Iepazīšanās meklējumi nonstopā

Jautājums sievietēm - vai jūs, dāmas, gribētu būt attiecībās ar vīrieti, kurš nepārtraukti atrodams vairākos iepazīšanās portālos ar labi izstrādātu anketu, kurā smalki norādīts, ko un kāpēc kungs meklē(kaut pašam jau attiecības nez cik gadus)? Tas nav aizliegts ar likumu - morāli lasīt te nevienam nevēlos, bet interesē tieši sieviešu viedoklis - jums tas šķiet pieņemami? Starp citu, runa nav par precētajiem draiskuļiem, tas ir cits stāsts - runa ir par brīvajiem ērgļiem, kas nevar vien pārtraukt gaidīt - ja nu pēkšņi pati Kardašjana vai Parisa Hiltone uzraksta?:D Vai tā ir/nav sava veida atkarība?

VECA_PIEPE  Ja godiigi, tad man ir pilniigs pofigs uz to kaa tie briivie eerglji lidinaas, no kurienes uz kurieni paarlido, kur saligzdo un cik ligzdaas peec skaita vinju maatiites perina,...jo, ja ne mans eerglis, tad taksh, lai lido briivs un, lai vinjam lidojums veiksmiigs!

Postremo  a kaada vaina paplaapaat ar citaam??? Patiessaam, kas no ta mainaas maajas tev????
Ir jaabuut riktiigi galvaa slimai, lai speetu pat teoretiski iedomaaties, ka viirietim , nu par cik ir attieciibas, neintresees parunaaties ar citaam. Vispaar nekad neesmu sapratis attieciibas, kad tiek nogriezts skaabeklis paareejai pasaulei tikai taapeec, kad nu, redz, ir attieciibas.
Tas tikai noziimee, uzturi sevi liimenii, lai tas viirietis ir paarliecinaats, ka esi visss..visss forssaakaa.

irbej  Kā iepazīt īsto meiteni , neiepazīstoties "non- stopā"?

ponytail_PA  Ja nonstopā ir kādā saitā, nonstopā flirtē, nonstopā ēd... Nu, tas var liecināt par kaut kādiem rakstura vai fizioloģijas noteiktiem pārspīlējumiem cilvēka dabā. Lūk, ja cilvēks nonstopā melo - un melo visiem, arī pats sev, tad ir jāsāk satrauktiea. Pareizāk sakot, jāsāk skaidri saredzēt bilde bez šī cilvēka. Bet ne iepazīšanās, ne ziņu, pat ne porno saiti tur nav vainīgi.

neaizstajama  TĀ IR ATKARĪBA,KA TĀ JAUNĀ BŪS LABĀKA,LIELĀKA DRAISKULE,UTT

ponytail_PA  Un vēl. Krietni bīstamāka parādība man šķiet abu dzimumu ļautiņu nepieciešamība kādā portālā izveidot 3 un vairāk profilus, un tad pašam (pašai) ar sevi sarunāties, strīdēties. Lūk, ja gadās ar tādu eksemplāru sastapties, kļūstu ļooooti piesardzīga.

vilks28  limonija,tev viennozīmīgi ir jāpievienojas baptistu sektai,tu radīsi tur gandarijumu savai dvēselei nu tādai baltai ,tīrai ,šķīstai un pareizai un varēsi celt tikumību kalna galā. Nu ja nesanāk ar tiem baptistiem ,tad vismaz dibini kādu tikumības policiju. Es nesatraucos ne par ko, es pieļauju lasot tekstus,ka tā tas varētu būt ,bet protams ,ka arī kļūdos.

adamsone  Brīvs cilvēks brīvā valstī var izvēlēties, brīvam cilvēkam sirCapziņas kompromiss ir viņa paša ziņā.
Ir dažādi virtuālo atkarību, veidi, kaitīgo atkarību.;) Vieni tirgo akcijas ( un neko neietirgo), citi čato, spēlē spēles, sekso. Citi nebeidzami meklē jaunas iepazīšanās un nekad neapstāsies, jo pats meklēšanas process ir kaifu radošs, adrenalīns, pats jūtas varonis, aizvien jaunas un jaunas sievietes, dzīve kūsā, laiks iet...Viss notiek. Viņuprāt. Tam, ka ir sieviete, nav nozīmes.
Katras izvēle - būt kopā ar atkarīgo vai nebūt. Ja saprot, ka viņš ir atkarīgais. Runa nav par planckiņām tipa rašelīte, kuras murgo par austrumu pasaku cienīgām attiecībām, bet ir spiestas samierināties, ar to, kas nu ir. Jo citādi nav nekas.
Neizslēdzu iespēju, ka es varētu iekrist. Neinformētības pēc. Bet kā kļūtu skaidrs, ka šis turpina, beigas iestātos momentā. Nekādu kopīgu vēstuļu lasīšanu, tas ir perversi.

VECA_PIEPE  Limonija, jo vairaak iepaziistu Tevi ohujinja publiskajaa telpaa, jo ar vien biezjaak un strauji kaapinaajumaa esi paartapusi par taadu kaa klacju tantiiti, kura uzstaajiigi spredikjo par to cik zalja zaale ir bijusi vinjas jauniibaa un cik neizteiksmiigi peleeki sakaltusi taa nu ir shodienaa.
Teikshu atklaati: smiekliigi lasiit moralizeejosha ohujinja tantuka sevis saliidzinaashanu slavinaajumaa ar citiem shii pasha ohujinja lietotaajiem un shuumes par vinju amoraalo staaju interneta videe.
Vecums neatnaak viens: tikai to es varu pateikt, sho spredikjoshanu izlasot.

IngaGuna  cilvēks ir laimīgs meklējumos-MarcoPolo. Katram savs liktenis.

riks086  Par laimi, man neviena no Kardašjanām neraksta.... tā man būtu morāla trauma.

Ananda_A  riks! :DDD

Par tēmu! Tas viss aiz garlaicības! Tā rīkojas tie, kas ir kā tukša čaula bez satura. Meklē paši nezina ko.
Tāpēc es saku, ka pusmūžā kopā dzīvot jēga ir vienīgi tad, ja ir kopīgas intereses, ja kopīgu virza kādu projektu, ceļo, līdzīga domāšana, līdzīgi hobiji, brīvā laika pavadīšanas veidi utt.

kleooo  Es šos atkarības apsēstos saucu par "tauriņiem", kam patīk vienkārši lidināties no zieda uz ziedu - apnīk vienā vietā, ceļo pie citas, un katrreiz ir jauns pārdzīvojums un kārtējais piedzīvojums. Pazīstu vienu šādu konkrētu kadru. Visnepatīkamākais ir tas, ka visām sievietēm, pie kurām ir mitinājies, ir palicis parādā naudu. Un "nocopējis" viņas tik tiešām iepazīšanās portālos.

Eurika  Tā ir atkarība...ilūzija,dzīvošana sapņos...nepārtraukta kā labāka meklēšana ! Ja viņam jau ir atiecības (bet viņš varbūt tās neuzskata par atiecībām.tā varbūt domā tikai tā sieviete) tad tā sieviete viņam ir pagaidu variants...kamēr atradīs ko labāku !!!
tie kas saitos sēž gadiem NAV uztverami nopietni. vismaz kā vīrieši ģimenes veidošanai !

Labrador  Pretjautaajums sievieteem-vai ir daudz taadas preceetas gjimenes sievietes,kuras buutu apmierinaatas ar partneri un vinja ienaakumiem!?Diemzheel arii vairums preceeto sievieshu atrodas kvalitatiivaaka partnera mekleejumos.Ko dara preceetaas biroju darbinieces darba laikaa,kad kaads briivaaks briidis!?Protams,ka chato un kokjetee.

velies  Tas jau būtu normāli, ja cilvēks dzīvs un sevi vēl nav paspējis norakstīt. Man arī CV izmētāts pa visu pasauli, ja kādam ir interese, tad piesakās, savukārt es vai mūsu ģimene(ja tāda ir) izvērtējam vai man/mums tas derēs!
Neviens nav būrī iespundēts, izņemot dažus recidīvistus!
Attiecības.....jau ir pavisam kas cits. Vai Tu spēj būt līdzvērtīgs partneris un pieņemt cilvēku kāds ir, vai vienkārši satin makšķeres un atrod sev piemērotu, nevis mēģini iznīcināt jau esošo partneri!!! Nepatīk.....Tin makšķeri...nevis čakarē dzīvi sev un apkārtējiem!!!

Deisa  Nu, ja pati esmu brīva žubīte un gribās vīriešgabalu, kas gan sasmīdina, gan aizrauj, gan ir labas formas, tad varētu arī būt ka, kniebienam tīri derīgs. Kāda vairs tad nozīme kur viņš, kā viņš? Lai labi izkniebj un dzīvo laimīgs. :D Taču attiecības - kāpēc ar tādu attiecībās jāielaižas? Tāds ir kniebienam ne jau precēšanai.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu