Nogaidīšana attiecību iesākumā...

Sanāca saruna ar kādu sievieti un nedaudz aizdomājos - sieviete sabijusies no straujas attiecību uzsākšanas....Ir taču bijušas situācijas, kad attiecības tiek sasteigtas startā un meitietis sabaidās no otra cilvēka aizrautības un dedzības...grib tā kā iepauzēt un uzliek veci uz tādas kā nesaprašanas...tipa jānogaida un nedrīkstot baisi uzbāzties, steidzināt utt...Ko kurš saprot ar šo jēdzienu "nogaidīt"? Tas ir tā, ka nelikties vecim vispār ne zinis par dāmu, vai tomēr atgādināt par sevi?

jozolsen  Nu,j nu ,ja...un dzimumaktiņš viereiz gadā..

candy555  Kam skriet uz randiņu ja visiem ir skaips kur var apskatīt un izrunāt visus interesējušos jautājumus un ja tu saproti ka tas vīrietis tev der tad ko vilkt garumā var iet uz randiņu...

kiss_me  Randiņš ir randiņš, nevis virtuāla tikšanās.
Ja sieviete gatava nogaidīt, lai gaida. Viņa nav tava dārza plūme.

VECA_PIEPE  Ko kurš saprot ar šo jēdzienu "nogaidīt"? (c)

Man domaak, ka ir forshi respekteet savu partneri un vinja veelmes, neatkariigi no attieciibu statusa vai arii saakuma/beigu posma.
Un nekas nevar buut labaaks, kaa cienot savu partneri, vinjam arii konkreeti uzjautaat: "Kaa man Tevi saprast luugumaa nogaidiit un nesasteigt?"
Ja partneri ir abpuseeji ieintereseeti attieciibas ar turpinaajumu,...tad nekaadu probleemu vinjiem nesagaadaa atklaati izrunaaties, lai pasargaatu attieciibas no nezinjas, neskaidriibaam un viltus. Veiksmi Tev!

rezira  Nogaidīt vai pagaidīt?Amizants jēdziens.Divdesmit pirmā gadsimta apgriezienos sauklis viens-pagaidīsi vai nogaidīsi Tu,rītu vai parītu būs cits vai cita.Nevajadzētu savu patikšanu un vēlmes virzīt vienā virzienā-gultā.Interesantas sarunas var turpināt vairākus gadus un,galvenais, neapnikt otram.

sandra111  nebiji pietiekami labs.dama doma, ka taktiskak to pateikt.

kurzemnieks52  Ja vīrietis pārāk ilgi un uzmanīgi sāks sievieti pierunāt,tad sieviete vēl sāks domāt,ka vīrietis neko citu neprot,kā tikai runāt.

Karmensita  Jozim grūti

DanaL  Kas ātri sākas, ātri beidzas.

mis_parkere  Tas nozīmē,ka viņa nav pārliecināta,vai Tu viņai patīc.Tad nu lēnā garā sazīmēs + un -,salīdzinās ar citiem.Un visdrīzāk pazudīs.Ja ir simpātijas,viss notiek raiti,ar smaidu uz lūpām,taureņiem vēderā,negulētām naktīm.Kā nu kuram izpaužas iemīlēšanās :D

vilx  Jokainas atbildes.

Vai tad nav skaidrs, ka nogaidīšana 99% gadījumu vajadzīga, lai šī sieviete sakārtotu kaut ko savā dzīvē - atšūtu veco, salīdzinātu ar kādu citu, vai vienkārši lai pārbaudītu vai nav kāds cits labāks variants.

jozolsen  Un tas dzimumaktiņš pēc gada,nekāds...Tikai laiks lieki iztērēts..
Labi ,ka ir paralēlās...,kuras prot un var..

AijaT  Ja meitietim puisietis tiešām patiktu, tad nekas par strauju nebūtu, bet ja cer uz labāku, par šo šaubās, tad stiepj gumiju.

neratni_stasti  Milzīga aizrautība man asociējas ar nepātrauktām īsziņām uz zvanīšanu, kad reāli nav pat ko pateikt. Tādos gadījumos man automātā pazūd interese pret šo vīrieti pat tad, ja viņš sākotnēji man patika. Tāda sajūta, ka viņam jāstrādā nav, savu hobiju nav un nav nekā cita, kam veltīt laiku :D Aizrautību var demonstrēt arī mazāk uzstājīgi, atstājot telpu sev.

BritjaLila  suns, tur arī ir tā jēga aplidošanai, ka neīstie atkrīt. Un labi vien ir, ka atkrīt, citādi atkristu jau pirmajos 3 gados un atkal būtu jāraud spilvenā ;D

illbeback  Ļoti vispārināts jautājums. Katram sava izpratne ir par ātrumu lēnumu utt. Ja vispārināti tad vajadzētu noskaidrot vai meitene pēc noklusējuma ir ātra. Ja nav tad ir jēga gaidīt, bet ja ir ātra tad viņai vai nu kāds ir pie horizonta vai arī vienkārši satikās nesaderoši personāži.

Deisa  Mandomāt to tieši dāmai arī vajag pajautāt - nelikties vecim vispār ne zinis par dāmu, vai tomēr atgādināt par sevi? Man personīgi šķiet, ka tādi teksti par nesasteigšanu ir tad, ja pirmais iespaids nav bijis tas labākais un dāmai tas čalis ne īpaši. Un ja tiešām tā, tad laikam jau kļūda ir bijusi - demonstrējot to aizrautību. Kļūda gan nosacīti - ja jau viens straujš, bet dāma bremzē, nu kas gan tur ar laiku sanāks? Labāk lūkot pēc kā sev piemērotāka abiem. Kamēr nekas nav sācies, labāk arī nesākt, lai pēc tam viens otram uz nerviem nekristu.

Ananda_A  Ja parunā ar cilvēkiem, kas kopā gadu desmitiem, ļoti daudzi saka, ka pirmais iespaids ir bijis nekāds, bet ar laiku tā patiesi viens otru novērtē. Tas der ilgtermiņa attiecībām.

Taču, ja mērķis ir dzimumaktiņš un jo ātrāk, jo labāk...tad gan, ko tur gaidīt! Ja šī nav gatava tūlīt, neatejot no kases, mesties pēļos, atliek bez liekām pārdomām mesties pie nākamās(tā daži šejienieši izprot dzīves baudīšanu), kura ir pielaidīgāka, kura grib, prot un var! Tā šeit sludina daži PA eksperti.

Katram brīva izvēle, klausīties savā sirdī, PA ekspertos vai dzimumdziņā, kurai te daži klanās kā dievam.:DDD
Var uzdot sev jautājumu; Kas ir konkrēti mans dievs? Vienam tā ir dzimumdziņa, citam partneris, vēl kādam kaķis, otram suns, trešajam darbs, ceturtajam nauda...tad tam arī katrs kalpo!:DDD

NARINJA  ...ai, nu ko āksties...jebkuram-vai tas ir vīrelis, vai sievulis- ir 2 starta kritēriji, patīk vai nepatīk, citu nafff...viņa vienkārši kārtējo reizi negrib būt par palagdūju kādam, varbūt aptaustās riņķī-ja nu labāks gadās...varbūt esi rezervistos, dažādi var būt....bet to ,ka neesi Nr 1, tas ir neizbēgami,WOTT!!:D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu