Nogaidīšana attiecību iesākumā...

Sanāca saruna ar kādu sievieti un nedaudz aizdomājos - sieviete sabijusies no straujas attiecību uzsākšanas....Ir taču bijušas situācijas, kad attiecības tiek sasteigtas startā un meitietis sabaidās no otra cilvēka aizrautības un dedzības...grib tā kā iepauzēt un uzliek veci uz tādas kā nesaprašanas...tipa jānogaida un nedrīkstot baisi uzbāzties, steidzināt utt...Ko kurš saprot ar šo jēdzienu "nogaidīt"? Tas ir tā, ka nelikties vecim vispār ne zinis par dāmu, vai tomēr atgādināt par sevi?

luiss  "Šajā straujajā laikā pusgada aplidošana šķiet kaut kas tāls no īstenības. Un atļaušos piebilst, ka lielākā daļa sieviešu, ja viņām vīrietis šķiet simpātisks, tikai jutīsies glaimotas, ja vīrietis turpinās savu aizrautību un dedzību arī pēc kaut kādiem tekstiem - estānevaru, paņems aiz matiem, ievilks savā alā un sirsnīgi izmīlēs. Pati pēc tam sapņainām acīm pakaļ staigās". (c)
Ja ? Nu ja tā gribas straujumu un lai paņem aiz matiem, utt, tad maybe uz Ķelni vajag aizlaist, kad drīz tur būs karnevāls?? Bet labāk tomēr nevajag.

IngaGuna  pacietība visās lietās ir zelta vērtē

MEITENITE  Ko kurš saprot ar šo jēdzienu "nogaidīt"? (c)

Ko autors saprot ar veelmi nogaidit? Ja pec nedelas jau gribi vinas dzivoklii ievakties, tad nav brinums, ka sieviete sabremzeejas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu