Kādus cilvēkus uzskatāt par harismātiskiem?

Vai esat tādus sastapuši? Ko tie devuši jūsu dzīvei?

makinlijs72  kuriem visi kaut ko grib paši dot tāpat vien.

Labrador  LV zelteneem harizmatisks ir indietis vai pakistaanis.Kad izbaudiijushas sho valstu burviibu,tad ... bet par veelu.

Labrador  Latvieteem,kuras ir partneru mekleejimos-saprotu,ka jums videeji aritmeetiskie latvieshi neinteresee.Jums interesee nepaarbaudiidatas veertiibas.Jums interesee paarsvaraa indieshi-mazi,resni,slinki,cuuciski,zagliigi un meliigi.
Kaapeec Juus vispaar regjistreejieties ne Indijas iepaziishanaas sfeeraa?

psychobitch  dažreiz pat paši šādi cilvēki neapzinās, ka viņi tādi ir, viņiem tas nav svarīgi, viņi pasauli redz caur citu vērtību skalu...

kuks10  hmmm,tas jautājums būtu pirmajam kursam,bet te jau visi ir savu dzīves pieredzi+izglītību... harismātiski cilvēki Latvijā..DDD,ne par vienu nedotu savu balsi...labāk jau ar oho dažām personībām,kas ir interesanti..

vilx  Harizms kā laba īpašība? Nebiju to tā iedomājies. Tramps ir harismātisks. Un Klintone ir harizmātiksa, bet katrs pa savam.

Paula6  Ir nācies dzīvē satikties ar vairākiem harismatiskiem cilvēkiem...gan augstos amatos, gan ne tik. Ir patikuši tādi cilvēki, bet ne visas viņu īpašības bija pieņemamas. Bet ja tā kopumā jāsaka, tad tie ir cilvēki ar tādu īpašu enerģiju, pat varētu teikt, brīžiem suģestiju, bet visi bija dzīves un sirds gudri. Patīk, ka tādi cilvēki apzinās un pieņem savu būtību, ir uzticīgi saviem principiem, pārliecināti par sevi, ko var un ko nevar, nebaidās kļūdīties un atzīt to. Viņos ieklausījos, kaut arī bieži nepiekrītu. Viņi pievelk citus kā magnēti. Kad sarunājos, tad izrādās, ka viņi nebūt nebija teicamnieki skolā un paraugskolnieki, bija arī "sliktie zēni" tādā nozīmē, ka bija individualitātes un nelīdzinājās citiem. Žēl, ka tagad skolā (ir arī izņemumi) visus cenšas nolīdzināt, arī daudzās ģimenēs ir dzirdēts..."esi tāds kā visi"! Viņi ir ziņkārīgi un ir pastāvīgi sevis meklējumos, ar viņiem nekad nav garlaicīgi.

psychobitch  spēja valdīt pār, pakļaut pūli, ne ar varu, bet ar savu personību un pārliecību par pareizumu - talants...

Eurika  Harismātiski cilvēki parasti ir egocentriski ar narcisma iezīmēm . Attiecībām tādi neder ! Esmu tādus satikusi gan sievietes,gan vīriešus. Nekad nevēlētos būt ar kādu no tiem kopā.Pat draudzībā ar sievieti ne.

passionne  Palasījos, kas tad par harismu (pareizi ar "s", nevis "z") rakstīts skaidrojošajā vārdnīcā:

1. rel. Dieva žēlastība, īpaša labvēlība.
2. Kādas personas (piem., vadoņa) autoritāte, kas saistīta ar izcilām, fascinējošām personiskajām īpašībām — spilgtām runas dāvanām, gudrību, pievilcīgu ārieni vai suģestiju.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu