Pareiza un nepareiza iepazīšanās

Te dienās redzēju Kuģa lekciju par pareizas iepazīšanās posmiem, kuriem sievietei jāvada vīrietis cauri, līdz nonāk pie sexsa tikai pēc 6 mēnešiem. Jūs varētu kko tādu?
A ja sieviete iedod seksu ātrāk, tad vīrietim neinteresē pat viņas vārds (tipa, "tā tur, nu no Cēsīm, latviete, laikam"), nerunājot par vēl ko. Nu, tas tā - par šēit bieži cilāto jautājumu, kurā randiņā jābūt seksam - 1., 2 vai trešā? :)

Rashela  Nu ja attiecības sāk bez mērķa būt kopā kā pāris un vnk ir draugi, šad tad pavada kopā laiku, paralēli tiekas ar citiem - iespējams var arī tos 6 mēnešus... Bet nu es savām draudzenēm iesaku nogaidīt vismaz 5 kārtīgus randiņus...un jā - noteikti biči kaprīzēties...un pārgulēt tikai tad, ja redz kaut kādu perspektīvu attiecībām. Ar vēsu prātu...ar "racionālās mīlestības" perspektīvu. Jo nu ir tur sava taisnība, vīrietis atstāj savu "nospiedumu" sievietē pēc sexa... Priekš kam pārgulēt ar kādu, kurš nav gatavs uzņemties atbildību un veidot attiecības?!

Eurika  100 % PIEKRĪTU Fargo komentāram !

walmets  Fargo, ko darīt, ja pēc kāzām seks ir galīgi garām un nesaderīgs partneriem? Šķirties??? Vai dzīvot kopā un šļūkt pa kreisi, lai apmierinātu savas iekāres, ko nevar izdarīt ar laulāto???
Kā noteikt vai tas ir tavs auto auto, ar to neizbrauc???
Kaķis maisā, tā tas viss saucās, reizēm var paveikties!

likky666  Viss atkarīg no sajūtām, vēlmēm un iespējām. Nevajag sekot klišejām -kad vajag vai nevajg.

Labrador  Veel neesmu satapis nevienu latvieshu sievieti,kura neapgalvotu,ka sekss vinjai bijis tikai peec kaazaam un tikai ar viiru,kursh diemzheel...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu