..Kāda ir jūsu izpratnē aktīva sieviete?

Cik aktīvu sievieti jūs izvēlētos, no tām, kuras atbilst jūsu parametriem vizuāli, radās man jautājums, pēc izlasītā - gaidošām sievietēm nespīd sapņu p(r)incis... tad kāda ir aktīva? Vīriešu izpratnē, kāda ir aktīva, jo man kā sievietei dažreiz šķiet, ka aktīva nav īpaši pieklājīga, robežojas ar kaut ko uzbāzīgu, bet varbūt vīriešiem tādas patīk?

bruce  nesarežģī vienkāršas lieta.
Runājot, ka dzimumu līdztiesība esot.
Īsts vīrietis sapratīs un ja iepatiksies, tad nepārmetīs.

Rashela  ...varbūt esi vienkārši Tu pati...tāda kāda esi...tik aktīva vai nealtīva, cik dabīgi sanāk...? Jo izliekoties savādāka nekā Tu esi - vienīgais, ko Tu sasniegsi ir tas, ka tam vīrietim pret Tevi būs nereālas ekspektācijas... In cik tad ilgi Tu vari izlikties un tēlot altīvo vai kluso, ja tāda neesi?! Priekš kam? Tikai lai būtu kopā ar kādu kuram patīk ilūzija par Tevi nevis Tu - tāda kāda esi pa īsto?! Cik ilgi tas turpināsies...?

TaaLinda  Kā cnris 1986 - kāds ir mājiens ar mietu, ka man patīk Tava anketa?

coldlands  Aktiva ir ta, kas ejot ar manim lidz pludmalei, nes somu ar pivcikiem. Pecak si panem harpunu, ienjurko dzelme ok nosauj zivi, izkida, uzmet uz grilla, un pasniedz man to ar aukstu alutinu.
Ah ja, vakara si ,uzmetot mani uz saviem pleciem, nes uz masinu.

Rashela  Coldland - Tev kaut kā viss kājām gaisā sagriezies... Scenārijam nav ne vainas tikai mainītās lomās ;)

latviete5  Sievietei ir jābūt tik aktīvai, lai netraucētu vīrietim būt aktīvam.
Ir jāzin kad, kur, kāpēc, ar ko un kā.

Vaukskis  psychobitch, tā kā tāpat nevienu šeit nepazīstu, tad nekautrēšos un atbildēšu uz Tavu jautājumu apstiprinoši ! :) Ja pat sekss izpaliks, pastāv cerība, ka varbūt vismaz neatteiks nofotografēties kopā par piemiņu. ;))

jozolsen  Sadzīvē, mājās, sabiedrībā, Oho, gultā....???
Biezputra galvās un arī šit uzdodot jautājumus.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu