Bezgalīgā iepazīšanās

Jautājums oho"zelta fondam":kur ir problēma,ka jūs šeit atrodaties 5,10 vai 15 gadus un neizdodas iepazīties?Pašu ambīcijas un nespēja sabalansēt iespējas ar vēlmēm?Publika galīgi garām?Liktenis,nežēlīgais?

Dzhaz  Un vēl!
Es te neizteikšos par personām,bet redzam ,ka daudzas te,nekaunīgā kārtā "izklaidējas" gadiem!
Bet.lūk!
Oho vairs nepilda to sākotnējo svarīgo misiju,kura tika uzlikta šim saitam,tas ir - palīdzēt satuvināt un savest kopā vientuļus cilvēkus!
Tāpēc,varbūt,vajadzētu šajā saitā veikt nelielas reformas! Mēs redzam,ka oho ir apaudzis ar dažādām diskusijām un grupām,kas patiesībā novirza domu no galvenā mērķa-iepazīšanās!Patreiz oho ir kļuvis par kaut ko līdzīgu katlam,kurš vārās un ir kļuvis nevadāms!
Tāpēc,lai atjaunotu šī saita nosprausto galveno mērķi un misiju,vajag ieviest maksas pakalpojumus! šie maksas pakalpojumi tieši attiektos uz šīm dažādām grupām,diskusijām utt.Ja kāda eksperte vēlētos ko publicēt vai kā citādi izteikties,tad jāmaksā par katru šādu reizi! Protams,ka tie kuri vēlētos iepazīties tie šī samaksa neattiektos! Šādā veidā tiktu atjaunots šī portāla esība ,kā arī neviens netiktu ierobežots vai apspiests viedokļu izteikšanā !

psychobitch  tevi vairs neglābs nekas...

juunijs6  un celulīc kā likums iet kopaa ar neizglītotību un visu to ķezu:)
AR KO? Pasakiet, ar ko LAI nabaga turPēdiņš iepazīstas? Ar ko? Un tagad vispar- jagaida būs desmit gadus līdz nākamajam metienam, kamēr var zirgasti saņemt ka nākas.

neko  Cik nu pazīstu veco oho "zelta fondu" kas te ir 15 un vairāk gadus (pašam nu jau 17 gadi te); visi ir visu sekmīgi atraduši un viss ir labākajā kartībā. Ari man pašam iepazīšanās jau sen kā neinteresē (t.i. iepazīšanās intīmos, attiecību, gadījuma un negadījuma sakaru nolūkos).

jebšu kā izteicās riks086 (2015-12-23 22:34) "Bail iedomāties, cik daudz būtu izdevies, ja es nebūtu tik slinks ši ziņā... :D"

un labi ka tā, ka tik slinks:))

Vaukskis  Nespeeja sabalanseet pasa iespeejas ar veelmeem, savukaart preteejais dzimums ieskatos par iepaziisanos ir daudz konservatiivaaks nekaa gribeetu, truukst feminisma ! Piedevaam tagad publika lielaakoties kljuvusi peec vecuma uzstaadiijuma"garaam", ja saliidzina ar to, kaa seit bija pirmsaakumos; to bija nepatiiikami konstateet, kad iegriezos seit peec ilgaaka paartraukuma !

av2  "zelta fonds´ te tikai aakstaas, pllaapaa utt. Kaada veel nopietna iepaziisanaas?

tudalins  Labs un jauks rīts visiem!
Tā kā vakar aizgāju gulēt, tad šorīt pie kafijas krūzes izteikšu pateicību bobiņām kas te rūpējās par manu labklājību.
Variet galīgi nesatraukties man ir viss ko un kā es vēlos.
Priecīgus Ziemassvētkus!!!

mieru_tikai_mieru  mjā, tik tiešām esmu šeit jau ilgi. Tiesa, pēdējos pāris gadus vairs pat nenāk prātā iepazīties. Un nav ne vainas ne šejienes kontingentam, ne pārspīlētām prasībām. Laikam taču vecums vainīgs, jo vienkārši - negribas jaunus, formālus un virtuālus kontaktus. Kamēr ķersti savu virtuālo zelta zzivtiņu internetā, tikmēr paša tuvinieki, radi, draugi, kolēģi, kaimiņi un pārējā realitātes daļa kļūst arvien nesaprotamāki un svešāki. Kam to vajag?

JurisK  Manos gados kjerstiit omiites, atraut vinjas no mazbeerninjiem - nu nav smuki! Bet taa, pamuldeeties, jauniibu atcereeties, klachu pasist - kas vainas? Iipashi jau kaa naktssargam - kas var buut labaaks par sho!:D

Araabs  Ipašas vajadzības pēc OHO pasažierēm jau nav,nu bet reizēm kādai sniegt humāno palīdzību es uzskatu par svētu pienākumu.Nu un aiz gara laika pakaitināt arī!!

Tessa  ka kadreiz saciija Juste,
Vai tiešām vēl nav skaidrs?
Vai tiešām kādam no klātesošajiem vēl nav skaidrs, ka internetā pavada laiku tikai bāli, vientuļi lūzeri, kuri vislaik klepo un klepus lēkmju starplaikos spļauj rakstveida žulti un indi, bet Tur Ārā ir tikai veselīgi sārtvaidži, kuri nodarbojas ar seksi ne mazāk kā 12 h diennaktī un pārējā laikā pievēršas savai Lieliskajai Karjerai un Brīnišķīgajām Attiecībām, kā arī Sirsnīgajiem Draugiem?
:D :D
pagaja tik daudz gadi, bet shis sakamais oho joprojam ir aktuals, kad uz kanceles kapj mesijas.

HOUSE  Neesmu nopelniem bagātais, bet secinājumi ir diezgan drūmi, tendence lejupejoša:) Šeit palasot, rodas secinājumi, ka daļa čaļu laikam īsti nemāk pat kafejnīcā izmaksāt, bet nopietnas attiecības meklē tikai tās, kurām jau atvasīte, vai agrā jaunībā radusies slaidā riņķa līnija:) Pārējās meklē savu sapņu princi, īsti nezinot, ko tieši vēlas un sēž te gadiem un kā nav tā nav un neaizdomājas, ka dažreiz vaina ir sevī. Tā teikt visi slavēja, bet neviens neprecēja.
Es šo mēģeni pētu jau kādu brīdi un diagnozes te ir dažādas, nelietderīgi šķiežot laiku tas kļuvis interesanti,bet ne vairāk.

AivarsN  Tad jau arī makšķernieks nekad vairs netuvotos tai vietai,kur noķēris savu lielo lomu.

adamsone  Jā, Juste...Viens no interesantākajiem virtuālajiem personāžiem, kāds šeit ir bijis. Žēl, ka pazuda, bet saprotami. Cik var.
Par mani - nelāgs ieradums. Drusku kaunos no tā.;) Vīriņu virtuālā realitāte vienmēr ir skaistāka nekā reāla, domāju, ka ar to viss ir izteikts. Saprātīgākie paši saprot, pārējiem palīdzu.;)

Vanesa15  Kādēļ nevar? Iepazīties jau var, bet te lielākā daļa ir virtuāli slimi, kas aizpeldējuši nerealitātē meklējot savu sapņu princesi un nekad nenovērtēs to, kas ir. Nekad neapstāsies.Vienmēr liksies, ka katra nākošā būs labāka, un tā līdz 90 gadiem, kamēr ficuks un pirksti sačervelēsies.

kuks10  Ups,kad par emocijām..oho nav pasaules centrs,bet Jūs esam paši sev.., un saviem mājniekiem..jaukus svētkus visiem!

008  Nu jā! Ieradumam liels spēks. Viens draugos pēta radurakstus, cits facebook liek precību sludinājumu.. Vēl kāds veic kārtējo ierakstu par brokastīs notiesāto a vēl kāds pārmeklē gribu.lv albūmus.

Nemaz nerunājot par tiem dīvaiņiem, kas sēž auto forumos, apspriež pavadiņas piesiešanas smalkumus vai dalās vēl kādās specifiskās vietnēs...

Un vēl daļiņa te oho, kuri neizmanto portālu tam paredzētajam mērķim! ;)

DanaL  Varbūt autore, tā vietā, lai mūs kauninātu, var mūs pamācīt, kāda tad ir tā labākā vieta, kur pavadīt savu brīvo laiku, vai padalīties savā, noteikti viedā un pareizā laika pavadīšanas pieredzē...
Pamāci mūs, īpaši tos, kuri dzīvo mazpilsētā, vai, pasarg Dies!, kaut kur meža vidū...

neko  Autorei: pašlaik cepu pīli priekš viesiem... labprāt izvilktos kur ārā un izvēdinātu galvu, tak pīli bez uzmanības atstāt nevaru. Atteikties ar nevar, jo apsolījos to izdarīt. Tā nu cepu pīli ... un sēžu te. Velns viņu zin cik tas labi vai slikti, bet ir tā kā ir.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu