Vai šodienas ikdienā vīrietim vajadzīga sieviete?

Vecuma grupā no 35-50...
Standarta variants,,Šķirtenis ,ir mantinieks un alimenti..Ir kur dzīvot un līdzekļi par ko dzīvot..
Automātiskā veļasmašina,mikroviļnu krāsns,lielveikalu kulinārijas,vļasprieks..

LaskovijMerzavec  Tagad draugi organizē braucienu uz Sarkano jūru.
Visiem ir sievietes.
Viņas ir gan ikdienā, gan ceļojumos, gan atpūtā.

Viņi noteikti neuzdod jautājumu, priekš kam viņiem vajadzīgas sievietes.

Tas tā viela pārdomām, par ko ir vērts domāt vai ko vienkārsi var baudīt..

sieviete_dieviete_  Labi teikts seriffff:))Varam jau izlikties,ka mums neko nevajag,bet kā ir patiesībā?TO ZINAM TIKAI MĒS PAŠI.

remikss  Te domas varetu dalities! Pie musdienu automatizacijas,mehanizacijas un elektronikas,praktiski virietim nekas ipass nav jamak,piespied pogu un viss ir gatavs,nolietojies saplisis,noperc jaunu,nevajag macet sut lapit,pat ar saimnieciskajam ziepem siveret nevajag.Gribi seksu ludzu ir veikali kur var iegadaties sievieti,kura neatskiras pat no dzivas,ja nevelies tad trene rokas!!!! Bet ja vest dzives veidu ka dievs ir novelejis tad tas ir pavisam cits.

Neesmu_Alise  metafora par to, ko barojam..:)........ katrā cilvēkā mīt divi vilki – labais vilks, kurš atbild par labām domām, ticību, mīlestību, draudzību, par visu labo, un sliktais vilks, kas atbild par nenovīdību, skaudību, meliem un citām sliktām īpašībām............ uzvarēs tas, kuru tu vairāk barosi!...............tāpat ar vajadzībām........kuras būs primāras, tās arī baudīsi.......katram atšķirīgas, tāpēc bezjēdzīgi vispārināt......

mjamma  JOZI. Vnk notiek liela pāreja.Daudzi nevar pieņemt vel joprojām, ka patriarhāta nav. Ir dzimumu vienlīdzība. Un vīrietim ir jānonāk līdz savai dvēselei nevis jādarbojas pa apakšējām čakrām visu laiku.
Savukārt sievietei ir jāiemācās nekonkurēt ar vīrieti, bet jāsadarbojas. Protams,sievietes ir viedākas šaj ziņā. Tak ne jau paplešot kājas notiek sadarbība.
Un ko vīrieši....bāc....saceļas-ja tu man nedod, tad nafig vajadzīga.
Protams,ka sievietei jāpielāgojas un jāmeklē kompromiss, ja grib spēcīgu vīrieti. Jāmeklē līdzsvars starp sevi un vīrieša ego. Pieļauju, ka ar vīrieti, kurš pats nezin vai grib sievieti vai ne, nemaz negribēs sadarboties. Nemaz nesāks.
Šajos laikos,a vīriets spēj izrādīt savas jūtas, kau ir jāslavē. Ja vīrietis grib, viņš spēj gan mīlēt, gan just

neko  Sievieti man vajag katru dienu/ikdienā:) Pat netaisos apdomāt variantus kā būtu ja tā visa nebūtu.

Tas ko man nevajag ir mājkalpotāja/mājsaimniece/pavāre/apkopēja... tas patiešām nav vajadzīgs. Tu jau pats esi aprakstījis nevis sievieti bet "cilvēku -mājsaimniecības" piederumu.

mjamma: "Daudzi nevar pieņemt vel joprojām, ka patriarhāta nav. Ir dzimumu vienlīdzība."
Beidz nu te demagoģiju dzenāt... es tev tieši tā pat varētu atbildēt ka sievietēm grūti pieņemt faktu kotletes un zeķu mazgāšana vairs nekotējas kā vērtība un ar to būs krietni par maz, lai vīrietis sievieti būtu gatavs ielaist savā mājā:) Par laimi ir pietiekoši daudz sieviešu kas spēj piedāvāt ar ko vērtīgāku.

adamsone  Ēzelson, publiski demonstrēt skābo vīnogu sindromu nav labs tonis. Ja nevar dabūt to, ko grib, tad lepni izrieš krūti un sakās iztikšot...

orhidea  tāds līdzīgs teiciens...ja vajadzīgs piens nav jāpērk govs :)

mjamma  Jā, Neko, tīri saprotams. Ir sievietes, kuras spēj piedāvāt. Ir konkurence, protams, vienmēr bijusi:)) Ja sieviete būs ieinteresēta, viņa ceps to, ko gribēs vīrietis un mazgās tā kā grib vīrietis, vai ne?

solva  Ja veļasmašīna un mikroviļņu krāsns spēj aizstāt mīlas priekus, jūtas, kas ir jaukākas, par pogu spaidīšanu.....tad ko jautāt! Uz priekšu- dzīvo laimīgi ar bleķiem!

Emma45  Normāliem vajadzīga, gejiem nē.
Arī tiem, kuriem iepriekšējās attiecībās uzlikti lieli, kupli ragi, bail mēģināt vēlreiz.

tiu  Labi gan, ka reālajā dzīvē tādus vīriešus, kā Jozis, tā tuvāk pat nepazīstu.
un čigāniem ir labs pateiciens šai sakarā - Kaut tu lepns paliktu!
Jozis ar savu pārākuma apziņu un seksa giganta misiju nav pamanījis, ka ļaužu acīs ir smieklīgs palicis. Pat drusku žēl cilvēka. Visi apsmej, bet jams kā nesaprot, tā nesaprot.

suunuroze  Šāds jautājums izriet no paša jautātāja aizvēsturiskās ciniskās attieksmes pret sievietēm. Tikai un vienīgi. Kārtējo reizi to apstiprinot.

no_matter  "Ir dzimumu vienlīdzība" - kā gan vīrieša un sievietes savstarpējās attiecībās var būt dzimumu vienlīdzība? Māte Daba mums katram ir devusi savus uzdevumus un tiem pakārtotas spējas, īpašības, kuru rezultātā sieviete nav sieviete bez vīrieša un otrādi.

mjamma  Vienlīdzība attiecībās, vienlīdzība attieksmē pret seksu, pret pienākumiem vienam pret otru,ja ir solījums attiecībās. Sieviete=vīrietis=dvēsele. Dvēselē dzimumi izlīdzinàs. Abi pat piedalās radīšanā. Fizioloğija ir sīkums. Anatomija ir sīkums.

Pričom te kotletes. Primitīvisms vairs nav modē!

runcitis15  Dzīvoju viens seši mēneši!It kā ok ir dzīvoklis!Ietaupās nauda!Pats strādā un tērē kur vēlies!
Nav atbildība un rūpes par otru cilvēku!Baudi dzīvi ar pilnu krūti!
Nav bērni,ne alimenti!

Vucis  A tu pasūdzies!

runcitis15  Jā, ikdienā sieviete nav vajadzīga!Pats visu daru.Veļu mazgāju priekš tam ir veļas mašīna,gludinu!It kā nav problēmu ar mājas darbiem!Tikai maz tā laika kā uzņēmējam jādara tiešais darbs!

psychobitch  tāpēc jau jums nav sievietes, ka jums viņas nevajag, kāda mums problēma, ka jums nevajag, ir vīrieši, kuriem vajag un viņu ir vairāk...:P

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu