Vai šodienas ikdienā vīrietim vajadzīga sieviete?

Vecuma grupā no 35-50...
Standarta variants,,Šķirtenis ,ir mantinieks un alimenti..Ir kur dzīvot un līdzekļi par ko dzīvot..
Automātiskā veļasmašina,mikroviļnu krāsns,lielveikalu kulinārijas,vļasprieks..

DanaL  scheriff, tavā uzskaitījumā ir tikai daži punkti, kur tiešām nepieciešama sieviete:)))). Jozolsen, akcentēdams, ka sieviete ir izmirstošs jēdziens, visticamāk grib pateikt, ka vīrietim pilnīgi pietiktu ar .... citu vīrieti. iepriecināsim viņu, pafilozofēsim...

Padomā, cik labi jūs saprastos(ļoooti atklātas sarunas, abiem saprotams humors), cik jums daudz kopīgu interešu (aliņš, hokejs,) A kā dušā tevi noberzīs!!!!... mmm.

Un pilnīga vienlīdzība gultā - šodien vīrietis Nr.1 iz...mīlēs vīrieti Nr.2, bet rīt otrādi... Skaisti, vai ne? Priekš kam vīrietim sieviete???

draboss  Geisha, pēc tava vecpuišu "sadzīves" apraksta, jādomā ka pati esi viriešu nīdēja, jeb tev saskarsme bijusi tikai ar sušķiem.

_Biezaa_oome  /ir gatawa preceet scheriff/
Zosleen, no seniem laikiem ir teikts, ka tu esi latentais gejs. Te arii atbilde uz tavu jautaajumu.

Cafe_Noir  ja, šerifs uzskaitīja arī man vajadzīgo vīrieti.
/apraudas/ tādi nu tie vīrieši ir - tie, kurus man nevajag, tadi ir zoslēns un viņiem riebjas sievietes vispārīgi un katra atsevišķā arī.
bet tādi kā šerifs - viņi jau ir aizņemti ar JAU lolojamo sievieti, kura lolo viņu.

un tā arī nesatiekas tie, kuriem būtu jāsatiekas, un nesatiekas, paldies Dievam, ar tādiem, no kuriem jābēg pa gabalu.

lauda  Geisha Tu gadijumaa neesi feministe? Jo tavs skribents saliidzinaaajumaa ar manu viedokli ir vairaak kaa stulba sunja burgs...

laimigaziema  Ideāli, scheriff, visu cieņu!

saimnieks3  Vienīgi slimam vīrietim nevajag sievieti.

Pvilks  Pagriežam jautājumu citādi, kāda iespēja šajā vecumā vīrietim atrast sievieti, kuru gribas mājās vest un vēl kopā dzīvot ? Sava vecuma, vairumā liekas parāk vecas, nedaudz jaunākas, ja nav atraitnes pašas pieradušas vienas dzīvot(ar visiem no tā izrietošiem ieradumiem), pavisam jaunam zaķim skaidrs ka vienmēr tempu līdzi neturēsi, tatad kamēr seksiņš interesē maini draudzenes un neļauj nevienai ieperināties savā dzīves telpā

ponytail_PA  Kāpēc ikdienā? Pie veiksmīgas vēlmju, vajadzību un apstākļu sakritības tas viss velk uz ilgstošiem svētkiem. Kuros pat sekss ietilpst. (saprotu, ka sliktu, pašpietiekamu sieviešu nomocītam večukam to varētu būt grūti saprast)

DanaL  Joz, ja nu tu man tagad velti visādus pieņēmumus un epitetus, tad es arī paturu tiesības izteikt savu viedokli par tevi, - jo tu vairāk mēģinu sevi eksponēt kā seksa gigantu, jo lielākas šaubas par to, vai sievieti tuvāk kā TV ekrānā vispār esi redzējis.

Nerons  vajag, un?!

marselis  14:04
bravo-,.......
domaju,ka jozolsen no tadas ari neatteiktos

pec komentariem var noprast,ka reti kura
varet atbilst scheriff aprakstitam!

Nerons  Ir visādas jozolsen...gan šeit gan ārpasaulē!
bet ne katram....:):)
Aiz loga 5diena!
Arī jums cienījamie un cienītās vēlu jaukas brīvdienas, nevis šeit atrašanos:)

Luusila  Noteikti nevajag. Vismaz jozīštipa vīriešparodijām nevajag. Tādi ne tikai nespēj godam tikt galā ar testosteronu, bet pat uzrakstīt to nevar iemācīties vairāku gadu garumā.
Taču par FENI- MISTISKO sievieti vispirms kārtīgi izsmējos, tad nolēmu nosūtīt joželim gaisa bučas. :))) Saņem! :DDD

Chris1986  sherifs aprakstīja divu milošu cilvēku sajūtas viņu attiecību sākumposmā. Un noteikti ne jau 40+. Nesaprotu, kāds tam visam sakars ar iepzīšanos interneta iepazīšanos portālos

limonija  Nav jau nemaz tas scheriff nekāds fantasts - kad atceros savu pirmo laulību...:) Apmēram tādā garā gāja gadus 15...Kāpēc beidzās - nu tas ir cits stāsts, ne publiski klačojams. Jaunībā tikai tā vajag, un ir, kam tas viss ir - arī mūsdienās. Bet ar svešu, nīgru onkulīti/tantīti - neies tās lietiņas tik jauki, lai kā arī šim/šai apkārt nedancotu...Cits starta laukums, tā sakot. Vienalga - ceriet un meklējiet! Katram pēc viņa ticības tiekot dots...:))))

Luusila  Torpediņ, mani sencīši tā mīlīgi kopā nodzīvoja,, kā sherif raksta, un vīra vecāki arī. Izskatās, ka mums arī būs lemts. Tam nav sakara ar gadiem. Vecumā mazāk čikājas, un gala beigās vairs nemaz TO nedara, bet joprojām viens otru mīl un ciena, jo mīlestība nav tikai pavērts klēpis un stāvošs čibriks, bet vēl kaut kas cits, kas vecajiem, uz jaunām meitām kārajiem perdeļiem ir svešs un nesaprotams lielums.

boogeyman  Es esmu ticies ar daudzām sievietēm, bet tur pat nav vērts ar viņām, pat ko iesākt, sievieti bērnu turēt nezinu-tas nav man. Nu varbūt man tik tā nav paveicies, bet nu ja sieviete 33 gados aiz sevis nejēdz kaut satīrīt-tad te nav ko. Un priekš vienas nakts var atrast ļoti ātri.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu