"Un kur tad tava bilde?"

Vīrieši nezin, kur sievietēm ir bildes, it sevišķi tie, kuri jau ir ar mieru braukt 100km un izmaksāt kafijas krūzīti un tad, kad sieviete uzprasa, lai atsūta vīrietis savu bildi, uzrodas pretjautājums:un kur tad tava bilde? Varbūt paanalizēsim šo jautājumu, kuram šķiet netiek pāri daudzi, lai satiktos un... Lielais šķērslis, kas būtu jāpārvar ir: kuram pirmajam ir jāsūta bilde, tas, kurš uzrunā un izdara piedāvājumu satikties, vai tai, kura tiek uzrunāta, lai tas to apskata un izvērtē?

ko_nu_vairs  Pavērojot sievietes ielās, lielveikalos, redzu, ka reti kura ir resna, bet palasot OHO vīriešu teikto rodas iespaids, ka esam uz citas planētas, jo visas resnas.

PoisonedKiss  Nu nezinu! Es par piekrishanu nesuudzos!

velies  Ja reāls un sakarīgs sarunu biedrs, kurš vēlas turpināt iepazīšanos arī klātienē, tad turpinās adekvāti atbildēt uz uzdotajiem jautājumiem, neatkarībā no dzimuma. Tas pats attiecās arī uz foto nosūtīšanu.....ja viena puse pajautās vai palūgs, tad otra puse nosūtīs! Ja tomēr nevēlēsies nosūtīt vai mēģinās kā izlocīties vai aizbildināties, kur Tava bilde, Tev pirmajam jāsūta utt......ir vērts aizdomāties, ka šī komunikācija noris ar nelīdzvērtīgu partneri. Pēc pieredzes, nav vērts turpināt šo komunikāciju, lieka laika izšķiešana, mēģinot izdabāt kāda EGO! :) Garantēta lejupslīde, nākotnē!

IngaGuna  bilde vajadzīga, lai randiņā satiktos ar pareizo cilvēku/

Labrador  Sievietei,kura buus ievietojusu savu pludmales pikanto foto,buus vairaak uzmaniibas un veestulju.Un truli,bet tas pats,ja viirietis nofotografejies uz luksusauto fona.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu