Vai/kā sieviete var pārveidot vīrieti?

Un - vai vajag pārveidot? Iedvesmojos no raksta pēdējā "Ievas" nr., kur izteikti interesanti viedokļi par šo tēmu, starp citu, arī tāds, ka vīrietim dzīvē galvenais esot atrast labu sievu, kas to ievirza pareizajās slirdēs...Ko sakāt?
P.S. Neklūpiet man virsū - nevienu konkrētu "upuri" neesmu noskatījusi:D

draboss  Domāju vērtīgāk būs pašai sevi veidot un virzīt un gan jau tas īstais atradīsies.

velies  Var jau var pārveidot par muļķi, ja vien pati vēlies kopā dzīvot ar muļķi! Citādi vīrietis jau pats ir izveidojies par vīrieti...Palīdzība nav nepieciešama!

mjamma  Es atbalstu un man pierādījies dzīvē-radīt ar savu piemēru ;)

Nensi10  Uzskatu, ka pārveidot nevienu nevajag, jo tas vnk.- nav iespējams.
Ne velti saka; mēs nevaram mainīt otru, vien savu attieksmi pret to.
Drīzāk - lielu simpātiju, mīlestības, patiesu kopā būšanas vēlmju gadījumā varētu domāt, par mēģinājumu - pieslīpēties, pielāgoties...vienam pie otra.
...bez tam, kādēļ man vēlēties kādu, kurā saskatu kko sev nepieņemamu, tā radot sev liekas problēmas?

jasmina33  Nevajag...

008  Jau labu laiku domāju, ka vajadzētu Jums - sievietēm te ieteikt saorganizēties un nodibināt "Īstu veču skolu" Nu tā - ar visu sertifikāciju!

Izstrādāt programmu un pārveidot to "jēlmateriālu" pa savam! :)

Pēc apmācībām varbūt kāds pat pašām noder, un iespējams, ka pat bizness sanāktu, spriežot pēc nerimstošā pieprasījuma! ;)

Vucis  Nop! Tādu grēku uz savas sirCaBziņas neuzņemtos! Varbūt, ka var arī, bet, sākot pārveidot pēc tam pati brīnīsies, ko esi izveidojusi.

Jo, ja kāds cilvēks patīk, tad patīk ar visiem trūkumiem, ja ne - ne, paceļ ļipu un salej aPakaļ.

Cita lieta, ja pašam savi trūkumi sāk traucēt. Bet tā vairs nav vardarbīga otra cilvēka pārveidošana.

AivarsN  Sieviete ar savu attieksmi vien var iedvesmot vīrieti lieliem darbiem,bet var arī atņemt vēlēšanos kaut ko darīt. Vēdās šīs dzīves gudrības aprakstītas ļoti precīzi. Žēl, ka mūsdienās neko tādu nemāca.

runcitis15  Vai iespēja pārveidot gados vīrieti,protams nē!Var pieņem ar labām un sliktām īpašībām kāds ir,
un ja neapmierina iet katrs uz savu pusi.

slieks  Nu nevienu jau pārveidot nevar. Var turēt pavadā, bet tad jārēķinās ar nebeidzamu enerģijas un citu resursu ieguldīšanu, lai ´´nekur nav tik labi kā mājās´´. Jo, kā palaidīs vaļīgāk ...:) Ne jau velti ir tas teiciens par otru pusīti (nevis k-kādu pusīti).

fargo  "Izklausās pēc varianta normālu nebija, izvēlējos kas pagadījās un tad mēģinu no tā visas tomēr ko sev derīgu izvedot."
jā, domā, ka tas ir visizplatītākais iemesls.

sieviete nedrīkst norādīt vīrietim ko darīt un kā dzīvot, kur nu vēl nodarboties ar pārveidošanu sevā iedomu tēlā. kā bērniem nebūs audzinat vecākus, tā sievietei nebūs komandēt vīrieti.

Deko  Pārveido vispirms sevi, un vīrietis (kurš ir tā vērts) Tavā priekšā mainīsies acīmredzami! Viss slēpjas Tavā attieksmē..

Neutrogena  Ieviest korekcijas vīrieša ikdienas rutīnā, ieteikt šo un to ģērbšanās stilā laikam gan var, bet apzināti censties pūderēt smadzenes ir bezjēdzīgi un muļķīgi.

planerdelta  Nevar. Ja vien viirietis nav "miikstais", bet tad taas paarveertiibas buus tikai uz laiku. Var viirietis pats, ja ljoti miil sievieti un redz paarmainjaas jeegu.

Vanesa15  Galīgi garām. Pašiem nepatiks savs darba rezultāts

VecmeitaARrunci  jaa,jaa...no saakuma viss ok...liidziigi,saskaniigi utt.Veelaak piefiksee,ka esi palikusi atkritumu maisinu boss,vieniigaa leemeejvara un beigaas arii izpildvara.labi,ja vins papildina gimenes bankomaatu,nevis paarveersas par persieti diivaanaa:))))))

orhidea  nezinu nevienu sievieti ,kurai patiktu pareizie viriesi :DD...UN VEL PIE TAM UZ SLIEDEEM :DDD

spaarnu_meitene  neteiktu, ka pārveidot, jo nav pēc tā vajadzības, bet sieviete noteikti var celt vīrieti, dot spārnus realizējot ieceres.
Būt drošā aizmugure :) un tas pārveido vīrieti no nedroša un reizēm neizdarīga uz tādu par kuru ir lepnums :)

miers2  pārveidot var ļoti viegli - vajag cirvi, zāģi, saldētavu

Mazaa_naarinja  No sērijas "ja gribi kādu audzināt, nopērc suni"...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu