ticība! kas tā tāda ir, ko ar to var darīt?

Tās loma mūsu dzīvē? Var būt ticībā mēs dzīvojam un bez tās mūs nemaz nebūtu? Un kas būtu tas, kam piedēvēt šī vārda maksimālo nozīmi?

Bjarka  Jebkuru štelli cenšos darīt ar ticību.. ja netici tam, ko dari, kāda tad jēga.. ja pazūd ticība, iestājas depresija un trulums.. arī šeit oho esmu tāpēc, ka ticu..
Par ticību Dievam domāju, ka šeit nav īstā vieta, kur par to diskutēt..kāda gan te saistība ar attiecībām, psiholoģiju..gandrīz vai sanāk Dieva vārda zaimošana..nu nezinu - varbūt maldos..

ne_meklejumos  "Ticība saistīta ar cerību. Kā piemēru varētu iztēloties- ja, piemēram, kaut kādā nākotnē briest problēma, bet mēs cerībā un ticībā sev sakām - viss būs labi!!! ´"

Ja briest problēmas, nākas darbināt smadzenes un rīkoties lai tās novērstu, ar cerību un ticību nepietiks.

"Maksimālā ticības izpausme notiek noticot Dievam, kā visa redzamā un neredzamā Radītājam!!!"

Noticēt sev, savam spēkam un prātam, tad var kalnus gāzt un pie reizes arī saprast reliģijas apslēpto akmeņus, ļaunumu ko tā nesusi pasaulē.

puuuka  Ps.36:6 Kungs, Tava žēlastība sniedzas līdz debesīm un Tava uzticība līdz padebešiem.
PS.73:27 Jo redzi, tie, kas neuzticībā no Tevis atstājas, iet bojā; Tu izdeldē tos, kas no Tevis atkāpjas.
...ticība,liek dzīvot,izdzīvot...bet tie kas netic,tiem nekas nav dots..

marselis  par kuru no miljards ticibam iet runa?
butu japrecize jedzienu ramjos!

LaskovijMerzavec  Varētu padomāt, ka visi ir bijuši Austrālijā. Bet visi tic, ka tā eksistē.

Vucis  Ja nezini, ko darīt ar ticību, tad nezināsi arī, ko pasākt ar uzticību, neticību, cerību, mīlestību un pārējām -ībām. Gluži tāpat, kā nezini kādēļ še atrodies. Nerunāju par ohuju.

Izsaku līdzjūtību, īsāk sakot.

psychobitch  vispār jau ticība ir visam sākums, gan tiešā, gan pārnestā nozīmē..

psychobitch  jurks Tu ar kaut ko citu ar nodarbojies, kā tikai tici, ka kādreiz ar to nodarbosies?

Torpedo  Ja tie brīnumi eksistētu, tad kaut kādā mērā izpaustos arī šajā pasaulē. Bet ticēt, ka brīnumi sāksies tikai pēc nāves, nav diez ko loģiski. Nu, pirmatnējais cilvēks redzēja zibeni un nespēja izskaidrot tā fizikālo izcelsmi, tāpēc sacerēja izskaidrojumu saistībā ar dieviško spēku. Nevajag arī mūsdienās kāpt atpakaļ kokos, bet skatīties patiesībai tieši acēs!

marselis  butu jaruna par parliecibu (zinat)
ticibas dzilumi parasti robezojas ar saubam,apsaubisanu
kad apsaubisana tiek parvareta ar izzinu,pieklustam pie parliecibas

Torpedo  Un v;el mani riktīgi smīdina šitā tava un fargo "otrā vaiga" pagriešanas politika, kad patiesībā gribas kraut tam oponentam pa seju :D fargo gan tas tik organiski tas nesanāk, jo agresīvāka daba - viņu varētu kopā ar Barbodosu sūtīt viduslaikos atgūt no saracīņiem Jeruzalēmi, kur arī kristu un nonāktu pa taisno paradīzē :D

Laborante  Ņevienam vairs nevar ticēt, pilnīgi nevienam, pat sev.... Es taču gribēju tikai nopirsties... Teica Andris, mazgādams džinsus.....

JurisK  Kaa vecaa kaluma cilveeks teikshu - nav jaabuut ticiibai kaut kam, jaabuut idejai, kurai sekot. Taa teikt jaaizkopj savas dziives ideologjija. Nezinu, vai man vinja, taada konkreeta, ir. Bet ar to buutu viss daudz vienkaarshaak. Var ziedoties deelj Dieva, var ziedoties deelj cara - bet tas viss ir maanji. Iipashi, ja ideologjija tiek uzspiesta kaut kaadu ideologu propogandas veidaa. Cilveeki jau sen ir sapratushi idejas lielo speeku, ar to var gan iedvesmot, gan pakljaut milzu ljauzhu masas savai gribai.

abeljzieds  Ticība ir visam pamatā.Ja nav ticības ,tad kāda jēga dzīvot,saliec rokas un laidies dibenā.

MEITENITE  BLA, BLA, BLA :/

MEITENITE  Vins nedomaa fizisku izrekinaasanos, bet to kadi dazi te ir lupatas, kuri dzive par sevi pastaaveet nemaak! Cik var savam tizlumam un nespejai savak savu dziivi trulus attaisnojumus, pat veselas teorijas izdomaat un pieraadiit.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu