Iepazīšanās perspektīvas internetā

Jūs jau droši vien arī gadu gadiem sēžat iepazīšanās portālos un jums šajā ziņā ir jau sava pieredze. Nav apnicis atkal un atkal rakstīt kādam(ai) un censties ieinteresēt par sevi? Ir vēl ticība, ka beidzot kkas saslēgsies un izkritīs laimests? Vai darat to vairs bez īpaša prieka un ticības - vnk pieraduma pēc?

Bazhix  Torpediņ, kāpēc Tev liekas, ka cilvēki nesocializējas arī ziņu, foto, ceļotāju, kūku cepēju u.c. portālos? :D Tikai tāpēc, ka Tevis tur nav? :)

Bellatrixa  Tāpēc, ka te, gluzhi kā jebkur citur, ir izveidojies savs paziņu loks, un kas saka, ka ziņu portāli nav bijuši... arī tas ir bijis. Un vispār, socializējoties var iepazīties dajebkur, kaut vai delfos, strīdoties par politiku, vai apollo pie receptēm, par draugiem.lv vispār nerunāsim, tātad kāda atšķirība, kur izklaidēties?!

Bellatrixa  paldies, opīši mani neinteresē šā kā tā :D

neko  Topredo: nezinu ka tev tur ar to pi*anos sastāv, bet gadu gaitā sarakstīto tekstu ziņā (kas pilnīgi noteikti nav rakstīti iepazīšanās nolūkos) tu nu noteikti te esi līderis:) Ne katrs ziņu portālu apmeklētājs uz to būtu spējīgs.

Nensi10  Torpedo vēl šajā gadā steidzas "izšaut visu pulveri"! :D
Vēl vakar solījās ka:

Ar 1. janvāri sākšu likt tikai jaunas skaistas tēmas, kas nekad neatkārtosies! Un neviena nebūs par VCP, kurām vajag 2 krēslus, lai apsēstos, zirgastēm bez krūtīm un sievietēm gados ar piekabēm!!!

Tā ka jāļauj Torpēdim šogad vēl paplosīties, palamāties....bet tad gan skatīsimies, kāds viņš ir - vīrs un vārds?!
Attiecībā, par ticību....cerībām.....tās, kā zināms - mirst pēdējās!
Kāda nozīme tam, kur es satikšu - VIŅU? Vnk. zinu, ka - satikšu un viss vēl būs - labi!

draboss  Tu tēmas ražo pieraduma pēc, vai tomēr ceri ka kaut kas saslēgsies un izkritīs laimests?

DanaL  (c) Un pat paradokss..Jo vēcāks ,jo vērtīgāks...Paldies varošo-darošo disproprorcijai..

Da labi, pietaupi šito saviem mazbērniem. Te pat jaunāki un "stingrāki" puiši klīst apkārt gaudodami, kur nu vēl vecs īgņa... Reti kura sieviete parakstās uz tādu komplektāciju, sevišķi jauniņās.

Labāk jau nesmīdini...

Sakta  Interesanti, kāpēc uz Torpēdu, u.c. neattiecas izteiciens "jo vecāks, jo vērtīgāks", bet uz Jozolsenu lai attiektos? Ar ko vērtīgāks ? Ar to, ka Kamasutru no galvas iemācījies un savas apnicīgās sex teorijas te sludini? Bet mierini vien sevi ar tādu domu, jo drīz jau tikai teorijas Tev paliks, bet no prakses...čuššššs .... :D

Ananda_A  13:51 ...Ir pietiekoši tādas kuras lieto ,prot un var baudīt.....(c) jo šo rindu autors pats neko nevar, nespēj un neprot; vienīgi cer, ka tās varošās un protošās sagribēs viņu baudīt! :DDD
Lūk uz šādām leģendām balstās mīti par precēto vīriešu uzvaras lauriem!:DDD

fargo  vai tad tik bieži nav tā, ka kāds saka, ka vēlas iepazīties, vēlas attiecības, mīlestību, bet tad... tad izrādās nekam nav laika. cilvēks negrib sevi investēt, lai lietas notiktu. tas par grūtu, šis par grūtu, tas ne ideāli utt/utjp. un tomēr, laiks nesas ka aptracis, bet cilvēks kur bijis. es zinu kadu, kas licis daudz ko "uz karjeras", bet tagad... nav nekā. ne tur īsti karjera(ja vien par tādu neuzskata dirnēšanu kabinetā, lai arī ar sakarīgu samaksu), ne ģimenes, ne arī īsti draugi ir cilvēkam. un es domāju, "tā ir tava dzīve, bet tu izvēlējies galdus, mapes, skapjus un rutīnu, kuru pat ar visu tavu izglītību varētu veikt gandrīz ikviens saprātīgs cilvēks, bez visas tās mācīšanās un papīriem." bet kas zina, varbūt nodrosināta pensija ir tā visa vērta? un tad sēdēs viens pats dzīvoklī un skatīties tv programmas. un kāda tam visam jega?
"cilvēkam nav labi vienam būt".

Ladybug123  Jau krietnu briidi atpakal gribejies pateikt savas domas, bet kaut kaa veidot savu " topiku" ar nav veeleeshanas....tad nu ...saprotu, ka daudziem ljoti daudziem komentaaru autoriem iepazishanas nav buutiska, iespeejams, ari man. Bet, godigi sakot, palasot vienu otru komentaaru man "sametas" skumji un varbuut arii pretiigi, ka viena otra komentaara autoru paziistu personiigi. Kaadu gan attieksmi var gaidit no sievietem, taas nosaucot par stulbaam aitaam???? Es saprotu shiii ir virtuaalaa vide, bet cik tad ilgi ar to pietiek? Personiiigi es te negaidu neekaadu laimestu. Te var ieguut tikai pieredzi!

riks086  Atrašanās portālā jau netraucē. Man, piemēram, tīri statistiski attiecību izveides proporcija šeit un "tur ārā" ir aptuveni 50:50, ar nelielu pārsvaru reālās dzīves labā.
-> neko 2015-12-21 15:58 - labi pateici, pat smiekls paspruka :)))))))))))))))))

VECA_PIEPE  Seezju es te jau gadiem un ik jaunu gadu apceru perspektiives,...naakoshajam gadam esmu izplaanojusi jaunu ieceri: piecirst kanti teemas autoram, jo zvaigznees jau ir ierakstiits, ka vinjam vairs tik uz tantukiem un omiiteem varot laime uzspiideet. Nu tad es arii taa nodomaaju: a kas, vai es nevaru buut viena no pirmajaam Laimdotaam?,...preceeties arii ir laiks jau pienaacis, izvirtiigajai dziivei metams ir miers!

Stefaanija  Nu redz, ja, piemēram, rikam086 (un gan jau viņš tāds nav vienīgais) ir attiecības, un viņš ir aktīvs šī portāla lietotājs, jāsecina, ka portāls nav gluži iepazīšanās portāls, un cilvēki šeit atrodas citu iemeslu dēļ.

lif4iks  ...skaidrā šeit ir grūti ielogoties:) sexss jauniem skaitiem, vecās siekalojās

Geisha  Torpēdīt! Nu ko Tu mokies šajā portalā? Aizej uz Akvalandi tur esot piektdienas vakaros pēršanās pa pliko. Gan jau meitenes tur fiksi novērtēs kam īsti derīgs esi. Sevi parādīsi visā krāšņumā.

Deisa  A uz ko jācer? Bērni ir, nodrošinājums ir, vīrs ir, sesks ir. Un vēl oho ir, kur mēlīti patrīt. Nu viss pa pirmo. Novēlu arī Tev necerēt, bet dzīvot. :)

vilx  Jocīgi skan - "pieredze iepazīšanās portālos". Pieredze jau itkā būtu kaut kas noderīgs, bet nafig vajadzīga tāda pieredze, ar kuras palīdzību nav izdevies iepazīties?

Bet uzrakstīt, ieinteresēt.... Redz, samila saka ka tie kas neiepazīstās ir tizli, viktorijanumur min katram savus iemeslus, bellatriksa klust, ļimonnija meklē rutīnā plusus, nu ko ar ko te vēl var ieinteresēt? Tik vien, kā pa fikso sakarināt makaronus, un viss.

av2  nekas nav baigi jaieintresee. Ja ir tas kliksskkis, ir intrese abpuseeja. Zero probleemas ssinii zinnaa.

likky666  Es tik nepilnu gadu ko tādu pamēģināju. Man apnika pēc dažām nedēļām.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu