..Kāda ir jūsu izpratnē aktīva sieviete?

Cik aktīvu sievieti jūs izvēlētos, no tām, kuras atbilst jūsu parametriem vizuāli, radās man jautājums, pēc izlasītā - gaidošām sievietēm nespīd sapņu p(r)incis... tad kāda ir aktīva? Vīriešu izpratnē, kāda ir aktīva, jo man kā sievietei dažreiz šķiet, ka aktīva nav īpaši pieklājīga, robežojas ar kaut ko uzbāzīgu, bet varbūt vīriešiem tādas patīk?

Lady_rose  Sanaak, ka dala viirieshu vienkaarshi seezh un gaida, kad vinam pakal atnaaks kaada burviiga dailavina...

neko  Zini, Tu tagad uzdevi jautājumu no sērijas "pierādi ka neesi kamielis"; it kā skaidri zini ka neesi, bet ej nu tagad pierādi... :) Tas pats ar to sievietes ieinteresētību.

Reālajā dzīvē ieinteresētība iesākumā ir sajūtama skatienā. Te mazliet sarežģītāk. Tālāk kad nonāk jau līdz komunikācijai viss atkarīgs no tā cik sakarīgu sarunu spēj uzturēt. Zināmas sekmes varētu būtu arī "izteiksmīgai mulšanai", tikai nezinu vai tas iespējams internetā:)

Līdzīgi kā vecajā anekdotē - "pirms gausties par to kā neveicas loterijā vismaz loterijas biļeti nopērc", attiecīgi pirms gadi lai vīrietis Tevi uzrunā vismaz saņemies uzsmaidīt viņam citādi uzsmaidīs kāda cita un sarunu viņš uzsākas ar to:) Un kad nu tā saruna ir sākusies (vienalga kurš uzsāka) pacenties vedot viņu tā, lai tā nesāktu garlaikot pēc pirmajiem pāris teikumiem.

Edgars37  ...pec temas pieteikuma citeta teksta var spriest, ka p(r)incis sapno par sievieti, kas vinam butu pa pratam un, kas pati pieteiktos un vinu savaldzinatu...manuprat ta;)

neko  Katram daudz maz sakarīgam vīrietim vai sievieti apkārtnē ir cilvēki, kas par viņu interesējas. Izvēle notiek starp tiem kur šī ieinteresētība ir abpusēja. Pārējie šinī procesā vienkārši nepiedalās.

Edgars37  ...nu, cik no Tevis citeta teksta var izlobit, tad ari p(r)incis gaida;)...ta ka neko nedarisanu vina parmest ta ka butu nekorekti, jo vins, vismaz, ari gaida...;D!!!

LaskovijMerzavec  Sēž gruzīns ar sievieti restorānā.Gruzīns visu laiku kko stāsta, stāsta, bet sieviete klusē. Beidzot gruzīns neiztur un jauta - Kāpēc Jūs klusējat?
Sieviete - gribu un klusēju!
Gruzīns - Nu muļķe, GRIB, bet klusē!

Tinte  Novērojumi liecina, ka aktīvistes iecienījuši tie, kuri paši ir bez mugurkaula, patiesībā tâdi zemtupeļnieki, kuri gaida, ka sieviete pati visu domās, darīs, rīkos, organizĕs un iecels viņus saulītĕ. No sērijas "ņe vinovatij ja, ona sama prišla".
Bet pēc tam čīkst, ka pašiem nav nekādas teikšanas. Nu bet ko var gribēt, ja paši gaida komandieri brunčos.

LaskovijMerzavec  Vispār tas ir tosts - Tad pacelsim vīna glāzes par tām kuras grib un neklusē!!!

salvis73  Vislabaakaas sievietes,ir aktiveetaas nevis aktiivaas

Chris1986  Protams, ka izvēlas sieviete. Un ja viņa man nepārprotami nedos _mājienu ar mietu_, ka es viņai patīku, tad aiz savas iedzimtās kautrības nekad nesperšu soli viņas virzienā

Chris1986  Vobšem, man ir apnicis sajemt kurīšus, labāk dalu tos pats! :D

Peteris29  Aktīva sieviete parasti ir partijā un mēģina vadīt valsti. (p.p.)

Vaukskis  Aktīva sieviete ir tāda, kas pati uzrunā, bet neapvainojas un nepaliek tādēļ rupja, ja to pieklājīgiem vārdiem atraida. Viņa neņem to īpaši galvā, pie sevis nodomā- nu tad būs nākošais, šo izmet no galvas un dodas tālāk, kamēr atrod savējo; tas nekas, ka no malas tas var šķist visai uzbāzīgi, vismaz nesēž rokas klēpī salikusi un negaida, ievērojot dzimumu stereotipus.. . Piemēram, man aktīvas pieklājīgas sievietes patīk, jo, kad satikos ar pasīvu, tad es nevarēju ne tikai izdibināt, vai un kā viņai kaut kas patīk/nepatīk, bet arī nesagaidīju nekādu īpašo iniciatīvu. Pasīvās sievietes vienkārši nokautē, jo liekas, ka viņām ir vienalga laikā, kad gribās zināt attieksmi pret viskautko un sagaidīt pašiniciatīvu. Citu tēmu sakarā tieši tādēļ krievietes šķiet pievilcīgas, jo viņas pārsvarā nav skubināmas sasniegt, pasniegt, izrādīt to, ko viņas grib, nevis liek mocīties vīrietim minējumos, tā kā patīk tā konkrētība.
Aktīvas sievietes pašas ierosina- ei, aizejam uz to izrādi, koncertu, filmu, piezvana, atsūta e-pastu vai, ja nu ļoti gribas, vēstuli, nu- kā skolas laikā čomi, toties tajā pašā laikā viņas ir tik seksīgas un neatvairāmas, ka ar tiem pirmajiem nesajaukt un tāpēc gribēties ar šīm sievietēm doties teju jebkur laikā, kad pat draugiem tiktu atteikts, jo zināms- būs patīkami.. .

JurisK  Domaaju, ka, lai iepaziitos portaalaa, skaidri jaanoformulee savi meerkji, jaaievieto attieciiga informaacija un jaaatlasa piemeerotaas kandidatuuras, ar kuraam, iipashi nevelkot garumaa, jaasarunaa tikshanaas neitraalaa teritorijaa. Taa tad buutu aktiivas sievietes riiciiba, lai iepaziitos soc. portaalaa. Ljauzhu te kaa biezs - vieniigaa probleema - izveele shkjiet paarlieku liela, taapeec pashnoveerteejums kljuust neadekvaati augsts. Nekaa personiiga, tikai briivaa tirgus likumi:D

Eurika  Mīkstie,vājie,gļēvie "vīrieši" meklē sev "" stipro sievieti"" protams ,ka viņai jābūt aktīvai....
jo tas ir striprās sievietes tēls. Infantīlais un pasīvais meklē aktīvo kas visu darīs un veidos atiecības ar viņu ...tai skaitā iekaros viņu,cīnīsies par viņu...:))))

Labrador  Indigo sirmgalve!

Postremo  vispaar jau ...nespiid nevienam nekas , ja taa padomaa. Jo tiko tas otrs mana, ka saac pienkkerties pa iistam , taa saak kaccat pravas :( Bet, veelu veiksmi visiesm :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu