Kādus cilvēkus uzskatāt par harismātiskiem?

Vai esat tādus sastapuši? Ko tie devuši jūsu dzīvei?

MrJones  Hmmmmmmm....Hitlers.....!

Vai tik taa visa padariishana nebuus ar mazliet biistama...?

kreizi  hitlers nu arī man nav nekāds harizmātiskais.
Vinnijs Pūks gan ! :)

JurisK  Kas ir harizma - briivi dota labveeliibas daavana, zheelastiibas daavana, kas dod iespeeju piekljuut tuvaakaa sirds un dveeseles dziljumiem, lai paarbaudiitu, kas to vada - labais vai ljaunais, taa ir daavana, lai atbriivotu tuvaakos no vinju deemoniem. Principaa taa ir speeja iedvest lielaakaa vai mazaakaa cilveeku daudzumaa kaadu ideju, kurai sekot neshaubiigi. Taa apdomaajot - neesmu taadus sastapis. Ja neskaita dazhus viirus un sievas Atmodas laiku saakumaa, kurus veel aizvien uzskatu par varonjiem, lai gan laiki mainiijushi arii vinjus.Naivs skukju barinjsh 1. kursaa ljoti viegli var saakt dievinaat paariiti sirmu profesoru:)

Geisha  Daudzus zinu. Esmu ar viņiem gan komunicējusi, gan mācījusies no viņiem. Kaut tādu būtu vairāk, bet diemžēl daudzi no viņiem ir jau tajā saule.

Samila  Es tāda esmu un daži mani draugi arī ;) un?

fargo  man liekas dīvaini, ja cilvēki paši sev piedēvē harizmu. var jau būt.

cik atminu cilvēkus, kuru parstāvētās idejas mani ietekmē, tad svarīgs bija to saturs, nevis viņu žesti un mīmika. vismaz no sākuma.

marselis  fargo 14:18
divainu pilna pasaule,ko tik tie sev nepiedeve!

jurks 2016-07-29 23:00
domaju,ka ta ari bus visprecizaka atbilde!
"Liela Gara" jedziens ir aprakstits gan mitalogija,gan vest.-kult.utl.
un ta "lielumi" ari ir dazadi.
Bet kas tas butu?

fargo  kad tautām pienāk noteikts laiks, tautas ir lielu notikumu virpulī, ir parbaudījumi, tad it kā no ēnas, pēkšņi, iznāk ārā cilvēki, kuri līdz tam bija nepamanīti un kļūst par tābrīža notikumu gaitas... tādiem kā atvariem, virpuļiem, kuri ap sevi pulcē citus, ievelk un virza. viens no piemēriem ir jurka minētais čērčils. kad lasa, kas tas ir bijis par puntu, rodas gan smīns, gan pat apbrīna.
man patīk, ļoti interesanti, ir lasīt par "lieliem gariem" cilvēku vidū - kārli martelu, franku impērijas pamatlicēju, kas apstādināja islāmistus vēl 7 gadsimtā mūsdienu francijas vidienē, par spānijas izabellu, kas ikdienā valkāja apģērbu, kas neatšķīrās no parastas mūķenes tērpa un gulēja visvienkāršakajā gultā, strādāja pie parasta koka galda, bet karaliskajos pasākumos spīdēja kā zvaigzne ar manierēm un valodu un izskatu. harizma...

rubenisss  Tādus, kā es:)

neko  Viena no harismātiska cilvēka pazīmēm ir drosme būt pašam, nevis dziedāt citiem līdzi.
---
Hmmm... tiešām drosme? Nez vai tam ir vajadzīga drosme. Man domāt cilvēkam, kas ir pieradis ka viņa vārdos ieklausās vienmēr, lai izteiktos nekādu īpašo drosmi nevajag.

neko  Nu par tiem baltiem un "pūkainajiem līderiem runājot"; ikviena līdera dzīves neatņēmām sastāvdaļām ir spēja pieņemt un realizēt lēmum, tai skaitā arī ļoti nepatīkamus. Līderis nez nežēlības nemaz tād nevar būt. Un nav jau arī neka slikta nežēlībā, ja vien tā nenāk kopā ar ļaunumu. Pat Terēzes biogrāfijā netrūkt brīžu kad viņa rīkojas aukstasinīgi un nežēl;igi savu ideju vārdā, par pārējiem nemaz nerunājot.

fargo  es varētu "vārīties" stundām par šo tēmu - agrajiem viduslaikiem, skarbajiem garmatainajiem un bārdainajiem vīriem un eiropas nozīmīgajām sievietēm. bet šobrīd atkal ir "franku laiks". lasu vēleiz cauri par cīņu ar mauriem un sakšiem, neistriju un austriju.
un... tik daudz neliešu un nelietības, nežēlības un lepnuma, mantkārības un varas kāres, ka maz ir cilvēku, kuri raisa pat minimālas simpātijas.
vācu imperators otto - skarbais, rudais bruņinieks, reliģiozs karavīrs visu savu mūžu un katolis, kurš atbrauc uz romu tikties ar pāvestu un ir šokēts ar izlaistību un perversijām, kurās līksmo romas garīdzniecība, ielasmeitas ieņēmušas dižciltīgu sievu vietu un krāmi ir goda ļaužu vietā. un viņam ir jānoslēdz valsts darījumi ar pāvestu, kuru viņš uzskata par apkaunojumu.
un viņi tomēr vienojas(politika, atkal) un skarbais ziemeļnieks atgriežas vācijā, bet pāvests rīko sazvērestības, lai gāztu vācu imperatoru, kurš atļāvies viņam aizrādīt romas galma izlaidības.
tie ir tādi stāsti, ka filmas tam līdzi netur ar intrigām, kuras ir izdomātas.

AivarsN  Aivars Lembergs.

_Biezaa_oome  Es esmu nu jau ljoti harizmaatiska.

demos  Jā, esmu saticis harizmātiskus cilvēkus, var skatīties uz to tā- sabiedrības viedoklis, mans personīgais viedoklis, ka harizmātisks, nu tādiem vieglāk dzīvot, vieglāk sabīdīt lietas, bet kas man no tā?, - pieredze:)

marselis  neko 15:35
nez vai uz to varetu likt kadu akcentu,ka pats turpmaka sprieduma devi verdiktu!
16:42
sis jautajums butu jaskata plasak,-,kur janem vera H. lielums , laikmets,sfera, kura tas noklust darbibai!
Ka izteicies-,""pukains" H. POLITISKS lideris ""nez vai var but,biezi starp diviem sliktumiem jaizvelas tas mazakais,kuru oponejosas puses tomer uzskata ,ka sliktumu.

Chris1986  Es liktu vienlīdzības zīmi starp harizmātisks un iedomīgs. Tā kā man nepatīk iedomīgi cilvēki, tad nepatīk arī harizmātiski

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu