Vai pašpietiekamam vīrietim vajag sievieti?

Ja vīrietis ir pašpietiekams, viņam ir pilnīgi viss, nekā netrūkst, visu viņš prot. Sievietei parasti vajag vīrieša uzmanību, bet kāpēc lai vīrietis to dotu, ja viņam no sievietes neko nevajag. Lai par sevi atgādinātu, sievietes izdomā visādas viltībiņas, bet ar šiem sieviete manipulēt nevar ne sexā ne citā jomā. Kopā ar šādiem sievietēm nav kur izpaust ne savu čūskas, ne eņģeļa dabu, viņām ir ar tādiem garlaicīgi. Tomēr arī tie pašpietiekamie attiecības grib. Kāpēc? Ko tik diženi vīrieši var iesākt ar sievieti?

neko  kolakola: "Nopietnas attiecības ir tādas attiecības, kuras ir vērstas uz kopīgas mājsaimniecības veidošanu";
Nu viņu var izvedot teiksim 1/2 gadā... kad viss pieslīpēts un notiek tieši kā tam jānotiek un visus apmierina. Ko tālāk? Papildjautājums šinī kontekstā; vai tavuprāt starp cilvēkiem kam ar mājsaimniecību nodarbojas algots personāls nopietnas attiecības ir iespējamas?:)
Un par to perspektīvu es kāreiz ar runāju.... kopīga laika nosišana pēc perspektīvas ne visai izskatās:)

Labrador  Kaapeec sievietes izveidojas taadas-tur ceelonji ir krietni dziljaaki.Un ne tikai Latvijaa.Jau kuro reizi minu-paveerojiet,ko un kaadas lietas un dziivesveidu reklamee sievieshu zhurnaali,TV paarraides,sievieteem paredzeetie personiibas attiistiibas kursi!!!Viens cacisms un luxurylife,kuri tiek pasniegti,kaa iistaa laime un harmonija.Un reklaamas izstraadaa smadzenju inzhenieri,kuri zin,kaadas kraasas burtinjiem rakstiit un ziimeet.Meerkjis shaadai riiciibai-sashkjelt veseliigas sabiedriibas pamatvieniibu-gjimeni.Rezultaataa sabiedriiba kljuust viegli manipuleejama.Tamliidziigas teorijas tika izstraadaatas krietni pirms Dallesa.Cik viegli ar propogandas paliidziibu apstraadaajams cilveeks,varam noveerot kaut vai krievu tautiibas cilveeku domaashanaa.
Rezultaataa sievieshu praats,kas ir vieglaak manipuleejams,tiek ieprogrammets taa,ka veelamajam partnerim ir jaabuut no smalkajaam aprindaam un vizuaali,gan moraali jaatbilst noteiktam shablonam.Savukaart nereti viirietis shajaa gadiijumaa saak sevi transformeet,lai shim shablonam atbilstu.Kaut vai peerkot savam statusam neatbilstoshu auto,lai radiitu par sevi attieciigo iespaidu sabiedriibaa.

jozolsen  Atkak vāvuļo.. Edmund ...Dievs radīja CILVĒKU. Un lika meklēt PALĪGU..Dievs no CILVĒKA ribas ,kamēr viņš bija komā , uztaisīja CILVĒKA palīgu SIEVIETI..
Vīrietis NEKAD neraksta ,ka viņš ir pašpietiekams..Sievietes izteikt vāvuļojums, kad grib līdzinātie CILVĒKAM..
Vīrietim galvenais ir testoterona līmenis - dzimumdziņa -vajadzīga sieviete.
Dažādiem mērķiem , dažādos dzīves periodos..Pēdējā ieteicama latviete ar savu kapu kultūru..

marselis  jauta sev-,kas ir" paspietiekams"
-.ceru ,ka sim vardam ir kada jega ,ka termina pielietojums(piem.psihol.)?

jautajums -,
kadel paspietiekamibu jadala dzimumos?(dzimimkarina kurinataja?)
var tur ir kads cits slepts "akis"?

jozolsen  Sievietes 40+ saukā sevi par pašpietiekamām ,jo tad var iztikt bez vīriešiem...
Vīrietis 40+ nedr´´až sievietes , tas ir IMPOTENTS.

Neratnais  Ar attiecigo sievieti, virietis var kaut vel dizhenaks!

scheriff  Definīcija (mana): Pašpietiekamība ir ļoooti vientuļu ļautiņu bravūra, apspiestu emociju un lepnības aizsegs. Lai iestāstītu citiem, ka viņiem viss ir kārtībā izgudrojuši vārdu "Pašpietiekamība". Pabāžot zem tā titulus vizītkartēs, glaunus auto, zilos zīmola džinsus, kuri izskatās kā tie parasti pa 25Eur, sieru un desu pērk tikai šķēlītēs, sapirkuši visu iespējamo tehniku, lai maximāli padarītu savu mitekli nepieejamu pretējam dzimuma. Pats galvenais lai visi skaidri un nepārprotami zinātu ka viņi ir arī kautkas, jo citiem tas ir noteikti jāzina, viņi FB, Drau.., Twi... un citos soc portālos plātās ar suši šķīvi vai kā tikko kino noskatījušies kārtējo filmu vai izlasījuši Greju. Tas viss tiek smalki iemūžināts foto + komentārs + haštags. Ja kāds (a) saka - es esmu pašpietiekams (a), tad ir ziepes.

Viss ir vienkārši. Uz pasaules ir tikai Vīrietis un Sieviete. Viņi nav ne cilvēks, ne pašpietiekams. Viņi ir tika Vīrietis un Sieviete, bet kad abi apvienojas, itvisā, rodas Cilvēks. Sievietes var kopēt vīriešu, pašas pieskrūvēt kontaktu un uzvilkt bikses, bet tāpat būs sievietes. Vīrietis var uzvilkt kleitu, uzkrāsoties... pat uzvarēt Eirovīzijā, bet tik un tā nebūs sieviete, pat ja bārdu noskūs. Vīrietim un Sievietei ir jābūt kopā, jo tā ir pareizi un skaisti.

kolakola  Neko
Resursi ir dažādi (laiks,nauda), bet tie vienmēr ir ierobežoti. Ja mājsaimniecībā ir algots personāls, resurss "laiks" ir ļoti vērtīgs. Tātad, viss atkarīgs no prioritātēm, bet attiecības prasa ieguldīt laiku.
Attiecības, kurās 1/2 gada laikā vis jau ir pieslīpēts varētu nosaukt par "esay come and easy go" vai arī attiecību partneriem ir ļoti labi attīstīta intuīcija attiecībā uz otru partneri.
Laika nosišana kā perspektīva ir īslaicīga, personiskā izaugsme, kultūras vide utt varētu būt ilglaicīgāki kopīgo un atevišķo interešu avoti.

Skarlete  40+ bez mīļotā vīrieša blakus bezmiegs naktī moca...

limonija  Nesen biju kalnos un redzēju, kā pašpietiekamie abu dzimumu pārstāvji lepnā vientulībā kāpa augšā - lejā paliek lepns džips, mugurā brendīgas kalnu šmotkas, līdzi lepns telefons un saitē - dārgas šķirnes suns...:D Daudz labāk uzrāpties kopā ar tuvu cilvēku, kalna galā sabučoties un nofočenēties, priecājoties, ka tas ir izdevies, kaut daudziem šķiet, ka šamiem jau smiltis birst...;)

ne_meklejumos  "Nopietnas attiecības ir tādas attiecības, kuras ir vērstas uz kopīgas mājsaimniecības veidošanu"
Eh, domāju nopietnas attiecības ir tad, kad pat domājot par to cilvēku pārņem laimes sajūta, kad kopā ir brīvāk un vieglāk. Kad mīli un esi mīlēta, pārējais kā ķēdīte vijas līdz ar laiku.

Kemina  Dižens vīrietis ir tik ilgi, līdz salūzt un ko tad?

eva_  Pašpietiekamība jau pēc definīcijas ir pilnīgi aplams jēdziens, jo cilvēks ir sociāla būtne, kurš nespēj pat eksistēt bez citu sab.locekļu iesaistīšanās (tajā skaitā pat pārtiku sev sarūpēt, jo to ražo citi!). Tāpat izglītība, med.aprūoe un pārējais. Tā ka bullšits vien ir tā ´pašpietiekamība".
(bet tiem, kas to apstrīd, jāiet mežā sēnes lasīt un dzīvniekus medīt, kā arī pašiem matus sev apgriezt spoguļa priekšā... ;D)

psychobitch  man gan šķiet, ka attiecības balstās uz kaut ko vairāk, kā vajadzību apmierināšanu, izliekot lamatas vīrietim, lai tas tajās iekrīt un tad tik, lai šis visas zvaigznes nones no debesīm gudriniecei, pilnīgi aplama domāšana un uzstādījums, sieviete vīrietim ir vajadzīga, kā gaiss, atelpai, kā dzidrs ūdens malks, remdinot slāpes, kā zvaigzne, punkts - virzoties uz mērķi, bez sieviete vīrietis nevar būt pašpietiekams, jo tikai sieviete ir spējīga atklāt vīrietim pasauli caur sajūtām, atklājot sirdspukstus mīlestībā sitamies, tikai sieviete var dāvāt pretmīlu un radīt neaizmirstamu laimes sajūtu, radīt vēlmi piederēt tikai vienai uz pasaules... vīrietis bez sievietes ir kā putns ar vienu spārnu, bez iespējas pacelties spārnos un lidot...

uma  Pašpietiekamība ir spēja justies droši,būt mierā un apmierinātībā ar sevi. Tā ir dziļa iekšēja stabilitāte ,apzinoties savu vērtību. Pašpietiekamam cilvēkam ir vieglāk pārvarēt ārējās krīzes un nenoteiktas dzīves situācijas,jo viņa pašvērtējums nāk no iekšēja sevis apstiprinājuma, kas nav atkarīgs no statusa,varas ,slavas un materiāliem labumiem. Tādam cilvēkam piemīt spēja pieņemt lēmumus, uzticēties saviem instinktiem.Viņš necenšas par katru cenu atstāt iespaidu uz citiem, viņš izvēlas savu ceļu. Ja satiekas divi veselīgi pašpietiekami cilvēki viņi apzinās,ka īstā intimitāte kopdzīvē ir pieļaut elastību, atbalstu, sapratni un brīvības devu.

Sakta  Vispār jēdzienu "pašpietiekama"(sieviete) ir izdomājušas feministes un nevajag te sacerēt pašiem visādas savdabīgas teorijas, kas ir pašpietiekamība, kas zem tās slēpjas un cik tā ir fantastiska lieta. ;d

Hmmmm  Sāksim ar raksturojumu......... Kas ir pašpietiekams? Kad beigsim ar raksturojumu, atkritīs atbildes! Ja vēlies pa dzīvi būt Sterva, tad esi....nav nepieciešamības to visiem apliecināt!!!

uusins  Nezinu par citiem. Man ir patīkami atrasties gudras sievietes sabiedrībā. Labi pavadīt kopā brīvo, laiku, lai gan man tā nav pārāk daudz. Bet visu var sadalīt tā, ka tiek katram. Ja ir vēlēšanās :) Gribu, lai blakus kāda ir! Tas arī viss. Jā, uzskatu sevi par pašpietiekamu. Ja tik vien, kā kad nav kredītu, parādu, līzingu, tad arī šajā ziņā viss ir kārtībā. Es dzīvoju sev un man mīļajiem. Izbaudu Dzīvi :) Neapšaubāmi, man svarīga ir arī tuvība. Viņas labsajūta. Lai viņa justos labi. Arī kad manis nav blakus.
Zini... es neatradīšu formulējumu vai definīciju, loģiskam skaidrojumam uz Tavu jautājumu - man ir forši kopā ar viņu! Un tāpēc vēlos būt kopā tikai ar viņu :)

Discreta  Protams. Kaut vai garīgi, ja ne seksuāli.

Paula6  Pazīstot plašas sabiedrības aprindas, nekad neesmu dzirdējusi nevienu sakam ka ir pašpietiekams, lai gan viņiem ir viss...gan perfekts materiālais nodrošinājums, gan darbs un izaugsme, gan aizraušanās. Bet tas viss ir kopā ar sievieti, kura savā dzīvē ir līdzīga un kurai nav jāizpaužas ne kā čūskai, ne jālieto viltībiņas, ne jāizliekas kā eņģelim. Vīrietim ir jābūt vīrietim jebkuros apstākļos, tāpat kā sievietei ir jābūt sievietei un pasaulē nekas nav izgudrots skaistāks kā vīrieša un sievietes savienība, kas sniedz viens otram to skaistāko kas viņos ir. Mīlestība, cieņa, uzmanība ir vajadzīga abiem dzimumiem, to nevar izdalīt..vienam vairāk, otram mazāk. Man nevajag pašpietiekamu vīrieti, bet tādu ar kuru varu būt es pati, tāpat kā viņš ir viņš, ar kuru varu aiziet, aizbraukt, mīlēties un klusēt, kad vajag, kad var viens otru lutināt, ar prieku atgriezties mājās un vienam otru apčubināt un kad sadomājam, varam darīt trakas lietas. Un nav vajadzīgas ne reklāmas, ne žurnāli, ne kas cits, tik veselīga sievietes/vīrieša intuīcija un lieliska saprašanās.
Pašpietiekams vīrietis ir dižens??? : D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu