"Un kur tad tava bilde?"

Vīrieši nezin, kur sievietēm ir bildes, it sevišķi tie, kuri jau ir ar mieru braukt 100km un izmaksāt kafijas krūzīti un tad, kad sieviete uzprasa, lai atsūta vīrietis savu bildi, uzrodas pretjautājums:un kur tad tava bilde? Varbūt paanalizēsim šo jautājumu, kuram šķiet netiek pāri daudzi, lai satiktos un... Lielais šķērslis, kas būtu jāpārvar ir: kuram pirmajam ir jāsūta bilde, tas, kurš uzrunā un izdara piedāvājumu satikties, vai tai, kura tiek uzrunāta, lai tas to apskata un izvērtē?

av2  diemzzeel , ja papplaapaaju ar kaadu sievieti, bez bildes te, tad, kaa likums, vinnaa izraadaas ne no taam smukaakajaam. Sagadiissanaas? Varbuut....

jokapec  Mani nupat viens uz pastaigu aicināja, kad ieminējos, ka vispirms vēlētos redzēt aicinātāja foto sākās psihošana :D Šamējais pastaigā arī, laikam, taisījās būt neredzams ;)

Chris1986  jokapec , a kas tur tik īpašs? Es ari vienmēr uz aklajiem randiņiem eju ar šapku-neviģimku

RSQuattro  Vuci - normālam vīrietim un sievietei, kuriem nav ko slēpt, jau profilā ir bilde.

runcitis15  Ja cilvēks vēlas iepazīties ir fotogrāfija!

jokapec  Chris, es netērēju laiku aklajiem randiņiem. Ir saturīgākas laika pavadīšanas iespējas.

jokapec  Un vēl, nez kāpēc, daudziem vīriešiem šķiet, ka pusplika bilde pludmalē ir "lielisks" veids kā atstāt graujošu pirmo iespaidu.
Drīzāk gan atstāj bezgaumīgu iespaidu...

Tessa  bildes butu vajadziigas tiem,kuri velas kko izveidot.
bilzhu nav tiem,kuriem tas nav aktuali. vot ij viss stasts.

Lele  Es neprasu bildi, man taa nav vajadziigi...man peec viiriesha tekstiem ir skaidrs, ka pa fruktu.

vermuts36  psychobitch , kur tad Tava bild?
Moška mans ideāls...., bet..... :D

mis_parkere  Tie bezbildnieki tik der,lai darba dienu īsinātu.Precēti vai aizņemti.Viņiem nekas nopietns nav prātā,kā tik pusdienas laikā ar kādu svešu sievieti satikties.Vakarā pēc darba skrien pie ģimenes ar lepnumu sirdī,ka ja kas,vēl kādu zaķi var nocopēt.

madaa  Man patīk vīrieši, kuri paši piedāvā bildi atsūtīt vai pievieno vēstulei, kad uzrunā. Tāda kā cieņa rodas. Es saprotu, ka varbūt kāds nevar atļauties šeit publiskot savu personību, bet, tad vai nu uzrunā sev līdzvērtīgu - bezbilžnieku, vai kaut kā risini savādāk. Mani gan visvairāk tracina miedzošās acs sūtītāji, vienalga ar bildi vai bez.

AijaT  Kā gan citādi!
Suņu un dažādu spoku bildes liek tie, kuriem gribas kādu nobaidīt.
Un piektdienas vakaros kautri savu bilžuku iestutē tās, kurām kauns atzīties, ka izsalkums tomēr stiprāks par pašpietiekamību.

Araabs  es kā Oho ilgdzīvotājs autoritatīvi apgalvoju!! Ja sievietei nav bildes,jebšu negrib rādīt,tad uz tikšanos braukt nav vērts.Gaidi resnu briesmekli savas omes vecumā.Nu vēl ja precēta.Bet tikai ja to pasaka laicīgi.

harmonija  Foto neparāda patieso izskatu,bet priekšstatu par tēlu kopumā gan dod.Ja cilvēks šeit reāli vēlas iepazīties,tad tas tikai būtu korekti un pieklājīgi,ka sarakstes laikā foto tiek kaut vai personīgi atsūtīts,ja nav drosme ielikt profilā.Ja kāds atsakās parādīt savu foto,tad taisnošanās ar to,ka ir prominence,datorā nav foto utt.ir baltiem diegiem šūta.Lielai daļai šī portāla vīriešiem ļoti smagi ieklibo pašnovērtējums.Tad aizsedzas ar lauvu,tīģeru,privātdetektīvu,mikimaušu un citiem foto:)

Chris1986  Nu, katra konkurējošā firma meklē savu nišu biznesā. Un oho to ir atradusi kautrīgo un laulības pārkāpēju pasaulē. Aiz to ir bezmaz vai vienīgais iepazīšanās portāls Latvijā, kas ļauj tusēt bez savas bildes.

White`n`Naughty  Tak šeit pat ja atsūta bildi, tad ticamība ka cilvēks būs līdzīgs bildē esošajam ir stipri zema. Rakursi būs piemeklēti, apgaismojums piestellēts un vispār tā būs labākā cilvēka bilde desmit gadu laikā un vismaz desmit gadi veca arī :D

illbeback  Ja tiek runāts randiņš uz aklo tad uz aklo, bet ja tomēr pēkšņi vienam savajagas bildi, tad pirms prasīt to otām vajag sūtīt savējo.

limonija  Kāpēc "manai bildei" tik maz raksta? Laikam baidās no konkurences:D:D:D Dikti nopietni uztver to manējo metāla vīrieti - viens pat aizrādīja, ka šams(no metāla) esot precējies:D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu