Berni 40 gadu vecumā

Ka domājat par to vai sievietei dzemdet bērnu 40 gados

straujaa  Savu egoistisko iegribu apmierināšanai daudz ko var dabūt gatavu, tik tā nav manta, ko pēcāk var izmest - tam bērnam vēl būs savs mūžs jānodzīvo.

neko  Vispār es iesaki slinko variantu; nu jau tikai mazliet vēl paciešoties varēs mazbērnus auklēt:) Gandrīz tas pats vien būs.

coldlands  Interesanta logika, pofig ko citi domatu, pie pecpuses man......., mol neuztrauc, vai berni bus veseli, vai spes ar viniem kopa paslepot, mest kulenjus, vai vispar sagaidis vinu pilngadibu....., gribu un viss, galvenais visiem un visam uzlikt savu pofigu.

TROJA  40 gadīgi nedrīkst, jādomā vai spēs izaudzināt ! Bet nesen tak viens 60+ septīto bērnu sagaidija , Lembergam arī drīz būs . Vai tie vecie špoki spēs bērnus izaudzināt , kopā paslēpot, mest kūleņus un sagaidīt pilngadību ?
40 gadīgie vēl spēs .

trussardi  ...kur ir ta problema...matei 40?...apsveicami,taisni siem berniem ir paveicies...viniem bus gan milestiba/lai tik nav par daudz/,gan majas,nebus stresu...es nezinu,nemaku,negribu!...nebus jautajumu kapec?...visam ir savs laiks/un sis ir tas uz robezas/,bet visam ir ari sava vieta/un sis ir jau tas laiks,kad ir sava ligzdina/...apsveicami!

Sermule  Sievietes dažādas-ja ir veselība, drosme, gudrība, iztikas līdzekļi, vēlme,tad tik uz priekšu. Starp citu, tieši ap un pēc 40 arī risks palikt stāvoklī nereti notiek ātri, tā kā māte Daba arī grib pajokot...

Samila  *mol neuztrauc, vai berni bus veseli, vai spes ar viniem kopa paslepot, mest kulenjus, vai vispar sagaidis vinu pilngadibu*

interesanta loģika?! slimi bērni dzimst arī jauniem cilvēkiem tāpat kā kā dzīves gājums var aprauties... es teiktu, jebkurā brīdī, piemēram, aizejot uz Maksimu bērniem pēc piena! tā tuvredzīgi izklausās, īpaši jau par slēpošanu :))) neciešu slēpes kopš bērnības un ar tām diez vai pat pensijā braukšu, visa ģimene braucam ar sniegadēļiem, nu un? tas kāds dzīves kvalitātes rādītājs būtu tā latviešu apsēstība ar slēpošanu?

pēc pieredzes, katrs bērns sanāk talantīgāks par iepriekšējo un vairs nav nedz tā jāstrādā vai jāmācās pa naktīm... kā atceros, pirmais bērns vispār nabadziņš pie auklēm vien dzīvoja, kamēr vecāki divos darbos, uz augstskolu vai ballīti skrēja! tagad taču viss jau ir un var izbaudīt mierīgu un rimtu dzīvi - pavērot putniņus mežā, salasīt rudenī kļavu lapas, zīmēt eņģeļus sniegā... cik zinu ģimenes, kurās pirmais bērns vecāks par pārējiem, parasti viņš arī visvairāk sūdzas un jūtas apbižots, cik viņam grūta bērnība bijusi ne tā kā 18 gadus jaunākajam brālītim vai māsiņai, ar kuru vecāki visu laiku noņemas :)

pieredzes dažādas ;)

coldlands  Vispar piemerus var minet dazadus, nevajag iecikleties tik par sleposanu.
Latviesu apsestiba, ggggggg(mol smejos), latviesiem lidz sleposanas apsestibai vel tals cels gajams:)
Man nav nekadu negativu nostaju pret to, ka cilveki pec 40mit sadoma, ka viniem peksni berninu sagribejas, ne es tik izsaku savu viedokli, mol kada velna pec man taja vecuma vel aukleties ar siko, es tad labak suniti, vai kaki iegadasos, mazak rupju.
Ne nu redzot uz ielas kadus vecakus ar mazo knauki, kurs visadus bernu knifinjus veido, ta ka sagribas kadu meitinu pecinju, bet tas tik uz minuti, divam, ok pariet. Kur es sava vecuma vel ar koncinjam dalisos, tad vel paslepes jaspele, ar ragutinam javelk, a mana vecuma i aizusa, i sirds vaja, i reimatisms mugura, tad vel alcgeimers, skat vel aizmirsisu bernu zoodarza, kaut kur pie zirafju kratinja.
Pec 40mit onku ok tantuku vilciens ir aizgajis, cjuk, cjuk, cjuk tu-tuuuuuuuuu, nefig plosities, adiet zekes un blitkot ejat.

Samila  Nu nekas, jaunajā gadā atradīšu 18 gadus jaunāku vīru, sataisīsim bērniņus, tad lai ņemas ar ragaviņām un končiņām, a pate zeķītes 40gadīgajam mīļākajam uzadīšu, lai reimatisms tā nevelk un kājiņas makšķerējot siltumā ;)

Vaukskis  Ja viņa nav nedziedināmi slima, bet ir normāla sieviete, tad jā, bet, ja tomēr ir, tad laikam labāk nevajag !

Deisa  A par ko ne? Tikai rūpīgi uz pārbaudēm gan vēlams staigāt, lai laikus var sekot līdzi bērniņa attīstībai, jo tomēr jo vecāka sieviete, jo lielākas iespējas, ka mazulim var būt fiziskas komplikācijas. Savukārt prāta spējas iemantot ir lielāka iespēja tieši bērniņam ar vecākiem vecākiem.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu