Vai pašpietiekamam vīrietim vajag sievieti?

Ja vīrietis ir pašpietiekams, viņam ir pilnīgi viss, nekā netrūkst, visu viņš prot. Sievietei parasti vajag vīrieša uzmanību, bet kāpēc lai vīrietis to dotu, ja viņam no sievietes neko nevajag. Lai par sevi atgādinātu, sievietes izdomā visādas viltībiņas, bet ar šiem sieviete manipulēt nevar ne sexā ne citā jomā. Kopā ar šādiem sievietēm nav kur izpaust ne savu čūskas, ne eņģeļa dabu, viņām ir ar tādiem garlaicīgi. Tomēr arī tie pašpietiekamie attiecības grib. Kāpēc? Ko tik diženi vīrieši var iesākt ar sievieti?

neko  Pašpietiekamība nekādi netraucē realizēt arī kopējus plānus un uz šī pamata vedot attiecības.
Tiešam tik grūti pieņemt ideju, ka attiecības var vedoties arī bet manipulācijām ar partneri un viņa vajadzībām?

"Varbūt pašpietiekamam beidzot ir ko dot arī otram"... patiesība tikai tādi kam ir un paliek pāri ir vienīgie kas tā īsti var ar otram ko dot. Visās sfērās.

raina1970  Pašpietiekams nozīmē, ka vīrietis tiešām māk organizēt savu dzīvi, viņam ir interesanti dzīvot arī bez -- attiecībām vai ģimenes- ja nu tā dzīvē ir apstākļi un notikumi salikušies... bet- tas nenozīmē, ka viņš ir antisabiedrisks, vai viņam nav spēju vēlēties tās attiecības- tādas, kādas ir pieņemamas, vai viņš nevēlas nedz ģimeni, nedz ko citu-- tas ir dikti individuāli. Jā, manipulēt ar tādu cilvēku nesanāks( arī otrādi- ja pašpietiekama ir sieviete)un tad ir krietni interesantāks moments visā tajā komunikācijā- ja šāds cilvēks vēlās būt kopā ar kādu- tātad- tur aprēķins ir it kā vismazāk iespējams- ne kotletes, ne sekss, ne māja/mašīna/u.t.t.- bet-- tīri - ieinteresētība otrā cilvēkā- kā personībā, kā cilvēkā.. un , protams, arī dzirkstele, bez kuras nu sanāks tikai tādas mērena parunāšanās, vai diskusija par abiem aktualām tēmām..

boogeyman  Jā Labdrador tā ir!
Tie cilvēki jau ir sapelnījuši savu, dzīvo bez bēdas, bez raizēm, bet kam viņam uzņemties kaut kādu nastu lieku? Tik maz jau tādu cilvēku LV ir, kas no 0 pacēluši miljonus, ļoti maz, es dažus zinu, un viņiem aizmugurē sieviete stāv. Latvijā visu zog, jebkurš gandrīz, pat sētnieks-Tu runā par deputātiem :D Šo sistēmu izmainīt spēj tik paaudžu maiņa, vai kriminālikuma drakoniska izmaiņa. Kāpēc nepaliki strādāt kaut kur ārpus Latvijas-tur ir vienkāršāk uztaisīt lielu naudu!? Saku no pieredzes.

Autorei- viņi meklē līdzvērtīgu. Tu biji vienam vakaram.

Luusila  Bet vispār...ja tā pavisam nopietni, tad es varu saprast vīrieti, kas kaut ko dzīvē ir sasniedzis, un negrib uzrauties uz mūsdienu asinssūcējām: šodien man jāiet pie friziera, vajag 80 eiro! redzēju dievīgu somiņu, pavisam par velti, tikai 560 eiriku! Kā, runcīt, tev priekš manis kaut kā žēl?! Tu mani nemīli!!!!!
Viņas ir gatavas uz visu; tēlos orgasmus kaut septiņus pa kārtai, orālais, anālais, bokam, rakom, srakam, bet vīrietim jāatver dvēsele, tobiš, naudas maks.
Un vīriets ir tāds kukainis, ka pat gudrāko kādu laiku var šitā apčakarēt. Iepleš "mīlas" pilnas acis un dievinoši bolās uz upuri. Ilgi jau tas nevar tā iet, bet līdz ar to kaitējums ir nodarīts neatgriezenisks.

Lele  Izskataas, ka lielaakaa daljai shejienieshu nedraud ne pashpietiekama sieviete, me pashpietiekams viiriec...

Turpiniet teelot, izlikties un manipuleet...

Geisha  Labrador! Nopērc sev vienu mulatīti (kaut kur Āfrikā varot par 100 dolāriem dabūt) un beidz vienreiz pulgot Latvijas sievietes. Lv sievietes nemaz nav tās sliktākās, bet diemžēl vīrieši neprotas viņas novērtēt. Vīrietis sākas ar cieņu pret sievieti. Vai jūsu mātes, māsas un meitas arī ir sliktas? Nu protams, ka nē. Un kā jūs rīkotos, ja jūsu meitu vai māti kāds publiski pazemotu? Stāvētu un smaidītu vai ar dūri pa zobiem vilktu? Lūdzu, beidziet zākāt citas sievietes, kuras arī ir kādam mātes, māsas vai meitas.

riks086  "Var iztikt bez" nenozīmē, ka nevajag - arī pašpietiekmie nav roboti. Un pat vislielākajam lumpenam, nelietim vai "atsaldenim" kaut kādā smadzeņu sektorā mīt vēlme mīlēt un tik mīlētam....

coldlands  .....smaga bistamaja darba....blin ka recu, nu sitads zimulis!

coldlands  Geisha, Afrika sievieti var par pudeli udens dabut.

VECA_PIEPE  "Pašpietiekama Sieviete un Pašpietiekams Vīrietis"

Kaa tas ir Pašam Pietikt ar Sevi?


Par ko vispaar ir runa,...ja kaa "pašpietiekamas" klasificeejas tikai ameebas?

Man- Cilvēkam, lielaaku aizvainojumu nevajadzeetu, ja kaads otrs Cilvēks mani apsaukaatu par "pašpietiekamu",...paardon me, kaut taadu kaunu nekad nepiedziivot nevienam!
Ne vienai dziivai buutnei, kas attiistiibas liimenii ir augstaaks par vienshuunjiem pasham ar sevi nav iespeejams pietikt.

AivarsN  Pašpietiekamam vīrietim atliek tikai iepazīties ar sievieti,lai uzzinātu,cik daudz kā viņam vēl nepietiek. Ieteiks neskaitāmus veidus un virzienus,kā vairāk pelnīt,iekārtot savu mājokli,iegādāties neskaitāmas lietas,bez kurām dzīve vispār nav iedomājama,uzlabot savu izskatu un garīgi augt. Ja abi ir pašpietiekami,n oteikti radīsies problēmas ar biznesa un ietekmes sfēru sadali. Laikam jau tomēr labāk,ja abiem nekā nav. Tad kopīgiem spēkiem visu sāk no nulles un var sanākt pat ilgi un laimīgi.

VECA_PIEPE  Jebkuram cilvēkam ir vajadzīgs otrs cilvēks, lai nesajustos vientuļš. Daudzi saka - es neesmu vientuļš. Ok. Ja neesi vientuļš tad kāpēc meklē vēl kādu cilvēku. Nolien alā un meditē. Mēs esam sociālas būtnes un mums ir nepieciešams otrs cilvēks. Vienkārši ir vajadzīgs un viss. (c)

Atliek tikai piekrist Geisha komentaaram, jo Cilveeks ir sabiedriska smadzenju buutne,...ne ameba.

kolakola  Jo ilgāku laiku pašpietiekamais pavada ārpus nopietnām attiecībām, jo mazāka vēlme pēc tādām viņam rodas arī nākotnē. Aizņemti darbā, mājās sadzīves tehnika, labākajā gadījumā ir mājdzīvnieks, kurš pretenzijas nepiestāda, bet vienmēr luncina asti. Hobiji. Labākajā gadījumā ir bērni no iepriekšējām attiecībām.

AivarsN  Kolakola,ļoti precīzi!

Chris1986  Nu, pēc Uģa Kuģa vīrietim ir tikai 2 ceļi, kā nodzīvot dzīvi: aiziet par mūku vai apprecēties ar sievieti, lai CIESTU un caur ciešanām garīgi augtu. Tātad sieviete vīrietim ir vajadzīga ciešanām un nekam citam

neko  Jo ilgāku laiku pašpietiekamais pavada ārpus nopietnām attiecībām, jo mazāka vēlme pēc tādām viņam rodas arī nākotnē. Aizņemti darbā, mājās sadzīves tehnika
----
Acīm redzot sākumā derētu nodefinēt kas tad ir nopietnas attiecības. Ko nu kurš ar to saprot . Es gan sadzīves tehnikas funkciju pildīšanā neko nopietnu nesaskatu.
Tā pat cilvēki kas vakarus pavada mājās, ko tad viņi tur dara? Ļoti nopietni skatās ļoti nopietnus seriālus un to visu kopā sauc par nopietnām attiecībām?:)

MrJones  Es, kaa pashpietiekams viirietis visu laiku biju ljoti skeptiski noskanjots pret sievieti un attieciibaam....liidz kameer naaca Vinja....jauka un burviiga..ne taada, kaa visas citas...un attieciigi, manas domas mainiijaas!
Moraale ir taada,..ka ne jau ar kuru katru pashpietiekamie gatavi ielaisties...tad toc labaak vienam....vinjiem der tikai viena vieniiga...izredzeetaa...pati Forshaakaa!!

kolakola  Neko
Nopietnas attiecības ir tādas attiecības, kuras ir vērstas uz kopīgas mājsaimniecības veidošanu un kopīgas perspektīvas plānošanu.

runcitis15  Kaut kur arī tāds esmu!It kā visumā ok!

VECA_PIEPE  Es, kaa pashpietiekams viirietis visu laiku biju ljoti skeptiski noskanjots pret sievieti un attieciibaam....liidz kameer naaca Vinja (c)...,lai abpuseeji "pashpietiekami" baudiitu skaype burviibu!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu