Bezgalīgā iepazīšanās

Jautājums oho"zelta fondam":kur ir problēma,ka jūs šeit atrodaties 5,10 vai 15 gadus un neizdodas iepazīties?Pašu ambīcijas un nespēja sabalansēt iespējas ar vēlmēm?Publika galīgi garām?Liktenis,nežēlīgais?

DanaL  Personīgi man kristu uz nerviem, ja kāds realitātē visu laiku gribētu ar mani komunicēt. Un arī pati ar savām problēmām negribu bāzties kādam virsū. Un stipri maldies, ja domā, ka OHO te kādam ir glābšanas riņķis, jo kāpēc tad tu te pati esi? Vai tad tu slīksti, te šobrīd tupēdama :))

orhidea  UN KĀ IR AR TEVI? :):)

fargo  "Cik nu pazīstu veco oho "zelta fondu" kas te ir 15 un vairāk gadus (pašam nu jau 17 gadi te); visi ir visu sekmīgi atraduši un viss ir labākajā kartībā."
vispār, tā viegli pabaisi paliek, padomājot, ka tiešām... 16-17 gadi. jomajo.

oho man palīdz tikt cauri ar mana rakstura pataloģisko nerunīgumu un savrupbūšanu. tāda kā kompesācija.

varbūt tas man tikai tā liekas, bet žults daudzums ir kāpis pa šiem gadiem daudz. un tieši starp vīriešiem un sievietēm, nevis vnk savstarpējā paukotāju sacensība. starp abu uzstādītajām prasībām, pamazām ir izveidojies bezdibenis. kāds tam vēl spēj pārlekt pāri. iespējams, inerces pēc.

vai publika garām? tā ir ļoti krāsaina, visi sabiedrības slāņi, praktiski visi uzskati parstāvēti, tikai proporcijas atšķiras.

Venera1521_1969  Seit iepazities ar cilvekiem ir tik pat ka iepazities ar dzivi

liidziiga  Autorei. Mazāk satraukties par to, vai citiem gribas parullēt muļķi virtuāli pret nopietno opciju visu pārspriest ar vīru, bet vairāk rūpēties par savu privāto dzīvi.
Oho sen ir kļuvis par sociālizācijas vietni garlaicības māktajiem jeb papaļāpāt gribētājiem. Kāda vēl iepazīšanās?

Hustler_  Es pa šejieni dzīvojos tikai 10 gadu. Tā kā ar mani nav tik traki. :)

Sermule  Citi grib brīvību, citi piedzīvojumus, citi seksu, citi vēl kaut ko...tāpēc arī sēž un sēdēs līdz mūža galam...

janciskum  meklēšanās ir laba lieta. iespraust ir svēta liea.

janciskum  vai gribi gulēt ar visu LV vai tikai pusi ?

Neratnais  Tas ir briesmigi! Pilnigi piekritu! Ak mes nelaimigie! Jel pulcini mus ap sevi un saki mums viedu vardu, lai no neceliem uz pareiza celja uzvestu! Saki jel, un mes nozelosim savus grekus un sekosim Tev, tavam patiesajam vardam, lidz pasaules malai! Ak jel...

janciskum  man nav pieredzes. savos 44 gados sāku dzīvi no jauna. Kā Jūs varat man palīdzēt?

edding  (2015-12-25 01:14) viedoklis
Pēc manam domām vari sākt ar "papīru sakārtošanu" tā teikt, aizvērt durvis uz pagātni, tad ar steigu, kamēr vēl spars un vēlme, meklēt jaunas, dziļā cerībā uz nopietnām, attiecības. Ja nē, pievienosies OHO "zelta fondam", kuri kāri tecina siekalu uz jaunām meitenēm, bet viņām tādi pūpēži nav vajadzīgi.

Edgars37  Domaju, ka disbalanss starp velmem un iespejam - to loti labi var redzet anketas seit, ja salidzina sadalas Par sevi un Par velamo partneri...vel, domaju, sava loma ir ari ieprieksejam neveiksmem, kas lauz ticibu jebkam un liek iepazisanas latinu likt neadekvati augstu, lai beidzot tomer butu veiksme, bet...uzkeras uz kartejas neveiksmes;). Un ta rinko pa rinki;).

taizelis22  montiņ,iziesim uz kompromisu:tu savas pamācības paslēp dziļi tūplī,es gari nepaskaidrošu,kas tu esiesi,kur tev jāiet

Stefaanija  Vienmēr šķiet, ar ko gan oho vēl varētu pārsteigt, un vienmēr pārsteidz :). Piemēram, aplūkojot taizeļa anketu redzam, ka sirms kungs ar augstāko izglītību, kurš izlicis savu bildi vispārējai apskatei (cēsinieki, pazīstams), raksta itin jauku komentāru.

Torpedo  Stefaanija, vīrieši nav tik manierīgi kā sievietes un viņiem parasti dziļi pie kājas, ko kāds padomās vai nepadomās. Bet sievietēm to grūti saprast, jo visa dzīve pakārtota tam, ko kurš par viņu padomās. Aiz to arī iepazīties grib bez bildēm, ka tik kāds neierauga :D Bet diez ko nesanāk vai ne? Jo vīrietim pilnīgs pofigs par sieviešu dziļo dvēseli, kas būtu jāizloba no anektām. Viņiem motivācija rakstīt ir tieši vizuāli pievilcīgas bildes

Ronis26  Īsāk, cienījamā MontaCool:

Laba Pļāpātuve ... ar Viedokļu Atšķirībām ,vai Sakritībām !

/ar dzīves izniekošanu-->šai Vietai naF nekāda sakara....
.....iznieko Tie,kuri paši sevi "piespiež Te atrasties. Vai tā būtu Tu ?/

Stefaanija  Torpedo, gribi sacīt, ka šeit reģistrējušies vīrieši, kuriem elementāra komunikācija ir: bāz tūplī? Nu jā, tad nav jābrīnās, ka iepazīties neizdodas abām pusēm. Ja nu vīriešiem tā izrādās ir norma, nav daudz sieviešu (jeb arī tas būs pārsteigums, ka izrādīsies, ka lielākā daļa :D), kuras šādi nekomunicē ne ar pasauli, ne sevi, un ne tādēļ, ka kāds ko nelāgu padomās.
Ko tad tajās bildēs tādu varētu ieraudzīt? Tās, kuras grib iepazīties, bildes arī ieliek.

Nate  Es piemēram gribētu iepazīties, bet zinot mūsu vīriešu prasības, nespēju sevi iedomāties kopā ar 70-80 gadīgu vīrieti, kuram vienīgā interese ir sekss. Ko es ar viņu darītu?
Un otrs, es nedzīvoju 1-istabas dzīvoklītī, pie manis būtu ari jāstrādā, ne tikai visu laiku ar seksu jānodarbojas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu