Iepazīšanās meklējumi nonstopā

Jautājums sievietēm - vai jūs, dāmas, gribētu būt attiecībās ar vīrieti, kurš nepārtraukti atrodams vairākos iepazīšanās portālos ar labi izstrādātu anketu, kurā smalki norādīts, ko un kāpēc kungs meklē(kaut pašam jau attiecības nez cik gadus)? Tas nav aizliegts ar likumu - morāli lasīt te nevienam nevēlos, bet interesē tieši sieviešu viedoklis - jums tas šķiet pieņemami? Starp citu, runa nav par precētajiem draiskuļiem, tas ir cits stāsts - runa ir par brīvajiem ērgļiem, kas nevar vien pārtraukt gaidīt - ja nu pēkšņi pati Kardašjana vai Parisa Hiltone uzraksta?:D Vai tā ir/nav sava veida atkarība?

Labrador  Veel jautaajiens sievieteem,kaapeec vairums peec 30 veelas vienalga kaada veida attieciibas,galvenais,lai tikai partneris buutu preceejies.Ja zinams,ka vinjam gjimene.Ar kaadu noluuku tad taas attieciibas tiek uzsaaktas? Un protams,agri vai veelu,saakas dramatiskas sceenas!

velies  Indivīdi aiz nepilnvērtīgas komunikācijas, izdabājot savam EGO.....veido ilūzijas, projekcijas whatever....lai sevi mierinātu un vēlāk meklētu attaisnojumus savai nepilnvērtīgajai darbībai vai bezdarbībai!!!! Nevēlies abpusēji pilnvērtīgas un kvalitatīvas attiecības, tad tin makšķeres un meklē sev piemērotu partneri, kas izdabās Tava EGO prasībām! Viss vienkārši....:)
T...iem/ām...kuriem/..ām ir līdzvērtīgas partnerattiecības, nevienu nemeklē un nevienu nebaidās zaudēt, lai kas arī nebūtu kur rakstīts.....cepjās jau tikai nelīdzvērtīgie pa dzīvi, kas nevēlās pilnveidot attiecības un gaida, ka viss tiks pienests uz paplātes!!!

velies  Kam piemīt greizsirdība? Mazvērtības pārmāktajiem vai tiem, kas citus vērtē pēc savas samaitātības pakāpes!!! :)

krisculits  Ja cilveks blakus un vel meklejas,tad jau droska nav istais cilveks blakus

Eurika  Nevar būt nopietnās atiecībās ar vīrieti kurš to nevēlas. un aprakstītais nepartrauktais meklētājs....meklē...tāda ir viņa funkcija ! viņš nevēlas atiecības...

Poteriks  zināma nostaļģija pret šo portālu...tas tāds rituāls sava veida
mūžīgais jautājums, vai kaut kādu saturu, kas kādā laika brīdī saradīts un to raksturo, būtu jādzēš? jo tā jau nevar to padarīt nebijuu..tā ka lai jau tas tēls turpina dzīvoties tajos portālos, ja jau reiz sācis...ja portāls tik ilgi nodzīvos, vecumdienās būs interesanti palasīt..:)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu