Vai/kā sieviete var pārveidot vīrieti?

Un - vai vajag pārveidot? Iedvesmojos no raksta pēdējā "Ievas" nr., kur izteikti interesanti viedokļi par šo tēmu, starp citu, arī tāds, ka vīrietim dzīvē galvenais esot atrast labu sievu, kas to ievirza pareizajās slirdēs...Ko sakāt?
P.S. Neklūpiet man virsū - nevienu konkrētu "upuri" neesmu noskatījusi:D

mjamma  Esiet uzmanīgas ar miers2.
Un ja tas nav joks

marselis  19:05
"piekoriget"-,nevis parveidot
pec savas sejas un iegribam,
jau ta vecaki parak velas savos bernos redzet savu velmju realizaciju!
kur tad jedziens individs,personiba?

jurks  Vēlme pārveidot ir abos virzienos un, viss drīzāk, kad tas ir noticis, interese vienam par otru zūd! Un ceļi šķirās!

ne_meklejumos  Ja esmu izvēlējusies, tad sev atbilstošu un ne mīcāmu māla pikuci ko pārveidot.

Vaukskis  Vispār jau kardināli nevajag pārveidot, ja nesaskan lielos vilcienos, uzreiz jāmeklē rokā cits ! Varētu runāt par pielāgošanu savām vajadzībām, taču nevis uzbāzīgi un uzkrītoši, bet norādot uz labumiem, kas varbūt būtu arī pašam vīrietim no kautkā pārveides. Sieviete var iemācīt vīrietim darīt tādus darbus, ko viņš neprot un viņa vairs nevēlas līdzīgi kā bankas ar savu cenu politiku iemācījušas cilvēkus naudu izņemt nevis no konta bankas filiālē nodarbinot klerku, bet ar bankas karti bankomātā pašam darbojoties ! Tas jau būs daudz, jo iespējams, ka šajā ziņā vīrietis pat vēlāk pārspēs sievieti, piemēram, tamborēšanā.. . :D

Araabs  Ja gribi dzirdēt DELETE,pamēģini pārveidot.Pašas te visas izbrāķētās!!

av2  nevar, un nevajag.Un pat nemeegginiet. Vieniigi, ja gribiet kaada savu viirieti ..sagatavot citai sievietei :P Jo pati paliksi bessaa :(
Jo iistaa MANA sieviete miilees mani taadu, kaads esmu , ar vissiem maniem skeletiem .

zebrus  Pārveidot jau var tikai lupatas, nevis īstu vīrieti. Un principā, nemaz nedrīkst nevienu tā pārveidot! Tikpat labi varētu pajautāt, kā vīrietis var pārveidot sievieti!

Labrador  ...

Rashela  Pārveidot - ar kādu mērķi?
Vispār jau izdzīvo tie, kuri spēj pielāgoties... Un spēja mainīties nav nekas slikts! Tāpat kā mazs ego - vispār jo mazāks, jo labāk! Jo ego nav īsts...jo lielāks ego, jo lielākas nepareizas ilūzijas par to, kas Tu patiesībā esi... Jo patiesā cilvēka būtība ir vienkārši mīlēt un vairot mīlestību sev apkārt... Ja tas nozīmē mainīties - kāpēc ne!?

VECA_PIEPE  Ja esi iepazinusi un miilju turi to nepārveidoto vīrieti,...tad taads pārveidots vīrietis, Tev nahren vairs buus vajadziigs!

alvis25  Nesaprotu kāpēc kāds ir jāpārveido . Katram ir sava pusīte bez pārveidošanas tikai jāatrod un tad jāpapildina .

engeliteS  Sievietēm ieteiktu palasīt šo http://www.lotoss.com/valdzinosa-sieviskiba , padomi kā ietekmēt vīrieti ar savu mīļumu, maigumu, sievišķību, pieņemšanu. Tas ir vienīgais, kas var strādāt attiecībā pret vīrieti, jo katrs jau grib būt krutais vīrietis savas sievietes acīs, bet domas par radikālu pārveidošanu gan vajadzētu izmest no galvas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu