neracionāls jautājums!

Vai to var raksturot kā gļēvuma izpausmi ja es atzīstu visu to kas man ir un to ko es varu, nevis par sava prāta un spēka piepūles likumsakarīgu rezultātu, bet gan Dieva žēlastību?

Deavids  Tev atbilde nepatiks, bet nu pats pajautāji....

Tu slēpjoties aiz tā ka Dievs vada tavu dzīvi, noņem savu atbildību par savu dzīvi no sevis un uzliec to Dievam.

Ļoti ērta pozīcija lai savā dzīvē nekas nebūtu jāmaina un jādara pašam.

Ja vēlies bēgt no atbildības, tad bēdz, bet gan tev dzīve tādā veidā dzīvojot piespēlēs tik daudz ciešanas, ka dzīve tev liks pašam uzņemties atbildību par sevi un savu dzīvi.

_Krasula_  Jurks, ne tikai. Arī starp vari, nevari un cik daudz vari. Esi vienmēr vadāms jeb var vadīt arī pats. Kaut ko dod vai tikai ņem. Peldi pa straumi, tai pretī jeb stāvi uz vietas.

PoisonedKiss  Āmen!

Ananda_A  Ja saprot, ka dievs nav vecītis uz mākoņa maliņas, bet tādi principi kā Mīlestība, Patiesība, Dzīvība, Mūžība, tad protams, lietojot savā dzīvē šos principus, sasniedzam noteiktus rezultātus.

Cilvēka izvēle, lietot savu dievišķību vai noliegt to. Ja visu dara pretēji šiem principiem, rezultāti ir citi.

Manuprāt dieva žēlastība ir dzīvība mūsos pat tad, ja cilvēks dzīvo ne vien pēc šiem principiem, bet galīgi šķērsām, un gūst ciešanu pieredzi.

Ananda_A  Jā! Oho publikai žēlastība ļoti noderētu, lai aizskalotu ciešanu, vilšanos, neuzticēšanās pieredzi. Šejienieši lielākā daļa ir izlaisti kā caur gaļas mašīnu, malti un pārmalti.

Savākt sevi kopā jaunai dzīvei bez dieva žēlastības un paļāvības uz to, ir neiespējams variants.

Ananda_A  daimond, Bībele ir rakstīta līdzībās. Ja pieņem, ka Kristus miesa ir Patiesība(dievišķs princips) un Kristus asinis ir Mīlestība(dievišķs princips), tad nekāda kanibālisma nav, jo Kristus nav persona, bet apziņas stāvoklis, kuru sasniedza un demonstrēja Jēzus.

Ja cilvēkā ir daudz agresijas, tad viņš manis teikto nesapratīs, jo kanibālisms viņam ir tuvāks un saprotamāks.

daimond  AnandA! Tātad atliek tikai pieņemt pieņēmumu, ka kāda cilvēka miesa ir patiesība un, ka viņa asinis ir mīlestība, un tad var štopēt iekšā cilvēku miesu, uzdzerot viņu asinis, cik tik lien iekšā!? Es domāju, ka tava miesa un asinis arī ir patiesība un mīlestība, bet ja kāds sāks Tevi ēst, es tomēr nepieņemšu šī kanibāla pieņēmumus- tas nav tas, ko domā un redzi... Tāpēc jau cilvēkam ir smadzenes, lai varētu salīdzināt, kurš ir vainīgāks- dievu un viņa radīto sātanu var salīdzināt ar cilvēku, kurš savu bulterjeru neiemidzina uzreiz pēc iekošanas rokā, bet nopurina aiz žoga bērnu dārza teritorijā, un nolād sakot- tu mirsi briesmīgā, gandrīz dabīgā nāvē, sirmā vecumā, un sagrauztie bērni būs uz tavas sātaniskās bezsirdsapziņas...;)

likky666  Varbūt tā arī varētu teikt. Tā, principā ir paāļušanās uz to, ka mūsu spējas un varēšanu ietekmē kaut kāds ārējs spēks. Vēl to varētu saukt par neticību pašam sev, rodot kaut kādus attaisnojumus. Tas varētu būt gandrīz tapat kāar talantu - daudzi atsakās darīt kaut kādas lietas, jo viņi uzskata, ka viņiem nav talanta. Protams, ir kads, kas saprot lietu būtību ātrāk, cits vēlāk, bet ja pietiekami ilgi trenējas, tad var iemācīties visu - tik jābūt vēlmei un ticībai saviem spēkiem.

AAA6  Varētu pārmaiņas pēc, uzdot racionālu jautājumu

daimond  jurk! Laikam jārunā citās līdzībās, ja nesaprati 1000% līdzību par suni(sātanu), kura saimniekam(dievam) jānes pilna atbildība par sava bīstamā kaitnieka neiemidzināšanu uzreiz pēc iekošanas savā rokā, un ielaišanu kaitnieciskiem bērnu plosīšanas nedarbiem bērnu dārzā, bet tā kā trāpīgaku salīdzinājumu nav iespējams piemeklēt, tad jāatzīst, ka esi tik stulbs, ka uzskati, ka bērnam, kurš bezpalīdzīgi atkarīgs no sava senča vienmēr jāturpina līst sencim-nelietim pakaļā, un vajag atsūkāt no viņa dievišķā locekļa dievišķo spermu, lai nebūtu jāmokās kā grillcepetim mūžīgi dievišķajā krematorijā- ellē- sadegt neļaus, bet spīdzinās mūžīgi- lūk, kas ir tas, kurš radījis sātanu pēc sava ģīmja un līdzības- sātans kurš sevi liek godāt par svētusvētusvētu dievu. Bet mazs bērns, kuram nebija baiļu kļūt novērtētam nekompetentam savā biznesā- teica- tas dievišķais karalis tak ir kails, ar netīru pēcpusi, un no bībeles lappusēm par viņu nāk vissliktākā nelabā smaka.;)

Rashela  Hmm...Karma.
Tagadne ir pagātnes sekas un kākotnes iemesls.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu