Pareiza un nepareiza iepazīšanās

Te dienās redzēju Kuģa lekciju par pareizas iepazīšanās posmiem, kuriem sievietei jāvada vīrietis cauri, līdz nonāk pie sexsa tikai pēc 6 mēnešiem. Jūs varētu kko tādu?
A ja sieviete iedod seksu ātrāk, tad vīrietim neinteresē pat viņas vārds (tipa, "tā tur, nu no Cēsīm, latviete, laikam"), nerunājot par vēl ko. Nu, tas tā - par šēit bieži cilāto jautājumu, kurā randiņā jābūt seksam - 1., 2 vai trešā? :)

AivarsN  Lai šos smalkumus izprastu,ir nopietni jāpalasa dažādu autoru darbus,jānoklausās kāda lekcija. Pieraduši tagad visu pa ātro un uzreiz. Datoru ar visām tā piedāvātajām iespējām taču neapgūst vienā dienā. Bet attiecības ir vēl kas nesalīdzināmi sarežģītāks. Var jau vadīties tikai pēc instinktiem,kā pagadās,bet var arī ilgi un patiešàm laimīgi. Žēl,ka nevienā skolā nemāca dzīvot,bet gan tikai strādāt,lai pelnītu. Varbūt tieši tāpēc esam šeit tik kuplā skaitā.

neko  Pretpoli.. pavisam noteikti - savs dzimums mani neinteresē. Bet ja par raksturu un uzskatiem, tad jo līdzīgāk jo labāk.
Pa dzīvi vienā virzienā jāskatās vai arī nav pa ceļam.

vilx  Pusgads ir pietiekoši liels laiks, pa kuru var neapgriezeniski pierast pie daudzām lietām. Viņa - uzvesties kā sterva, viņš - dročīt pie datora. Ģimenes laime garantēta.

neko  Bet ja par došanu .. tad dot pabalstus un līdzjūtības dāvanas dzīves apdalītajiem.

MrJones  Aga...sievietes jau pirmaas neiztur. Pat meenesi nevar iztureet, kur nu veel 6 meen. ..?! :)))

MEITENITE  Kas ir tas Kugis, nekad par tadu neesmu dzirdejusi.

LaskovijMerzavec  Tiešām jau pēc pusgada jābūt seksim? Es domāju, ka pusgadu tikai sarakste, tad bilde, tad tiksanās pēc gada. A te uzreiz tā seksis pēc sešiem mēnešiem ....

fargo  sievietēm vispār nevajadzētu piekrist gadījuma sakariem. un tie varbūt ne tikai seši mēneši, bet visi 12 un ja vajag, tad vairāk.
tas tiek saukts par saderināšanās laiku. tas ir arī seksuālās atturības laiks. pēc kāzām, tad arī seskam - lūdzu.
tas ir tā, kā tam būt vajadzētu. tas ir tas, ko iepriekšējās, psrs, un otrās LR paaudzes saviem bērniem nav mācījušas vai mācījušas pavisam nepietiekami. par ko pērienu pelnījušas pamatīgi, bet vecumdienas savu tiesu soda paņems.

AAA6  Poteriks viedoklis, ir precīzs., Izrāva vārdus no mutes

makinlijs72  sexu nedod,to dara ,bet ja nedara,tad ko tur veel dariit?

planerdelta  Arī labprāt dotos kāda lekcijā uz kruīza lainera (kuģa).

uusins  Nav "pareizi" vai "nepareizi". Katram ir savs - "vienam patīk māte, otram meita, citam - meitene bez kleitas..."

Vaukskis  Protams, pagaidīt tāpat 6 mēnešus un arī ilgāk es varētu, ja vien zinātu, ka vispār sekss starp mums abiem kaut kad notiks, bet, ja tajā laikā otrā pusīte uzvestos riebīgi jo riebīgi, tad gan censtos no viņas pēc iespējas diplomātiskāk "atkratīties", jo es negribu sev tādu sievieti, kura potenciāli arī man vēl taisītu problēmas. Es arī piekrītu, ka pēc seksa-vismaz līdz nākamajai iespējai- nav vairs īpaši būtiski, kā viņu sauca, no kurienes, galvenais, ka bija labi un viss labi beidzies.

psychobitch  ka tik ne arī 6 mēn. gaidīt, ko var dabūt 5 min. - idioti... :D

janisb  Attiecības dalās 2vās fāzēs
1)ieinteresēt
2)noturēt interesi
Bet joks ir tāds, ka bez sekša 6 mēnešus noturēt interesi ir daudz grūtāk un laikietilpīgāk nekā ar seksi...

MrJones  psychobitch, peec 6meen -5min sex ar riekstu eksploziju 3m radiusaa...vot I viss zeksis..:)) don´t worry be happy

psychobitch  autors šķiet lekcijas laikā ir pamodies, kad izdzirdējis vārdu sekss, pārējais viss ir gājis gar ausīm, vispār nespēdams sev atbildēt uz jautājumu, ko es šeit daru un kur mani atkal kājas ir atnesušas, jo paurītis ir jau visus sešus mēnešus pieradināts pie komandām sēdēt, gulties, stāvus.. uz ko tik norūpējušies un izmisuši vīrieši nav gatavi, gatavojoties satikties ar sekss, ne ar pašu sievieti...

Hustler_  6 mēneši līdz seksam? Kaut kā baigi ātri. Es te no Oho sarakstos ar vienu dāmīti jau gadus 2-3,bet līdz pirmajam randiņam pat neesam tikuši. :D

limonija  "Bet joks ir tāds, ka bez sekša 6 mēnešus noturēt interesi ir daudz grūtāk un laikietilpīgāk nekā ar seksi.."(c)
Bet ir vēl viens joks - ja uzraksta pirmajā vēstulē prosto - seksu gribi?- interese nemaz nerodas par šitentādu subjektu:D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu