi iss. Man bija tikai mazliet paari 20 , kad nomira mans teetis, bet man vinja pietrukst aizvien.

orhidea  Var mierīgi. Ja vien to atļauj veselības stāvoklis un ,ja varēsiet šad un tad atļauties auklītes pakalpojumus.:)
Slimi bērni dzimst arī jauniem vecākiem..t.sk.arī ar dauna sindromu.

Torpedo  Nu, kā vienmēr - tantēm var ēst nedot, tik ļauj par bērniem parunāt :D Lielai daļai labāk vispār nedzemdēt - ne 20, ne 40 gadu vecumā, lai savu muļķību nākamajām paaudzēm pa gēnu līniju neizpaltītu!

Torpedo  Mani tik iespārda fakts, kuram kā par brīnumu, neviens nepievērsa uzmanību. Tēmas autors stāsta, ka abi ar sievu sēž un štuko, vai riskēt vēl vienu bērniņu 40 gados, bet paralēli sēž iepazīšanās portālā un meklē iepazīšanos ar citām sievietēm

tudalins  Sombre. Tu esi pārāk stulba aita lai saprastu kas ir bērni. Man ir jau lieli vīri izauguši.
Nesatraucies OHOs atpūšos un d.irsinu tādas stulbas aitas kā tu.

kurzemnieks52  Daini,es ļoti gribētu būt Tavā vietā,pat savos 52gados.Bērni ir Dieva dāvana,nedomāju,ka kkas vērtīgāks uz šīs pasaules mums vispār tiek dots.Ja esat spējīgi psiholoģiski un materiāli bērnam nodrošināt labus apstākļus(pat tā materiālā puse nevajadzētu būt šķērslis)tad tur nav ko zīlēt.Manam vecamtēvam bija pāri 45 gadiem, vecāmamma bija 4 gadus jaunāka,kad viņiem dzima pirmais bērns,kopā bija 4 bērni,trešais bērns bija mana mamma,visi kopā 2 reizes izgāja Sibīriju,kkā nemanīju,ka kādam no onkuļiem,tantei un mammai būtu bijušas garīgas novirzes,tieši otrādi,mamma Sibīrijā pabeidza skolu ar izcilību.Ņemot vērā,ka laikmets ir tomēr citāds un daba un cilvēki vairāk sačakarēti,iespējams,ka Tavai sievietei būs nepieciešama rūpīgāka ārstu uzraudzība un,kad bērniņš nāks pasaulē,arī ķeizargrieziens nav nekas ārkārtīgs,man 4 mazbērni tā zimuši,nekādas vainas,žiperīgi un skaisti mazbērniņi(nu jau sen pretīm runā)

Samila  Es dzemdētu un man būtu pilnīgi pie manas glītās pēcpuses, ko par to kāds domā... ;) Turklāt divus, ja Dievs dotu.

limonija  Gadu skaitam ir tikai tik liela nozīme - vai sieviete vēl to var dabūt gatavu:) Par citiem(daudz svarīgākiem) faktoriem jau, šķiet, te viss ir pateikts...Ja vēlaties, tad - lai veicas! Nevajag puspasaulei padomu prasīt - var iznākt kā Austrumu pasakā par diviem ceļotājiem un ēzeli:D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu